ashe
Gold User
من کردم نشد اون qr code که بهت میده رو میزنی میبرتت به هموجایی که باید پسورد بزنی بازم گیر میکنیدوستان چندجا خوندم که مشکل با ست کردن passkey حل میشه.کسی امتحان کرده؟
من کردم نشد اون qr code که بهت میده رو میزنی میبرتت به هموجایی که باید پسورد بزنی بازم گیر میکنیدوستان چندجا خوندم که مشکل با ست کردن passkey حل میشه.کسی امتحان کرده؟
اقا دیوونه ام کردی با خاطرات هری پاترم پاره کردم از بازیش تا فیلمش تا کتابش من قبل اومدن بازیش کتابش رو میخوندم برای همین دیگه با بازیش رسما دیوونه میشدم، فیلمشم همون موقع ها اومده بود، اخ اخ اقا عجب خاطره بازی راه انداختی، واقعا هری پاترم اون موقع ها خفن بود...مثلfallout به هوسم انداختی بنظرت نسخه toy story ۳ یا ۴ نمیدونم چیا بعدش اومد بازی کنم؟
اوه اونی که تو سگا بود و وودی قلاب مینداخت هم خیلی خوب بود یادش بخیر.من harry potter های ps1 هم دیوونم میکرد.
اختلال در sign in روی مرورگر و اپلیکشن موبایل هست عزیز .دوستان الان مشکل چیه دقیقا
تو اتصال به اکانت تو کنسول هم مشکل دارید؟؟
من دارم فایده نداشتاختلال در sign in روی مرورگر و اپلیکشن موبایل هست عزیز .
روی کنسولها چه PS4 چه PS5 هیچ مشکلی نیست .
حالا PS3 رو دقیق نمیدونم ولی اون مثل یه کم اذیت کرده بعضی دوستان رو که خب راه حلش هم پیدا شده .
داشتم به این فکر میکردم از اونجایی که سیستم عامل پلی استیشن لینوکسه ، به اگر رو PC سیستم عامل لینوکس بریزیم و از طریق اون از مرورگر تحت لینوکس استفاده کنیم چقدر احتمال موفقیت داریم ؟
اگر کسی دسترسی به لینوکس داره یه تست بزنه ، ببینیم نتیجه چیه!؟
برادر نت های مختلف رو تست کردین؟خب عزیزان متاسفانه هم بروی ps4 و هم روی ps5 وضعیت من رو بصورت offline نشون میده این درحالی که لیست فرندها و تروفی ها به راحتی لود میشه و پیام ها هم ارسال و دریافت میشه
امیدوارم یه چیز موقتی باشه تنها سرگرمی من همین گیم هست قطع شدنش هم مساوی نابودی
چقدر عجیبه .من با نت مخابرات حتی elden ring هم بدون دی ان اس آنلاین میشم.حتی سایت هم لاگ این میشه با پی سی، ولی با گوشی هیچکاری نمیشه کرد. یجورایی کلا با کنسول خیلی از بازی ها برام بدون دی ان اس دارم آنلاین میزنم یعنی با کنسول انگار برام رفع تحریم شده.خب رو ps5 با نت مخابرات و ایرانسل حتی اجازه اتصال به اینترنت نمیده
ای بابا ...
از امروز اینطوری شده ...چقدر عجیبه .من با نت مخابرات حتی elden ring هم بدون دی ان اس آنلاین میشم.حتی سایت هم لاگ این میشه با پی سی، ولی با گوشی هیچکاری نمیشه کرد. یجورایی کلا با کنسول خیلی از بازی ها برام بدون دی ان اس دارم آنلاین میزنم یعنی با کنسول انگار برام رفع تحریم شده.
یعنی لاگ اوت کنیم دیگه نمیشه لاگین کرد؟از امروز اینطوری شده ...
آقا شما همه dns هارو امتحان کردی؟خب رو ps5 با نت مخابرات و ایرانسل حتی اجازه اتصال به اینترنت نمیده
ای بابا ...
الان با وی پی ان تونستم وصل شمآقا شما همه dns هارو امتحان کردی؟