کلا هر بازی که باشه وقتی همه از ایران باشن لگ های عجیب و غریب می افته توی سرور ! :dدوستان با بچه های تو ایران که بازی میکنید لگ ندارین؟
8.8.8.8دوستان DNS که ست کردم و از تو ps4 هم همونا رو دستی وارد کنم؟ یا تو حالت auto وارد شم ؟ میشه بهترین حالت و بهترین DNS رو بگید و ی توضیح مختصری هم دی این مورد بدید....ممنون
بعد kick نمیکنن بیرون احیانا؟فکر کنم وقتی همه ایران باشن قابل تحمل تره لگ چون مال همست.یه نفر 70 80 میلی ثانیه از بقیه جلوتر نیست یهوکلا هر بازی که باشه وقتی همه از ایران باشن لگ های عجیب و غریب می افته توی سرور ! :d![]()
معمولا 5-6 گیگشون که دانلود میشه بعدش میشه بخشه sinlge بازی رو شروع کرد و دانلود هم ادامه داده میشهاز دوستان کسی گیما حجم زیاد از استور خریده مثلا nba یا فوتبال?
نحوه دانلودشون چطوريه?
آخه تازگی بین دانلود که زیاد قطعی پیش بیاد دانلود از بین ميره میخوام بدونم اگه از این گيمها حجم زیاد دانلود کنیم یک دفعه دانلود به فنا نره:d
ریجن دستگاه مهم نیستميگم براى من که ريجن 2 ژاپن دستگاهم بهتره اکانتم چه ريجنى باشه؟!اصلا کدوم بازيهاى پلاسش بهترن؟
playstation now به صورت بتا برای ps4 راه افتاد ! امروز یه کد دیگه از طرف سونی دریافت کردم وارد کردم و اپلیکیشنش رو دانلود کردم توش چنتا بازی بیشتر نداشت مثل dead island , sniper ghost warrior , pacific rim و جنتا بازی دیگه ولی مشکل اینجا بود رو هر بازی ای که میزدم اجرا کنم یه test connection مبزد و هرکار کردم اصلا اینترنتمو قبول نکرد . من اینترنت 1 مگ صبانت دارم 10 روز دیگه تموم میشه به نظر شما چه سرویسی و از کدوم سرویس دهنده بگیرم تا بتونم راحت بازی کنم ؟
سونی گفته بود واسه PS NOW حداقل باید 4-5 مگ بر ثانیه سرعت دانلود داشته باشیدD:playstation now به صورت بتا برای ps4 راه افتاد ! امروز یه کد دیگه از طرف سونی دریافت کردم وارد کردم و اپلیکیشنش رو دانلود کردم توش چنتا بازی بیشتر نداشت مثل dead island , sniper ghost warrior , pacific rim و جنتا بازی دیگه ولی مشکل اینجا بود رو هر بازی ای که میزدم اجرا کنم یه test connection مبزد و هرکار کردم اصلا اینترنتمو قبول نکرد . من اینترنت 1 مگ صبانت دارم 10 روز دیگه تموم میشه به نظر شما چه سرویسی و از کدوم سرویس دهنده بگیرم تا بتونم راحت بازی کنم ؟