همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام خسته نباشید دوستان میشه رو ps4 کانکشن ست کرد برای کاهش پینگ یا کانکشن شیلتر ؟؟
یه سوال دیگه اینکه از تو کنسول میشه دید پینگ چنده ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان DNS که ست کردم و از تو ps4 هم همونا رو دستی وارد کنم؟ یا تو حالت auto وارد شم ؟ میشه بهترین حالت و بهترین DNS رو بگید و ی توضیح مختصری هم دی این مورد بدید....ممنون

دوستان DNS که ست کردم و از تو ps4 هم همونا رو دستی وارد کنم؟ یا تو حالت auto وارد شم ؟ میشه بهترین حالت و بهترین DNS رو بگید و ی توضیح مختصری هم دی این مورد بدید....ممنون
8.8.8.8
8.8.4.4
برای Google هست و برای اکثریت مردم جواب میده راحت اگر مشکلی توی سرعت دانلود و ... باشه .
DNS برای Domain Name System هست
اطلاعات کلی : سامانه نام دامنه - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

کلا هر بازی که باشه وقتی همه از ایران باشن لگ های عجیب و غریب می افته توی سرور ! :d8-|
بعد kick نمیکنن بیرون احیانا؟فکر کنم وقتی همه ایران باشن قابل تحمل تره لگ چون مال همست.یه نفر 70 80 میلی ثانیه از بقیه جلوتر نیست یهو

سلام من از یکی از این سایتا سرویس کاهش پینگ رو خریدم ست کردم با کنسولم پینگم پایین امده دارم بازی میکنم نیمه اول خوب و روان هست نیمه دوم هر 30 ثانیه یهو یه لگ چند ثانیه ای میفته ول میکنه علتش چی هست میتونید کمک کنید ؟
هم با خارجی ها هم داخلی ها
بازی فیفا 14

از دوستان کسی گیما حجم زیاد از استور خریده مثلا nba یا فوتبال?:-/

نحوه دانلودشون چطوريه?

آخه تازگی بین دانلود که زیاد قطعی پیش بیاد دانلود از بین ميره میخوام بدونم اگه از این گيمها حجم زیاد دانلود کنیم یک دفعه دانلود به فنا نره :-s:d

از دوستان کسی گیما حجم زیاد از استور خریده مثلا nba یا فوتبال?:-/

نحوه دانلودشون چطوريه?

آخه تازگی بین دانلود که زیاد قطعی پیش بیاد دانلود از بین ميره میخوام بدونم اگه از این گيمها حجم زیاد دانلود کنیم یک دفعه دانلود به فنا نره :-s:d
معمولا 5-6 گیگشون که دانلود میشه بعدش میشه بخشه sinlge بازی رو شروع کرد و دانلود هم ادامه داده میشه
این مورده اینکه ارور میده و به فنا میره D: برای من تا حالا پیش نیومده .چون یه بار داشت همین OUTLAST رو دانلود میکردم شاید 10-12 دفعه نت رو قطع وصل کردم و ...مشکلی نبود و دانلود رو ادامه داد .

ميگم براى من که ريجن 2 ژاپن دستگاهم بهتره اکانتم چه ريجنى باشه؟!اصلا کدوم بازيهاى پلاسش بهترن؟
ریجن دستگاه مهم نیست
بازیهای ریجن 2 راحتر گیر میاد.

playstation now به صورت بتا برای ps4 راه افتاد ! امروز یه کد دیگه از طرف سونی دریافت کردم وارد کردم و اپلیکیشنش رو دانلود کردم توش چنتا بازی بیشتر نداشت مثل dead island , sniper ghost warrior , pacific rim و جنتا بازی دیگه ولی مشکل اینجا بود رو هر بازی ای که میزدم اجرا کنم یه test connection مبزد و هرکار کردم اصلا اینترنتمو قبول نکرد . من اینترنت 1 مگ صبانت دارم 10 روز دیگه تموم میشه به نظر شما چه سرویسی و از کدوم سرویس دهنده بگیرم تا بتونم راحت بازی کنم ؟

playstation now به صورت بتا برای ps4 راه افتاد ! امروز یه کد دیگه از طرف سونی دریافت کردم وارد کردم و اپلیکیشنش رو دانلود کردم توش چنتا بازی بیشتر نداشت مثل dead island , sniper ghost warrior , pacific rim و جنتا بازی دیگه ولی مشکل اینجا بود رو هر بازی ای که میزدم اجرا کنم یه test connection مبزد و هرکار کردم اصلا اینترنتمو قبول نکرد . من اینترنت 1 مگ صبانت دارم 10 روز دیگه تموم میشه به نظر شما چه سرویسی و از کدوم سرویس دهنده بگیرم تا بتونم راحت بازی کنم ؟

شما خیلی دل خوشی داری که با این انیترنت ایران بخوای از این سرویس استفاده کنی :دی

سونی گفته بود واسه PS NOW حداقل باید 4-5 مگ بر ثانیه سرعت دانلود داشته باشیدD:
فکر نمیکنم استفاده از این سرویس توی ایران اصلا ممکن باشه
موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or