همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

playstation now به صورت بتا برای ps4 راه افتاد ! امروز یه کد دیگه از طرف سونی دریافت کردم وارد کردم و اپلیکیشنش رو دانلود کردم توش چنتا بازی بیشتر نداشت مثل dead island , sniper ghost warrior , pacific rim و جنتا بازی دیگه ولی مشکل اینجا بود رو هر بازی ای که میزدم اجرا کنم یه test connection مبزد و هرکار کردم اصلا اینترنتمو قبول نکرد . من اینترنت 1 مگ صبانت دارم 10 روز دیگه تموم میشه به نظر شما چه سرویسی و از کدوم سرویس دهنده بگیرم تا بتونم راحت بازی کنم ؟

سونی گفته بود حداقل 5 مگابیت بايد سرعت داشته باشی.من از پارسانلاين 2 مگابيت دارم،سرعتش تا 9 هم میره بالا.

فرستاده شده از D6503ِ من با Tapatalk

آخرین ویرایش:
شما خیلی دل خوشی داری که با این انیترنت ایران بخوای از این سرویس استفاده کنی :دی

جدیدا اینترنت هایی اومده که 10 مگ هست با اینا قک کنم بشه بازی کرد اگرچه 10 مگ واقعی نیست ، از هیچی بهتره الان نسخه بتاست ، اگر در آینده بشه uncharted و god of war روش بازی کرد خیلی هم عالی میشه سونی کم کم داره سیاست هاش رو به سمت cloud networking سوق میده و این که ما از این امکانات محروم باشیم واقغا جای تاسف داره .

سلامممممم لطفا هر کسی تجربه داره یا وارده به من کمک کنه . من دیروز ps4 ریجن 1 خریدم اومد تو خونه به مودم وصل کردم دستگاه را آپدیت کردم اما نمی تونم وارد اکانت Psn ام بشم . در حالت لودینگ میمونه . مشکل از چیه ؟ اینترنت از شاتل دارم مودمم زایکسله زنگم زدم میگن مودمت مجهزه مشکلی از طرف ما نیست

سلامممممم لطفا هر کسی تجربه داره یا وارده به من کمک کنه . من دیروز ps4 ریجن 1 خریدم اومد تو خونه به مودم وصل کردم دستگاه را آپدیت کردم اما نمی تونم وارد اکانت Psn ام بشم . در حالت لودینگ میمونه . مشکل از چیه ؟ اینترنت از شاتل دارم مودمم زایکسله زنگم زدم میگن مودمت مجهزه مشکلی از طرف ما نیست
با کریو یه بار امتحان کن

جدا ميخوايد با اينترنت ايران از Cloud Gaming استفاده كنيد؟ من حرفي ندارم:d
اينم كه ميگيد ١٠ مگ و... هزينه اي داره خيلي زياد هست و اصلا ارزش نداره(تازه بازم اگر بتونيد استفاده كنيد)
كلا براي ما به صرفه نيست.

دوستان با کابل لن وصل شید تست کنید هی تاکید کرده . ببینید درست میشه؟:-/

اتفاقا با کابل لن تست کردم گفته ممکنه مشکل از کابل لن باشه که نیست من خیلی اینترنتم بره ۵۰۰ کیلوبایت بر ثانیه است اگر دوستانی اینترنت قدرتمند دارن تست کنن شاید فرجی شد.

اینقدر عجول نباش
تقریبا برای من فکر کنم نیم ساعت یا بیش تر طول کشید :دی
البته برای بار اول فقط

منم این مشکلو دارم تا دیروز وصل میشد امروز اومدم اکلنت جدیدی بزنم رو دستگاه رو همون please wait ... مونده هیچ هم نمیره

ارورش هم اینه

NW-31468-2 Failed to establish the connection to the HTTP Proxy

هرکی بلده کمک ما کنه

منم این مشکلو دارم تا دیروز وصل میشد امروز اومدم اکلنت جدیدی بزنم رو دستگاه رو همون please wait ... مونده هیچ هم نمیره

ارورش هم اینه

NW-31468-2 Failed to establish the connection to the HTTP Proxy

هرکی بلده کمک ما کنه

من مشکلم حل شد ! برخله وصل شد و الان تو استور هم میرم...............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or