همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام
ممنون میشم یکی بهم اموزش تنظیم دستی اینترنت کنسول رو بده؟
روی سرعت تاثیر داره؟
چون هر وقت که مودم روشن میکنم کنسول تا وصل میشه به مودم گیج میشه و وصل نمیشه هی please wait ... میزنه

دوستان. من مدت خیلی زیادی نبودم. مشکل وصل شدن به psn حل شده؟ 2 چه نتی برای آنلاین زدن خوبه؟ (کلا آنلاین ps4 تو ایران خوب کار می ده؟)

3 آپدیت بازی ها قابلیت resume داره ؟ (مثلا وسط دانلود نت قطع شه همه چی به باد نمیره؟) کلا اینکه وضعیت دانلود با ps4 چه جوریاس

دوستان. من مدت خیلی زیادی نبودم. مشکل وصل شدن به psn حل شده؟ 2 چه نتی برای آنلاین زدن خوبه؟ (کلا آنلاین ps4 تو ایران خوب کار می ده؟)

3 آپدیت بازی ها قابلیت resume داره ؟ (مثلا وسط دانلود نت قطع شه همه چی به باد نمیره؟) کلا اینکه وضعیت دانلود با ps4 چه جوریاس

آره مشکلی نیست برای وصل شدن به PSN
هر نتی که پینگش پایین از 200 باشه و سرعت دریافت و آپلودش بالا باشه
آنلاین جواب میده به شرط اینکه اینترنت خوبی داشته باشید ( مثلا نامحدود اشتراک 1 به 10 داشته باشید نمی تونید راحت بازی کنید )

وسط دانلود متاسفانه دکمه Pause نداره ولی دوستان گفتن باید Net رو قطع کنی و بعدا می تونی دوباره Resume کنی . سرعت دریافت از PSN هم خوبه ولی مطمینن باپپن تر از PC و idm هستش

با سلام خدمت دوستان لطفا یکی منو راهنمایی کنه الان ۲ هفته ست psn کانکت شدنش خیلی منو اذیت میکنه اینترنت مخصوصا فیفا که بیچاره کرده منو :( یهو وسط بازی میپره بیرون بازی رو میبازم!
اینترنت از های وب گرفتم ۴ مگ
سیستم عامل لپتاپم mac هستش چطوری میتونم اینترنت رو با ps4 و مکبوک share کنم؟

با سلام خدمت دوستان لطفا یکی منو راهنمایی کنه الان ۲ هفته ست psn کانکت شدنش خیلی منو اذیت میکنه اینترنت مخصوصا فیفا که بیچاره کرده منو :( یهو وسط بازی میپره بیرون بازی رو میبازم!
اینترنت از های وب گرفتم ۴ مگ
سیستم عامل لپتاپم mac هستش چطوری میتونم اینترنت رو با ps4 و مکبوک share کنم؟
من تجربه خودم رومیگم من قبلاً از پارس انلاین داشتم و سرعت دانلود هم روی یک مگ بود ولی متاسفانه توی انلاین همیشه لگ داشتم و قعطی زیاد ولی الان مدتی هست از مخابرات اینترنت گرفتم و سرعت دانلود نهایت روی 120 میره ولی توی انلاین مخصوصاً فیفا اصلاً لگ ندارم شاید خیلی مورد کم پیش اومده لگ داشتم.
پینگم در پارس انلاین همیشه حدود 300بود ولی الان در مخابرات حدود 150 هست که این خودش باعث شده راحت بتونم انلاین بازی کنم. درسته سرعت دانلود در مخابرات پایین و اعصاب خورد کن ولی برای انلاین بازی کردن فکر کنم خوب و بهترین باشه

دوباره شروع شد!!
:|
برای من به PSN وصل نمیشه یا بهتره بگم مرتبا قطع و وصل میشه ولی استور باز میشه..
تو بازیهای BF4 و FIFA14 نمیتونه به سرورهای EA وصل بشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or