همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بله میشه

شما حسابتون رو با psn زیاد میکنید و بعد میتونید اکانت 3 ماه یا 1 ساله بر اساس حسابتان خریداری کنید.
نه یعنی منظورم اینه پول یه سه ماهه رو تو psn ـم شارژ کنم بعد وقتی سه ماهه رو خریدم پلاس رو واسه دو تا اکانتی که با یه دستگاه استفاده میکنم بخرم

نه یعنی منظورم اینه پول یه سه ماهه رو تو psn ـم شارژ کنم بعد وقتی سه ماهه رو خریدم پلاس رو واسه دو تا اکانتی که با یه دستگاه استفاده میکنم بخرم

میشه ! اما درواقع برای یکی از اکانت هات میخری و سپس تو Settings ---> PSN ---> Active as your primary ---> Active رو انتخاب میکنی . پلاس اصلی روی اکانتی هست که خریدی ولی با این کار میتونی از اکانت های دیگه ی روی دستگاه هم به صورت پلاس بهره ببری .

دوستان اگه میشه این سوال رو جواب بدید http://forum.bazicenter.com/thread84234/page110/#post3131295
و چطوری میشه فول اسپید از روی psn دانلود کرد ؟ من اینترنتم هر گیگ رو توی 25 دقیقه نهایتا دانلود میکنه ولی الان mgs رو گذاشتم دانلود زده 5 ساعت طول میکشه

آخرین ویرایش:
دوستان اگه میشه این سوال رو جواب بدید http://forum.bazicenter.com/thread84234/page110/#post3131295
و چطوری میشه فول اسپید از روی psn دانلود کرد ؟ من اینترنتم هر گیگ رو توی 25 دقیقه نهایتا دانلود میکنه ولی الان mgs رو گذاشتم دانلود زده 5 ساعت طول میکشه
مشکل من هم همینه چیکار باید بکنیم؟

- - -ویرایش - - -

دوستان واسه ساختن اکانت آدرس یکی از اقوام تو آلمانو بدم یا آمریکا یه آدرس همینجوری؟ فرقش چیه؟ مرسی

شما هر آدرسی می تونی بدی و نسبتا باید درست باشه طبق اکانتی که میسازید باید آدرس بدید.

مثال اکانت آمریکا ساختید نمی تونید آدرست اروپا رو بدید

این ها همش برا اینه که یک دفع از طرف سونی بن نشید.

سلام
از همه بزرگ های این تاپیک عذر میخوام واقعا شرمنده این سوال رو می پرسم می دونم این سوال رو جواب داده بودین ولی یادم نیست کجاست برا همین دوباره می نویسم بازم پوزش
چطور میشه الان که قابلیت استاپ کردن رو نداره دانلود بازی رو استاپ کنی ؟

سلام
از همه بزرگ های این تاپیک عذر میخوام واقعا شرمنده این سوال رو می پرسم می دونم این سوال رو جواب داده بودین ولی یادم نیست کجاست برا همین دوباره می نویسم بازم پوزش
چطور میشه الان که قابلیت استاپ کردن رو نداره دانلود بازی رو استاپ کنی ؟

سلام

این قابلیت هنوز وجود نداره

امیدوارم در آپدیت فریمورهای جدید این قابلیت را بگذارند.

البته اگر اینترنت قطع شود و دوباره شروع شود از همان ادامه دانلود شروع به دانلود می کند و مشکلی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or