همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

ریجن دستگاه اصلا مهم نیست (بجز چین که بحثش جداس). شما اکانت با هر ریجنی که میخوای بساز اجباری نداره. اکانت ریجن کره بدردت نمیخوره بین آمریکا و کشورای اروپایی مثل ترکیه باید بسازی که بتونی روش راحت خرید کنی.
داداش گلم من اکانت امریکای خودمو دارم
میخوام کد بازی رو redeem کنم
ک اکانت کره میخواد اونو چجوری بسازم برام سواله چون برا کد بازی میخوام

• Like
Reactions: Hamed_nx
سلام
دوستان من امروز کنسول رو روشن کردم ولی هر کاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه dsn زدم نشد
Wifi گوشی رو که میزنم وصل‌ میشه ولی وقتی کابل مودم رو استفاده میکنم نمیشه
کسی این مشکلو داشته ؟

برای من سیم کارت شاتل بازیای cod و warships و evil dead راحت وصل میشن اما demon souls پیرم کرد . اصلا وصل نمیشه نه با dns نه فیلتر شکن و نه gearup booster .
بقیه نت ها شامل مخابرات همراه اول ایرانسل هم کلا هیچی برام وصل نمیشن

چند هفته ای هستش که نتارو دارن روز به روز ضعیف تر میکنن همراه اول که کلا پوکیده بازم امیدی به ایرانسل هستش البته فعلا منم شاتل دارم تعریفی نداره به اونصورت

سلام خدمت همه ی رفقا من چن روزی میشه یه کنسول باندل اسپایدر من گرفتم ک کد بازیم داخلشه فقط ریجن دستگاه ۱۲۱۸ ست بنظرم ماله کره جنوبیه حالا سوالم اینه باید اکانت کره جنوبی بسازم؟امتحان کردم نتونستم اگه کسی از دوستان هست ک میتونه کمک کنه ممنون میشم❤️🙏🏻View attachment 323700
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ، اکانت کره رو عمراً نمیشه ساخت ، تنها راهش خرید اکانت وریفای شده‌ی کره جنوبی از سایت obtgame.com هستش قیمتشم ۱۴ دلاره , که اونم واقعا حوصله‌ی من نمیکشه برم درخواست خرید PayPal بدم و و و و

آخرین ویرایش:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ، اکانت کره رو عمراً نمیشه ساخت ، تنها راهش خرید اکانت وریفای شده‌ی کره جنوبی از سایت obtgame.com هستش قیمتشم ۱۴ دلاره , که اونم واقعا حوصله‌ی من نمیکشه برم درخواست خرید PayPal بدم و و و و
آره این سایت کاره وریفایشو انجام میده
داداش شمام برای کد اسپایدرمن میخوای؟یا یه بازیه دیگه

• Like
Reactions: Hamed_nx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or