همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان میشه یه isp که پینگش مناسب باشه و تو بازی لگ نداشته باشه به من توصیه کنید؟ شاتل پدر منو دراورده میخوام عوضش کنم

دوستان چجورى ميتونم رو يه اكانت پلاس بگيرم و از اون يكىاكانتم براى پلاس استفاده كنم؟ بايد اكانتى كه پلاس داره primary باشه؟ بايد ريجناشون يكى باشه؟

دوستان چجورى ميتونم رو يه اكانت پلاس بگيرم و از اون يكىاكانتم براى پلاس استفاده كنم؟ بايد اكانتى كه پلاس داره primary باشه؟ بايد ريجناشون يكى باشه؟
یک اکانت رو به عنوان Primary اکتیو کن، بقیه (تا 4 اکانت) هم پلاس می‌شن.
ریجن ها هم فرقی نداره که متفاوت باشه یا یکی!

وقتی دستگاه رو حالت standby باشه اگه دانلود داشته باشی متوقف میشه یا چی؟!
برای کسانی که میخوان GZ رو به صورت مجازی بخرند بازی 3.7 گیگ حجم داره. به نظر من منطقی تره تا 170 تومن پول بدید نسخه‌ی فیزیکی بازی رو بخرید.

وقتی دستگاه رو حالت standby باشه اگه دانلود داشته باشی متوقف میشه یا چی؟!
برای کسانی که میخوان GZ رو به صورت مجازی بخرند بازی 3.7 گیگ حجم داره. به نظر من منطقی تره تا 170 تومن پول بدید نسخه‌ی فیزیکی بازی رو بخرید.
بايد تيكشو توي Setting بزني كه موقع Standby دانلود كنه.

یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید

من وقتی میخوام portable ID روی از سایت us.playsation بگیرم نشون نمیده و ناقص صفحه اش رو باز میکنه ولی سایت uk.playsation مشکلی نداره و همون طور که توی امضام هست نمایش میده
میشه یه کار کردا از سایت امریکا بگیر
اکانتم واسه امریکاست و دستگاه ریجین 2 هست

دوستان من از هیچکدام از راههای زیر نمیتوانم کریو بریزم تو دستگاه راه دیگه ای نیست بتونم وارد پلاس بشم ؟
الان که دیگه کریو نمیخواد. شما نمیتونی به استور وصل شی؟

- - -ویرایش - - -

درود
دوستان من اگر کارت 50 دلاری بگیرم می‌تونم بدون مشکل واردش کنم و پلاس یکساله بخرم دیگه؟! :-/
کریو و... که نمی‌خواد؟! :-/
نه مشکلی نداره ولی من که میخواستم بخرم یکی بهم گفت اکانت برا فلوریدا بساز که تکس نخوره. میخوای شما هم محض احتیاط این کارو کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or