همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان یه سوال فنی من اکانتمو با psn card شارژ کنم میتونم بخش موزیک کنسولمو فعال کنم یا میتونم فیلم بخرم؟

همه کار میتونی بکنی ولی واسه همشون پول بازم باید بدی موزیکه کنسول اشتراکی هست که اونم باید پرداخت کنی

دوستان من اکانت ریجن1 دارم راهی هست بشه تروفی هایی که گرفتم روی اکانت دیگه Shareکرد؟یا نه راهی نیست؟فقط تروفی ها_______
خیر . تروفیا فقط روی یک اکانت میمونه برای همیشه و قابلیت share و ترنسفر وجود نداره.

دوستان من Sign-up Psn رو مینزنم ، هی رو Please Wait میمونه و تغییری نمیکنه ...

مشکل چیه ؟
ظاهرا صفحه قبلم مشکل مشابه رو داشتن
نمیدونم مشکل از psn هست یا نت. چون گشتی توی نت زدم خبری نبود از مشکله مشابه
یه بار دستگاه یا خوده مودم هم ریست کن و دوباره وصل شو و dns هم دستی 8.8.8.8 و 8.8.4.4 بزن. شاید درست شد. یکی از بچه ها گفته بود kerio شیر کنید نمیدونم کمک میکنه یا نه.

با کمک امداد غیبی ! هیچی مثل همیشه به صورت اتوماتیک یا easy با وایرلس به نت وصل شدم این بار تونستم برم توی پی اس ان و دیگه اتوماتیک sign in میمونم

یعنی کلا دست غیب بود ؟؟

کریو نزدی ؟ چیز خاصی اضافه نکری ؟ حرکت جدیدی نزدی ؟

سلام.من داشتم تو لیست دانلود هام میگشتم که بازی trine2 رو دیدم گذاشته واسه دانلود.من این بازیو نخریدم و خودش خود به خود اومده تو لیست دانلود.حالا اگه من اینو دانلود کنم سونی اکانتم رو بن نمیکنه؟

سلام.من داشتم تو لیست دانلود هام میگشتم که بازی trine2 رو دیدم گذاشته واسه دانلود.من این بازیو نخریدم و خودش خود به خود اومده تو لیست دانلود.حالا اگه من اینو دانلود کنم سونی اکانتم رو بن نمیکنه؟
دوست عزیز تا اون جایی که من خبر دارم trine 2 مجانی شده.
چون قراره هر ماه دو بازی مجانی بشه.

- - -ویرایش - - -

بچه ها شاید این سوال خیلی تکراری باشه
اما راهی هست که بشه آپیدت ها رو با pc گرفت و انتقال داد به 4؟
[h=3]B4Y Life: P[/h]

دوستان بعد از اخرین اپدیت controller vibration مشکل پیدا کرده
باید هر بار برم از setting/device کنسول انچک و چک کنم برای ویبره
چطوری حل میشه این مشکل؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or