همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

با سلام خدمت دوستان
بنده پینگم خیلی بده(داغونه اصلا:d)می خواهم بدونم راهیی است که بشه پینگ رو بهتر کرد(از طریق برنامه یا چیز دیگه)دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
با تشکر

من کنسولم ریجن ۲ هست id که ساختم برای امریکا ساختم می خواستم ببینم وقتی بخوام اکانت پلاس رو بخرم برای کدوم رو بخرم تا فعال بشه

اکانت psn ات برای هرجایی هست ، psn همون کشور رو هم باید استفاده کنی و ربطی به ریجن کنسولت نداره.

با سلام خدمت دوستان
بنده پینگم خیلی بده(داغونه اصلا:d)می خواهم بدونم راهیی است که بشه پینگ رو بهتر کرد(از طریق برنامه یا چیز دیگه)دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
با تشکر

اصلا به فکر کاهش پینگ نباش و راحت ISP رو عوض کن و خیال خودتم راحت کن چون اون روش های کاهش پینگ من همشو امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد یه عده میگن رو pc جواب گرفتن که اونم کاهشش خیلی کمه و رو پلی استیشن جواب نمیده

با سلام
بچه ها لطفا جواب بدید
store من تو صفحه لودینگ گیر کرده و باز نمیشه
هیچ اروری هم نمیده
اینترنت دستگاه هم وصله چندتا آپدیت هم دانلود کردم مشکلی نداشت
چرا استور باز نمیشه آخه؟؟؟؟؟

سلام.بچه هامیخواستم ps4بخرم .فقط ترسم ازاینه که لایوش ازایکس باکس ضعیفتر باشه.اگه کسی تجربه داره یابا2تاشون لایوزده ممنون میشم راهنماییم کنه.50 درصدخریدم هم انلاین بتل 4 وبقیشم انحصاریاش.ممنون

اصلا به فکر کاهش پینگ نباش و راحت ISP رو عوض کن و خیال خودتم راحت کن چون اون روش های کاهش پینگ من همشو امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد یه عده میگن رو pc جواب گرفتن که اونم کاهشش خیلی کمه و رو پلی استیشن جواب نمیده
ببخشید میشه یه کم توضیح بدید
یعنی من باید برم از اونجا که نت میگیرم بگم کهISPمنو عوض کنن؟یا خودم باید کاری انجام بدم؟

خیلی ها دارن استفاده میکنن راضی هستن.
الان پینگ من با سرور های بتل 130-120 هست. راه انداختنش هم خیلی اسونه.

من یه اکانت یه ماهه پلاس داشتم که تموم شده ولی هنوز می تونم فیفا رو آنلاین بازی کنم. آیا سیستم قاطی کرده یا برای آنلاین بازی کردن فیفا نیاز به پلاس نیست؟

سلام به همه
کارتهای psnکه میخری چجوری باید بفهمی که مدت اعتبارش چقدر هست؟خواهش میکنم دوستان زود بهم جواب بدید ممنون خیلی لطف دارید

اینترنتی ها که معلوم نیست. ولی اونایی که فیزیکی هستن تاریخ انقضا زده روشون.

سلام به همه
کارتهای psnکه میخری چجوری باید بفهمی که مدت اعتبارش چقدر هست؟خواهش میکنم دوستان زود بهم جواب بدید ممنون خیلی لطف دارید

معمولا اونهايي كه تو اينترنت ميفروشن و خودشون از آمازون يا جاهاي ديگه تهيه ميكنن تاريخ انقضا ندارن

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or