همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان من امروز بلاخره ps4 گرفتم فقط به خاطر آنلاین بتل...psn باز کردم...اکانت ea باز کردم...plusگرفتم...خواهشا کمکم کنید چطوری آنلاینشو جور کنم....دو تا آپدیت هر کدوم 1Gایناس داره دانلود میشه....وقتی توی گیم رو مولتی میزنم میگه باید به ea و play station وارد بشی...اخه من از کجا وارد شم از مرورگر خود ps4؟؟! لطفاااا کمکم کنید....ممنون میشم...مبتدی مبتدی فقط

دوسته من اول از همه باید اپدیتو دانلود کنی وگرنه نمیشه وقتی دانلود کردی بری تو بازی برات یه صفحه باز میشه میگه وارده اکانتت شو یا اگه نداری همونجا میده بهت بسازی کاری نداره ولی اول باید اپدیت کنی

دوستان وقتی میخوام یک دانلود رو رزیوم کنم میگه "Cannot conneزt to the server" و هرکاری میکنم دانلود نمیشه. میشه کاریش کرد؟ لعنتی حجمش زیاده حوصله ندارم از اول دان کنم !:d

دوستان وقتی میخوام یک دانلود رو رزیوم کنم میگه "Cannot conneزt to the server" و هرکاری میکنم دانلود نمیشه. میشه کاریش کرد؟ لعنتی حجمش زیاده حوصله ندارم از اول دان کنم !:d

توی این اپدیت اخری انگار محدودیت گزاشته بیش از حد دانلودو قطع کنی بزنی ادامه یه دفه دیگه نمیزاره و دوباره از اول باید بگیری

دوستان الان از طرف PlayStation یه ایمیل برام اومده بود سر تیترش این بود welcome to the PlayStation now beta private توش هم یه کد بهم داده بود به اسم voucher code . میخواستم بدونم کسی بوده که اینو امتحان کرده باشه ؟ آیا این سرویس بالاخره فعال شده؟

دوستان الان از طرف PlayStation یه ایمیل برام اومده بود سر تیترش این بود welcome to the PlayStation now beta private توش هم یه کد بهم داده بود به اسم voucher code . میخواستم بدونم کسی بوده که اینو امتحان کرده باشه ؟ آیا این سرویس بالاخره فعال شده؟

همون طور که معلومه از تست کننده های بتا هستی!!! امتحانش کن و بیا بگو چطوریاس

کد رو وارد کردم ، نوشت این سرویس برای شما فعال شد ولی گزینه دانلودش غیر فعاله جاییم گزینه ای اضافه نشده که بتونم اجراش کنم .

اكانتت اگه USA باشه احتمالاً فيل تر شكن ميخواد.كه اگه كريوو رو هم شر كنى سرعتت مياد پايين و احتمال زياد قبول نكنه.
همش احتمالات بود.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

اكانتت اگه USA باشه احتمالاً فيل تر شكن ميخواد.كه اگه كريوو رو هم شر كنى سرعتت مياد پايين و احتمال زياد قبول نكنه.
همش احتمالات بود.

مثل اینکه هنوز بطور کامل فعال نشده چون تو چند تا فروم خارجی هم این مشکلو داشتن

مثل اینکه هنوز بطور کامل فعال نشده چون تو چند تا فروم خارجی هم این مشکلو داشتن

تا اُونجايى كه خبر دارم بايد سرعت نت بيش از 5 مگابيت واقعى باشه.
مثل استريم كردن فيلم تو PS3 ميمونه كه اگه سرعتت پايين باشه مستقيم پخش نميكنه.

سلام دوستان یه سوالی داشتم دوستان خاهشا جواب بدن چون سردرگم موندم
این کارت PlayStation Network Plus - 1 Year - UK
با این کارت چه فرقی دارند؟
PlayStation Network Card - 35£ - UK
فوریه دوستان
سلام داداش اولی پلاس یه ساله مخصوص اکانت های انگلیس هست
دومی 35 پوند اکانت شما شاذژ میشه که می تونید باهاش از استور خرید کنید

سلام
من اکانتم ریجن 1 هست اما نمیدونم چرا عکس انگلیس خورده رو این :

Country/Region United States

تو سایت .sonyentertainmentnetwork.com قسمت Billing زده اما تو عکس اینه :

image

آخرین ویرایش:
پس جفتشون یکیه ؟ یا مثل کارت های گلد و پوینت مایکروسافته ؟

PSN Card = شارژ اکانت شما در شبکه پلی استیشن به اندازه ی قیمت کارت خریداری شده
PSN Plus = ارتقای اکانت شما به صورت مستقیم به نوع پلاس برای مدت های (1 ماه -3 ماه - 1 سال)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or