خیر... ربطی نداره.دوستان اگه موقع ساخت اکانت مثلا کشور رو امریکا انتخاب کنیم توی بازی های انلاین هم تاثیر داره؟یعنی به سرورهای امریکا وصل میشه؟
خیر... ربطی نداره.دوستان اگه موقع ساخت اکانت مثلا کشور رو امریکا انتخاب کنیم توی بازی های انلاین هم تاثیر داره؟یعنی به سرورهای امریکا وصل میشه؟
خیر ربطی به اکانت نداره . به هر سروری میتونی کانکت بشی !!دوستان اگه موقع ساخت اکانت مثلا کشور رو امریکا انتخاب کنیم توی بازی های انلاین هم تاثیر داره؟یعنی به سرورهای امریکا وصل میشه؟
تا اونجا که من میدونم نمیشه. حالا نمیدونم چجوری کیوان عوض کرده.
حدس زدم:d بچه ها شایعه میکنن دیگهآقا من آدرس اکانت رو عوض نکردم به خداتا الان چند نفر پیغام فرستادن برای من که چجوری عوض کردی. این پرچم فنلاند که تو portable id میبینید، مربوط میشه به اینکه از کدوم سایت playstation لوگین کنید.
ولی اگه اشتباه نکنم قبلا تو gaf یه نفر اینکارو انجام داده بود. مهاجرت کرده بود به یه کشور دیگه بعد زنگ زده بود به ساپورت سونی با کلی صحبت و اینا، براش آدرس رو عوض کرده بودن. من خودم امتحان نکردم.
حدس زدم:d بچه ها شایعه میکنن دیگه:d
ولی اگرم بشه به نظرم خیلی وقت گیره.
ولی اگه اشتباه نکنم قبلا تو gaf یه نفر اینکارو انجام داده بود. مهاجرت کرده بود به یه کشور دیگه بعد زنگ زده بود به ساپورت سونی با کلی صحبت و اینا، براش آدرس رو عوض کرده بودن
با سلام بچه ها یک سوال داشتم :
میخواستم بدونم آیا مثلا اکانت من مال امارات هست و بازی outlast توش فری نشده میتونم روی 4ام اکانت دوستم که انگلیس هست و بازی outlast هست رو دان کنم و بعدش اکانت خودم رو بزارم و بازی outlast رو دان کنم ؟
ممنون از جوابت
ولی مطمئنی؟ اخه تو هر 20 دقیقه 5 mb خیلی کم نیست ؟![]()
اقا من نمیتونم تروفیامو sync کنم ! چکار کنم؟
الان اينكه قرمز كردي يعني چي؟:d اون يك نفر عوض كرده اصلا معلوم نيست دروغه يا راسته .:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:
- - -ویرایش - - -
همچین کاری نمیتونی بکنی مگه اونکه دوستت دی اکتیو کنه
کد هایی که داخل بازی ها هست دوحالت داره:خواهش میکنم یکی جواب منم بده. این کدهایی که داخل بازی ps4 هست برا چیه؟ و اگر بازی دست دوم بخری و کدش استفاده شده باشه دیگه نمیشه انلاین بازی کرد؟
امروز store برای من باز نمیشه. آیا store ایراد داره یا مشکل از اینترنت منه؟