برامن اینجوری بود همه ی پورتارو هم بازکردم درست نشد. مودمو که عوض کردم درست شددوستان وقتى تست دادم NAT Type رو زده بود type3 چجورى ميتونم عوضش كنم؟
یک اکانت رو به عنوان Primary اکتیو کن، بقیه (تا 4 اکانت) هم پلاس میشن.دوستان چجورى ميتونم رو يه اكانت پلاس بگيرم و از اون يكىاكانتم براى پلاس استفاده كنم؟ بايد اكانتى كه پلاس داره primary باشه؟ بايد ريجناشون يكى باشه؟
بايد تيكشو توي Setting بزني كه موقع Standby دانلود كنه.وقتی دستگاه رو حالت standby باشه اگه دانلود داشته باشی متوقف میشه یا چی؟!
برای کسانی که میخوان GZ رو به صورت مجازی بخرند بازی 3.7 گیگ حجم داره. به نظر من منطقی تره تا 170 تومن پول بدید نسخهی فیزیکی بازی رو بخرید.
درود
دوستان من اگر کارت 50 دلاری بگیرم میتونم بدون مشکل واردش کنم و پلاس یکساله بخرم دیگه؟!
کریو و... که نمیخواد؟!![]()
میگم چون این پست بالای من گفت به شک افتادممشکل استور خیلی وقته که حل شده ، مشکلی نداره ، میتونی بخری!
الان که دیگه کریو نمیخواد. شما نمیتونی به استور وصل شی؟دوستان من از هیچکدام از راههای زیر نمیتوانم کریو بریزم تو دستگاه راه دیگه ای نیست بتونم وارد پلاس بشم ؟
نه مشکلی نداره ولی من که میخواستم بخرم یکی بهم گفت اکانت برا فلوریدا بساز که تکس نخوره. میخوای شما هم محض احتیاط این کارو کندرود
دوستان من اگر کارت 50 دلاری بگیرم میتونم بدون مشکل واردش کنم و پلاس یکساله بخرم دیگه؟!
کریو و... که نمیخواد؟!![]()