همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بچه ها من تازه خریدم اپدیت کردم به ۱.۶۱ یه اکانت ساختم کشور رو هم بحرین انتخاب کردم الان وقتی میخوام بازی کنم از کشورم ایراد میگیره مثلا COD رو اپدیت کردم رفتم یه تستی کنم گفت احتیاج به پلاس دارید (خوب تا اینجاش هیچی :|) ولی زیرش نوشته بود اگر چه در کشور شما قابل استفاده نیست ( یه همچین چیزی!!!)
چیکار کنم؟
پلی استیشن پلاس واسه PS3 و PS4 فرقی با هم ندارن؟ میخوام از یه سایت اکانت بخرم باید به چی توحه کنم؟

حالا چه اجباری بود اکانت بحرین ساختی؟
فکر نمیکنم تو سایتهای فروش پلاس ایرانی به غیر از پلاس uk و us و uae پلاس کشور دیگه ای گیر بیاد مگه تو خود اون کشور آشنا داشته باشی برات بفرسته

حالا چه اجباری بود اکانت بحرین ساختی؟
فکر نمیکنم تو سایتهای فروش پلاس ایرانی به غیر از پلاس uk و us و uae پلاس کشور دیگه ای گیر بیاد مگه تو خود اون کشور آشنا داشته باشی برات بفرسته
َهمینجوری :d
یه اکانت دیگه ساختم واسه امریکا ۲ روز پلاس رایگان داد٬ اکانت کجا رو بسازم بهتره؟
رو جعبه نوشته ۱۴ روز پلاس (دستگاه ریجن ۲ هست) چرا ۲ روز داد؟
سریعتر کمک کنید ممنون میشم چون اینجوری مجبور میشم هی اکانتمو عوض کنم :( !

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من يه بازي اسسين گرفتم دي وان هست يه سري مراحل اضافي داره ولي ريجن سه هست اكانت و دستگاه ريجن يك راهي هست بشه استفادش كرد؟؟

َهمینجوری :d
یه اکانت دیگه ساختم واسه امریکا ۲ روز پلاس رایگان داد٬ اکانت کجا رو بسازم بهتره؟
رو جعبه نوشته ۱۴ روز پلاس (دستگاه ریجن ۲ هست) چرا ۲ روز داد؟
سریعتر کمک کنید ممنون میشم چون اینجوری مجبور میشم هی اکانتمو عوض کنم :( !
اکانت us از همشون بهتره..uk هم خوبه ولی آیتم هاش یه مقدار گرونتره

کسی راهی واسه افزایش سرعت دانلود PSN پیدا نکرده؟
کلا بازی نمیکنم
بعد 10 روز که اپدیت تموم میشه یه اپدیت دیگه میاد
فقط اپدیت میکنم:d

درود
دوستان من امروز ریجن 1 گرفتم.
راهی هست بشه 14روز تریال رو گرفت بدون کردیت کارت؟
و اینکه چرا RedeemCode استور رو وارد میکنم قبول نمیکنه و میگه اشتباه است؟
تاریخشم تا پایان ماه آینده میلادی معتبره.
ممنون.

لطفا دوستان کمک کنن...من هر کاری میکنم کنسولم به psn وصل نمیشه با لن و وایر جفتش تست کردم به نت وصله اما نمیره تو psn (روی please wait) میمونه....

-قیمت های کارت ها چقدر هست؟
-آیا این امکان وجود داره تا در آینده با هک شدن کنسول بشه رایگان آنلاین بازی کرد؟!

قیمت ها مختلف هست البته در ایران

برای اکانت US یک ساله 50 دلار

برای اکانت UK یک ساله 40 یورو

خیر این امکان وجود ندارد چون در کل باید عضو پلاس باشید در ضمن اگر زمانی هم هک بیاید امکان بن شدن شما در آنلاین زیاد هست.

- - -ویرایش - - -

لطفا دوستان کمک کنن...من هر کاری میکنم کنسولم به psn وصل نمیشه با لن و وایر جفتش تست کردم به نت وصله اما نمیره تو psn (روی please wait) میمونه....

شاید نتت مشکل داره و به احتمال زیاد از isp شماست

برای اینکه برای دوست من هم همین مشکل وجود دارد در صورتی که من همان لحظه وصل بودم

قیمت ها مختلف هست البته در ایران

برای اکانت US یک ساله 50 دلار

برای اکانت UK یک ساله 40 یورو

خیر این امکان وجود ندارد چون در کل باید عضو پلاس باشید در ضمن اگر زمانی هم هک بیاید امکان بن شدن شما در آنلاین زیاد هست.

- - -ویرایش - - -

شاید نتت مشکل داره و به احتمال زیاد از isp شماست

برای اینکه برای دوست من هم همین مشکل وجود دارد در صورتی که من همان لحظه وصل بودم

یعنی هیچ راهی نیست که این مشکل برطرف بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or