ARTiCiX
Gold User
من ! :dکسی از پارس آنلاین داره؟سرعتش روی PS4 چطوره؟
سرعتش عالیه حتی بیشتر از SD , IDM سرعت میده
من ! :dکسی از پارس آنلاین داره؟سرعتش روی PS4 چطوره؟
سلام دوستان. اینترنت من 8مگ شاتل هست ولی تو ps4 میزنه بین 1.5 تا 2.5 بعد توی تست کانکشن میزنه nat3. کاریش میشه کرد؟ با دستکاری مودم درست نمیشه؟ ممنون
اخه یه بار میزنه 1.5 یهبار میزنه 3! یه ویدیو هم که میخواد نشون بده خودشو میکشه. البته تو بازی انلاین مشکل ندارم. بعد این nat3 رو که میزنه کاریش نمیشه کرد؟دوسته عزیز سرویسه شما 8 مگ هست . تو ps4 اون 1.5 که میزنه سرعته دانلودتون هست
دوست عزیز من رفتم برات جستجو کردم پستت رو جواب دادم یه چک نمیکنی کسی جوابت رو داده یا نه...اعصاب آدم رو خورد میکنید به خدااخه یه بار میزنه 1.5 یهبار میزنه 3! یه ویدیو هم که میخواد نشون بده خودشو میکشه. البته تو بازی انلاین مشکل ندارم. بعد این nat3 رو که میزنه کاریش نمیشه کرد؟
سلام دوستان.
ایا میشه بازیهای psnرو از طریق کامپیوتر دانلود کرد و بعد بهps4 منتقل داد .اگه میشه یه توضیحی بدید. (ممنون میشم)
من دارم عالیه.قبلا یک مگ بود.این ماه 512 گرفتم.آپدیت دستگاه رو تو 15 دقیقه تا 20 دقیقه انجام داد.کلا پارس انلاین من ازش راضیم.کسی از پارس آنلاین داره؟سرعتش روی PS4 چطوره؟
PSN که سالمه چیزیش نیست ! این چند وقته قطعی نداشتهدوستان psn چرا اینجوری شده؟
خیلی قطعی داره. الان وصله 2 ساعت دیگه میری قطعه؟!
دوستان psn چرا اینجوری شده؟
خیلی قطعی داره. الان وصله 2 ساعت دیگه میری قطعه؟!
مشكل از ISP ايت هست.برای من استور اینجوریه...بعضی موقعها خوبه بعضی موقعها توی لودینگ می مونه و وارد نمیشه