rznrz06
کاربر سایت
بله...سلام .
بچه ها من میخوام یه اکانت جدید واسه Ps4 بسازم واسه Store و .... . میشه از همین Pc ساخت ؟
بله...سلام .
بچه ها من میخوام یه اکانت جدید واسه Ps4 بسازم واسه Store و .... . میشه از همین Pc ساخت ؟
دوست من اثلا كار خاصي نميخواد شما ميري سايت uk.playstation.com و از اونجا sign up رو ميزني انگار ميخواي تو يه سايت ثبت نام كني بعد ثبت نام همون ايميل و پسوورد رو تو قسمت psn كنسول وارد ميكني البته بعد از اينكه كنسولتو به نت وصل كردي از طريق گزينه network و بعدش انخاب آوتار و اسم و از اين قبيل كارا اين شد وصل شدنت به psn تنها كاري كه موند براي آنلاين بازي كردن خريد اشتراك پلاس هستش كه اونم تهيه ميكنيد و تو استور ريدم ميكني و تمامسلام . لطفا یه اموزش ساخت اکانت هم بزارید . ااا مثلا من تقریبا بلد نیستم باید چی کار کنم واسه انلاین بازی کردن . لطفا یه راهنمایی کنید مرسی
من میتونم به PSN وصل بشم، میتونم بازی هم بکنم ولی هر کاری میکنم استور را برام باز نمیکنه ...
مشکل از چیه؟ چیکار باید کرد؟
مشکل از ISP نیست، با 2 تا ISP و حتی *** هم تست کردم ولی نشدباید از بقیه PS4 داران بپرسید ببینید واسه اونها هم اینجوریه یا نه اگه نه که مشکل از ISP هست
خیلی ممنون از لطفتون .فقط شرمنده ساختن اکانت اروپا یا امریکا ندارهدوست من اثلا كار خاصي نميخواد شما ميري سايت uk.playstation.com و از اونجا sign up رو ميزني انگار ميخواي تو يه سايت ثبت نام كني بعد ثبت نام همون ايميل و پسوورد رو تو قسمت psn كنسول وارد ميكني البته بعد از اينكه كنسولتو به نت وصل كردي از طريق گزينه network و بعدش انخاب آوتار و اسم و از اين قبيل كارا اين شد وصل شدنت به psn تنها كاري كه موند براي آنلاين بازي كردن خريد اشتراك پلاس هستش كه اونم تهيه ميكنيد و تو استور ريدم ميكني و تمام
موفق باشيد
1 شما یکباز SSID مودمتو عوض کن بنا به دلیلی که گفتی روی یقه دیوایس ها هم خرابه (همون اسم وایرلست) .اگه نشد نویز و سیگنالتو بزار تا بگم چی کار کنییک مشکل و یک سوال دارم:
۱- از وقتی ps4 وصل شده به شبکه وایرلس خونه ، اینترنت من دایم قطع میشه ( نه تنها روی پی اس ۴ بلکه روی همه دیوایس ها ) بعد باید روتر رو یکبار خاموش روشن کنم تا باز به اینترنت وصل بشم.
بعید میدونم مشکل آی اس پی باشه ولی اگه کسی تجربه چننین مشکلی رو داشته اعلام کنه
۲-توی تست کانکشن خود پی اس ۴ سرعت دانلود 7mb/s میزنه ولی آپلود رو 198 kb/s میزنه،دلیلش چیه ؟ چرا آپلود رو کمتر از دانلود در نظر میگیره؟
تو حالت کلی نت من 450 kb/s دانلود میده و 450 kb/s هم آپلود.