همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان. اینترنت من 8مگ شاتل هست ولی تو ps4 میزنه بین 1.5 تا 2.5 بعد توی تست کانکشن میزنه nat3. کاریش میشه کرد؟ با دستکاری مودم درست نمیشه؟ ممنون

دوسته عزیز سرویسه شما 8 مگ هست . تو ps4 اون 1.5 که میزنه سرعته دانلودتون هست

دوسته عزیز سرویسه شما 8 مگ هست . تو ps4 اون 1.5 که میزنه سرعته دانلودتون هست
اخه یه بار میزنه 1.5 یهبار میزنه 3! یه ویدیو هم که میخواد نشون بده خودشو میکشه. البته تو بازی انلاین مشکل ندارم. بعد این nat3 رو که میزنه کاریش نمیشه کرد؟

اگر بالفرض یه نفر تو استور چیزی رو خرید ، فرد دیگه ای میتونه بهش بگه که اون رو براش بفرسته تا مجانی دانلودش کنه ؟

( تو لایو میتونی اگه چیزی خریدی برای یه نفری بفرستی ، خواستم ببینم اینجا تو PSN هم همینطوره ؟ )

اخه یه بار میزنه 1.5 یهبار میزنه 3! یه ویدیو هم که میخواد نشون بده خودشو میکشه. البته تو بازی انلاین مشکل ندارم. بعد این nat3 رو که میزنه کاریش نمیشه کرد؟
دوست عزیز من رفتم برات جستجو کردم پستت رو جواب دادم یه چک نمیکنی کسی جوابت رو داده یا نه...اعصاب آدم رو خورد میکنید به خدا

http://forum.bazicenter.com/thread84234/page94/#post3081249

سلام دوستان.
ایا میشه بازیهای psnرو از طریق کامپیوتر دانلود کرد و بعد بهps4 منتقل داد .اگه میشه یه توضیحی بدید. (ممنون میشم)

آخرین ویرایش:
دوستان توی وصل شدن به وای فای و لن تفاوتی هست البته مودمم بقل پلی هست الان وارد ای دیم شدم ولی وارد فیفاکه میشم ساین این نمیشه و میگه شبکه رو چک کنید
البته با وای فای وصل شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or