همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان تو استور فیلم هستش کلی بعضی هاش 4$ و بعضی ها 10$ به بالا داستانش چیه؟بعداگه بخرم دانلود کنه PS4 نشون میده فیلم هارو؟ریجن Free هست فیلم؟؟؟
سوال بعدی اینکه بازی FLOW 5$ ارزش خرید داره کسی بازی کرده؟یا صبر کنم بازی بهتری میاد تو رنج قیمت پایین؟

دوستان تو استور فیلم هستش کلی بعضی هاش 4$ و بعضی ها 10$ به بالا داستانش چیه؟بعداگه بخرم دانلود کنه PS4 نشون میده فیلم هارو؟ریجن Free هست فیلم؟؟؟
سوال بعدی اینکه بازی FLOW 5$ ارزش خرید داره کسی بازی کرده؟یا صبر کنم بازی بهتری میاد تو رنج قیمت پایین؟

اول بايد ريجن اكانتت USA باشه.
دوم بايد IP اينترنتت رو USA بكنى.(يعنى كريوو بايد شِر كنى وآدرس سرور كريوو بايد USA باشه)
سوم اينكه فقط با PS3 ميتونى دانلود كنى يا استريم نگاه كنى.(با كيفيت DVD و FULL HD)
چهارم با دستگاه PS4 فقط ميتونى استريم (مستقيم) ببينى.در آينده با آپديت هايى كه SONY ميده هم دانلود فيلم و سريال اضافه ميشه هم فيلمهاوسريالهاى با كيفيت ULTRA HD 4K 2160P اضافه ميشه.
من حدود 5 سالى كه PS3 داشتم بيش از 300 فيلم و سريالهاى با كيفيت DVD و مخصوصاً FULL HD خريد و بيشتر اجاره كردم.
حالا منتظر دانلود فيلم از Store هستم بخصوص 4K.

دوستان هيچ راهي براي افزايش سرعت دانلود از psn پيدا نكرديد؟؟

هیچ راهی فعلا نیست با دانلود منیجر پی سی هم نمیشه دانلود کرد.

چندجا خوندم دی ان اس رو تغییر بدی به دی ان اس گوگل ممکنه بهتر بشه ولی شخصا تست کردم هیچ تاثیری نداشت.

یه چند تا مطلب هم در مورد DMZ و port forwarding بود که چون نفهمیدم چیه داستانش نتونستم تستش کنم،‌اون رو هم میتونید تست کنید.

سلام دوستان یک سوالی داشتم ممنون میشم کمکم کنید..من دوستم اکانت امریکا داره ،،وبازی فیفا رو برا پلی 4 خریده منم خواستم استفاده کنم رو دستگاه خودم ..یوزر و پسوردشو زدم ولی بازیرو که دانلود کردم نمیزاره استفاده کنم ،،میگه باید بری اکتیوش کنی میرم تو ستینگ دستگاه اکتیوش که میخوام بکنم نمیزاره ..این پیغام را میده هر بازی یا اکانت فقط در یک پلی 4 اکتیو و قابلیت استفاده شدن رو داره،،یا برید دستگاه اولی رو دی اکتیو کنید..من الان باید چیکار کنم ..من بازی فیفا میخوام:((:((

مشکل دقیقا چیه؟ من سرعتم عالیه موقع دانلود از PSN .....امروز یه فایل 660 مگابایتی رو زیر 45 دقیقه دانلود کردم.
من ايرانم سرويس ٨ مگ دارم سرعت دانلودم موقع دانلود از psn يه چيزي نزديك به ١/٨ سرعت دانلود اصليم ميشه
مشكل اينه

من ايرانم سرويس ٨ مگ دارم سرعت دانلودم موقع دانلود از psn يه چيزي نزديك به ١/٨ سرعت دانلود اصليم ميشه
مشكل اينه

من که از این بابت مشکلی ندارم ولی صادق یه راه حل گفته بود که چنتا از بچه ها تست کردن جواب داده ؛
برو تو قسمت Network بعد Test Connection رو بزن بعدش بیا بیرون تست کن ببین سرعتت درست شد یا نه ، اگه نشده بود دوباره همین کار رو انجام بده تا بشه ( باید فایلی که میخوای دان کنی تو لیست دانلود باشه و درحال دانلود )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or