همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

خیلی ها دارن استفاده میکنن راضی هستن.
الان پینگ من با سرور های بتل 130-120 هست. راه انداختنش هم خیلی اسونه.
داداش میشه منو راهنمایی کنی چون منطقه ما همه ISPها پینگشون داغونه
ولی به روش شما شاید بتونم بهتر کار کنم
اگه میشه جواب رو برام پ.خ کنید

آخرین ویرایش:
داداش میشه منو راهنمایی کنی چون منطقه ما همه ISPها پینگشون داغونه
ولی به روش شما شاید بتونم بهتر کار کنم
اگه میشه جواب رو برام پ.خ کنید
با توجه به درخواست های مکرر دوستان برای آموزش شیر کردن سرویس های کاهش پینگ روی کنسول ps4 و xbone ...یه pdf آماده کردم امیدوارم به کارتون بیاد.

لینک

دوستان من اکانتم ریجن ۱ هست بازی که دیسک گرفتم ریجن۲ .
برای آنلاین بازی کردن و .. که مشکلی ندارم ؟
ریجن اکانت و بازی یکی نباشه مشکلی پیش نمیاد؟

دوستان من اکانتم ریجن ۱ هست بازی که دیسک گرفتم ریجن۲ .
برای آنلاین بازی کردن و .. که مشکلی ندارم ؟
ریجن اکانت و بازی یکی نباشه مشکلی پیش نمیاد؟

نه مشکلی پیش نمیاد فقط برای دانلد dlc باید رجین اکانت و بازی یکی باشه اونم با یک اکانت میتونی دانلد کنی و اینستال کنی و بعد برگردی با کانت رجین 1 ات بازی کنی منم اکانت اصلیم رجین 1 هست اما بازی و کنسول 2 ان

نه مشکلی پیش نمیاد فقط برای دانلد dlc باید رجین اکانت و بازی یکی باشه اونم با یک اکانت میتونی دانلد کنی و اینستال کنی و بعد برگردی با کانت رجین 1 ات بازی کنی منم اکانت اصلیم رجین 1 هست اما بازی و کنسول 2 ان

ممنون
پس با اکانت خودم بازی کنم بعد موقع دانلود دی ال سی یک اکانت ریجن دو درست کنم و دی ال سی رو بگیرم بعد باز با اکانت خودم بازی رو ادامه بدم؟ درست متوجه شدم ؟

با توجه به درخواست های مکرر دوستان برای آموزش شیر کردن سرویس های کاهش پینگ روی کنسول ps4 و xbone ...یه pdf آماده کردم امیدوارم به کارتون بیاد.

لینک
اول اينكه خيلى ممنون
دوم اين كاهش پينگ براى هر سايتى رفتن استفاده ميشه يعنى اينكه اينترنت رو شر كنيم براى دانلود از PSN هم ميشه؟

آقا کسی مشکل منه بدبختو نفهمید؟
اگه به ps کانکت باشم به پی سی کانکت نمیشه اگه تو پی سی کانکت باشم به ps کانکت نمیشه (همزمان نمیشه تو جفتش آن باشم)
مشکل چیه؟ :(

دوستان من اکانت ps3 رو رو ps4 گذاشتم ولی الان دوستام که از تو ps3 نگاه میکنن زده من افلاین هستم در حالی که با ps4 انلاین هستم.میخواستم ببینم واسه شما هم اینتوریه؟

سلام دوستان. اینترنت من 8مگ شاتل هست ولی تو ps4 میزنه بین 1.5 تا 2.5 بعد توی تست کانکشن میزنه nat3. کاریش میشه کرد؟ با دستکاری مودم درست نمیشه؟ ممنون

سلام دوستان. اینترنت من 8مگ شاتل هست ولی تو ps4 میزنه بین 1.5 تا 2.5 بعد توی تست کانکشن میزنه nat3. کاریش میشه کرد؟ با دستکاری مودم درست نمیشه؟ ممنون
ببین این آموزش ها کمکی بهت میکنه ...تغییراتی که میده رو رو Ps4 اعمال کنید.
لینک 1
لینک 2
لینک 3
لینک 4
تو یوتوب یه کوه آموزش هست سرچ کنی بازن هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or