همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

تشكر واسه جوابتون امير حسين ..عزيزي
ولي اين ٣ گيگ كه تموم ميشه ديگه دانلودي تو notifications نشون نميده
آيا امكان داره دستگاه چيزي نشون نده و داخل بازي دانلود كنه؟

اگه درست حدس زده باشم ایشون از طریق پروفایل خودشون بر روی pc به psn وصل شدن و آپدیتها رو با دانلود منیجر idm دانلود میکنند و از طریق فلش مموری به صورت آفلاین فایلها را کپی میکنند...

بازیهای plus هم باید به همین صورت باشه..مسیر کپی کردن فایلها رو هم میتونید از همان مسیری که از روی کنسول فایلها دانلود میشه بفهمید.

آقا لطفا یکی دقیقا توضیح بده آپدیتهارو چجوری میشه با pc دانلود کرد..لینک بدید لطفا..ماها یک سریمون سرعت دانلودمون از psn پایینه یک سری هم که سرعتشون خوبه شاید دوس نداشته باشن کنسول رو روشن بذارن..بازیهارم میشه دانلود کرد ریخت رو فلش؟؟

زیر خود بازی رو ببین اگه دانلود کنه زیرش باید بزنه! خودم چون هنوز چیزی از استور نتونستم دان کنم دقیق نمیدونم ولی اینو میدونم که بعضی از بازیها بعد از دانلود یه حجمی اجرا میشن بعد داخل بازی بقیشونو میشه دانلود کرد.

آقا لطفا یکی دقیقا توضیح بده آپدیتهارو چجوری میشه با pc دانلود کرد..لینک بدید لطفا..ماها یک سریمون سرعت دانلودمون از psn پایینه یک سری هم که سرعتشون خوبه شاید دوس نداشته باشن کنسول رو روشن بذارن..بازیهارم میشه دانلود کرد ریخت رو فلش؟؟
دوست من غير پروخسي كه اونم فعلا امكانش بسته شد راهي نيست خيلي گشتم تو نت حالا منظور آقا نويد چي بوده از اين حرف بايد خودشون توضيح بدن . تنها راه حلي كه پيدا كردم اينه كه هر موقع خواستيد ميريد تو استور بازي رو انتخاب و پروشر ميكنيد بعد download to my ps4 رو ميزنيد كنسولتون تو حالت standby شروع ميكنه به دانلود و تموم شد نصب ميكنه تقديمتون ميكنه

هر بازى رو وقتى ميخريد و براى دانلود ميگذاريد حداقل 2 يا 3 قسمت جداگانه براى دانلود تقسيم ميشه.اولين فايل با كمترين حجم و دومين فايل با بيشترين حجم داخل Notification همزمان دانلود ميشه.
حالا وقتى كه اولين فايل با كمترين حجم دانلود ميشه. اگر بازى كه خريده ايد نسبتاً حجم بالا باشه. اونوقت فايل دوم به دو قسمت كم و زياد تقسيم ميشه.يعنى قسمت كمتر براى بازى سريعتر در قسمت Notification دانلود ميشه.
وقسمت حجم بالا در بخش System Storage Management _Applications و بر روى نام بازى كليك كنيد.آنجا بصورت يواشكى دانلود ميشود.

هیچ راهی نداره این بازی های حجم بالا رو تو psn خرید و با pc دانلودشون کرد؟؟
خود psn که دانلود منیجر خوبی نداره ، نت من ۴ مگ یعنی حدود ۴۵۰ kb/s سرعت دانلود میده حتی از یک کانکشن روی پی سی ولی تو خود دانلود منیجر psn سرعت قشنگ نصف میشه.

آیا راهی داره که بازی هارو با pc دانلود کرد ریخت رو دستگاه ؟

هیچ راهی نداره این بازی های حجم بالا رو تو psn خرید و با pc دانلودشون کرد؟؟
خود psn که دانلود منیجر خوبی نداره ، نت من ۴ مگ یعنی حدود ۴۵۰ kb/s سرعت دانلود میده حتی از یک کانکشن روی پی سی ولی تو خود دانلود منیجر psn سرعت قشنگ نصف میشه.

آیا راهی داره که بازی هارو با pc دانلود کرد ریخت رو دستگاه ؟
داداش همه درد ما هم همينه

داداش همه درد ما هم همينه

این درد رو خود سونی باید حل کنه ، هیچ ربطی هم به نت نداره. من اینترنتم واقعا خوبه توی هیچی مشکل نداره الا همین psn ، عشقی کار میکنه . چند روز پیش فیفا رو خوب دانلود کرد تموم شد رفت.
سر nfs که رسیدیم ، دایم قطعی داره. استندبای هم که میره بعد چند دقیقه کلا دانلود کنسل میشه.

مشکل هیچ ربطی به نت نداره و فقط مشکل خود سرور سونی هست، این همه پول پلاس میگیره پس واسه چی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or