تو منوی بازی Settings سرور بزار میلان یا انگلیس یا آلمان..
رو بحرین نباشه
اصلا به سرور ها نگاه نکرده بودم.
اتفاقا من گذاشتم رو بحرین مشکلم حل شد و زود کانکت شد. ممنون
تو منوی بازی Settings سرور بزار میلان یا انگلیس یا آلمان..
رو بحرین نباشه
دوست عزیز من اینترنت vdsl دارم و الان برای وصل شدن به شبکه پلی استیشن حتما باید دی ان اس شکن بزنم؟ چون من از وقتیکه دستگاه رو خریدم همش آفلاین بازی میکردم و الان میخوام آنلاین وصل بشم!ان
چیزی که من تجربه کردم منطقه مخابراتی هم ربط داره.مثلا خیلی ها با نت مخابرات مشکل دارن ولی برای من نت مخابرت(vdsl) با دی ان اس شکن مثل هلو هرچی بازی آنلاین تست کردم جواب میده.
خودت باید تست کنی.دوست عزیز من اینترنت vdsl دارم و الان برای وصل شدن به شبکه پلی استیشن حتما باید دی ان اس شکن بزنم؟ چون من از وقتیکه دستگاه رو خریدم همش آفلاین بازی میکردم و الان میخوام آنلاین وصل بشم!
دوستان یه سوال خیلی مبتدیانه بازی
Fortnite
جز بازی های رایگان هستش میخوام دانلودش کنم بدون پلاس میشه آنلاین بازی کرد یا به اکانت پلاس نیاز داره ؟
بازی فال گایز هم دانلود کردم ولی اخطار میده که ایران و چند کشور دیگه تحریمه برای اجرای بازی و آنلاین بازی کردن راه حلی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنونم از پاسخگوییت دوست عزیزبازی فال گایز که با عوض کردن DNS میشه بازی کرد مثل
DNS کلاود فلر
1.1.1.1 و 1.00.1
همه بازی های مولتی پلیر نیاز به پلاس ندارند مخصوصا این که free-to-play باشن مثل
Fortnite -Apex Legends
فقط بازی هایی که توی استور پلی استیشن می نویسه (PS Plus required for online play ) برای بازی کردن شون به پلاس نیاز هست مثل بازی
Diablo IV که برای بازی کردن کلا پلاس نیاز داره
این لینک همه بازی های free-to-play بدون نیاز به پلاس
View attachment 322239
درود عزیزان
الان یه مشکلی با PSN دارم ، بازی دانلود میشه ولی یوزر آنلاین نمیشه لیست دوستان لود نمیشه تروفی ها لود نمیشه استور یه خط در میون بالا میاد
به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟
با dns شکن وصل میشه.فک میکنم که یه تغیراتی تو زیر ساخت ایرانسل انجام دادن.
من از زمانی که فیفا اومد بدون مشکل با TD-LTE بازی میکردم. NAT Type3 دشاتم ولی هیچ مشکلی نبود وراحت بازی میکردم.
چند روزه که دقیقا منم مثل شما اصلا تو PSN نمیتونم Sign in کنم و تو قسمت تست اینترنت کانکشن هم قسمت PSN Signed IN و هم NAT Typeکاملا Failed میشه.
یکی دوتا DNS مثل ۸.۸.۸.۸ و ۱.۱.۱.۱ رو امتحان کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد.
اگه شما یا فرد دیگه فهمید بگید ممنون میشم.
اینم بگم که قطعا مشکل از نت TD-LTE ایرانسل هست چون من یه اینترنت دیگه هم دارم تو خونه و با اون لدون هیچ مشکلی وصل میشه ولی این مشکلش اینه که نوسان پینگ روش تقریبا اجاره بازی کردن نمیده بهت.
اره همین رو بزن یبار کنسول رو ریست کناین دوتاس؟
۱۷۸.۲۲.۱۲۲.۱۰۰
۱۸۵.۵۱.۲۰۰.۲