همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

ان

چیزی که من تجربه کردم منطقه مخابراتی هم ربط داره.مثلا خیلی ها با نت مخابرات مشکل دارن ولی برای من نت مخابرت(vdsl) با دی ان اس شکن مثل هلو هرچی بازی آنلاین تست کردم جواب میده.
دوست عزیز من اینترنت vdsl دارم و الان برای وصل شدن به شبکه پلی استیشن حتما باید دی ان اس شکن بزنم؟ چون من از وقتیکه دستگاه رو خریدم همش آفلاین بازی میکردم و الان میخوام آنلاین وصل بشم!

دوست عزیز من اینترنت vdsl دارم و الان برای وصل شدن به شبکه پلی استیشن حتما باید دی ان اس شکن بزنم؟ چون من از وقتیکه دستگاه رو خریدم همش آفلاین بازی میکردم و الان میخوام آنلاین وصل بشم!
خودت باید تست کنی.
شاید اصلا نیازی به dns نداشته باشی . شاید یه dns دیگه غیر از شکن برات بهتر باشه.

• Like
Reactions: soheilarfaei
سلام، من میخواستم PSPlus رو تمدید کنم با 30% تخفیف که الان زده ، موقع نهایی کردن خرید ارور Something went wrong رو میده، آدرس اکانت هم Delaware دادم . هم روی مبایل هم مرورگر ویندوز همین ارور رو میده. خود کنسول تست نکردم هنوز البته.

دوستان یه سوال خیلی مبتدیانه بازی

Fortnite​

جز بازی های رایگان هستش میخوام دانلودش کنم بدون پلاس میشه آنلاین بازی کرد یا به اکانت پلاس نیاز داره ؟

بازی فال گایز هم دانلود کردم ولی اخطار میده که ایران و چند کشور دیگه تحریمه برای اجرای بازی و آنلاین بازی کردن راه حلی داره ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

دوستان یه سوال خیلی مبتدیانه بازی

Fortnite​

جز بازی های رایگان هستش میخوام دانلودش کنم بدون پلاس میشه آنلاین بازی کرد یا به اکانت پلاس نیاز داره ؟

بازی فال گایز هم دانلود کردم ولی اخطار میده که ایران و چند کشور دیگه تحریمه برای اجرای بازی و آنلاین بازی کردن راه حلی داره ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

بازی فال گایز که با عوض کردن DNS میشه بازی کرد مثل

DNS کلاود فلر​

1.1.1.1 و 1.00.1

همه بازی های مولتی پلیر نیاز به پلاس ندارند مخصوصا این که free-to-play باشن مثل

Fortnite -Apex Legends

فقط بازی هایی که توی استور پلی استیشن می نویسه (PS Plus required for online play ) برای بازی کردن شون به پلاس نیاز هست مثل بازی

Diablo IV که برای بازی کردن کلا پلاس نیاز داره

این لینک همه بازی های free-to-play بدون نیاز به پلاس
Screenshot fr023-12-15 01-38-44.png

آخرین ویرایش:

بازی فال گایز که با عوض کردن DNS میشه بازی کرد مثل

DNS کلاود فلر​

1.1.1.1 و 1.00.1

همه بازی های مولتی پلیر نیاز به پلاس ندارند مخصوصا این که free-to-play باشن مثل

Fortnite -Apex Legends

فقط بازی هایی که توی استور پلی استیشن می نویسه (PS Plus required for online play ) برای بازی کردن شون به پلاس نیاز هست مثل بازی

Diablo IV که برای بازی کردن کلا پلاس نیاز داره

این لینک همه بازی های free-to-play بدون نیاز به پلاس
View attachment 322239

ممنونم از پاسخگوییت دوست عزیز

dns ها از کجا تنظیم کنم ممنون میشم راهنمایی کنی

سلام با فیبر نوری چرا داخل بازی نمیشه اصلا تو وارزون . قبلا شاتل داشتم خیلی بهتر بود . برای فیبر نوری چیکار میشه کرد . خاک بر سرا گفتن فیبر بگیر بهتره . کو

سلام ، کد دانلود spiderman2 رو دارم که برا استور کره جنوبی هستش ، ولی هیچ جوره نتونستم اکانت کره رو بسازم ، ممنون میشم راهنمایی کنید ( بجز خرید اکانت وریفای شده از obtgame )

درود عزیزان
الان یه مشکلی با PSN دارم ، بازی دانلود میشه ولی یوزر آنلاین نمیشه لیست دوستان لود نمیشه تروفی ها لود نمیشه استور یه خط در میون بالا میاد
به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟

فک میکنم که یه تغیراتی تو زیر ساخت ایرانسل انجام دادن.
من از زمانی که فیفا اومد بدون مشکل با TD-LTE بازی میکردم. NAT Type3 دشاتم ولی هیچ مشکلی نبود وراحت بازی میکردم.
چند روزه که دقیقا منم مثل شما اصلا تو PSN نمیتونم Sign in کنم و تو قسمت تست اینترنت کانکشن هم قسمت PSN Signed IN و هم NAT Typeکاملا Failed میشه.
یکی دوتا DNS مثل ۸.۸.۸.۸ و ۱.۱.۱.۱ رو امتحان کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد.
اگه شما یا فرد دیگه فهمید بگید ممنون میشم.
اینم بگم که قطعا مشکل از نت TD-LTE ایرانسل هست چون من یه اینترنت دیگه هم دارم تو خونه و با اون لدون هیچ مشکلی وصل میشه ولی این مشکلش اینه که نوسان پینگ روش تقریبا اجاره بازی کردن نمیده بهت.🤬

فک میکنم که یه تغیراتی تو زیر ساخت ایرانسل انجام دادن.
من از زمانی که فیفا اومد بدون مشکل با TD-LTE بازی میکردم. NAT Type3 دشاتم ولی هیچ مشکلی نبود وراحت بازی میکردم.
چند روزه که دقیقا منم مثل شما اصلا تو PSN نمیتونم Sign in کنم و تو قسمت تست اینترنت کانکشن هم قسمت PSN Signed IN و هم NAT Typeکاملا Failed میشه.
یکی دوتا DNS مثل ۸.۸.۸.۸ و ۱.۱.۱.۱ رو امتحان کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد.
اگه شما یا فرد دیگه فهمید بگید ممنون میشم.
اینم بگم که قطعا مشکل از نت TD-LTE ایرانسل هست چون من یه اینترنت دیگه هم دارم تو خونه و با اون لدون هیچ مشکلی وصل میشه ولی این مشکلش اینه که نوسان پینگ روش تقریبا اجاره بازی کردن نمیده بهت.🤬
با dns شکن وصل میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or