hadi_foshist
کاربر سایت
دوستان یه سوال فنی من اکانتمو با psn card شارژ کنم میتونم بخش موزیک کنسولمو فعال کنم یا میتونم فیلم بخرم؟
همه کار میتونی بکنی ولی واسه همشون پول بازم باید بدی موزیکه کنسول اشتراکی هست که اونم باید پرداخت کنی
دوستان یه سوال فنی من اکانتمو با psn card شارژ کنم میتونم بخش موزیک کنسولمو فعال کنم یا میتونم فیلم بخرم؟
خیر . تروفیا فقط روی یک اکانت میمونه برای همیشه و قابلیت share و ترنسفر وجود نداره.دوستان من اکانت ریجن1 دارم راهی هست بشه تروفی هایی که گرفتم روی اکانت دیگه Shareکرد؟یا نه راهی نیست؟فقط تروفی ها_______
ظاهرا صفحه قبلم مشکل مشابه رو داشتندوستان من Sign-up Psn رو مینزنم ، هی رو Please Wait میمونه و تغییری نمیکنه ...
مشکل چیه ؟
من مشکلم حل شد ! برخله وصل شد و الان تو استور هم میرم...............
شما مشکلت چجوری حل شد ؟!
با کمک امداد غیبی ! هیچی مثل همیشه به صورت اتوماتیک یا easy با وایرلس به نت وصل شدم این بار تونستم برم توی پی اس ان و دیگه اتوماتیک sign in میمونم
یعنی کلا دست غیب بود ؟؟
کریو نزدی ؟ چیز خاصی اضافه نکری ؟ حرکت جدیدی نزدی ؟
بله باید اشتراک Plus بخرید برای دسترسی به بازیهای انلاینسلام دوستان اینم عین لایو باید چیزی واسه انلاین بازی کردنش بخری؟
دوست عزیز تا اون جایی که من خبر دارم trine 2 مجانی شده.سلام.من داشتم تو لیست دانلود هام میگشتم که بازی trine2 رو دیدم گذاشته واسه دانلود.من این بازیو نخریدم و خودش خود به خود اومده تو لیست دانلود.حالا اگه من اینو دانلود کنم سونی اکانتم رو بن نمیکنه؟
[h=3]B4Y Life: P[/h]بچه ها شاید این سوال خیلی تکراری باشه
اما راهی هست که بشه آپیدت ها رو با pc گرفت و انتقال داد به 4؟
بله باید اشتراک Plus بخرید برای دسترسی به بازیهای انلاین
البته TES O - FF - و F2P ها نیازی به PS+ ندارن.