гадюка
کاربر سایت
دروداقا برا شما psn بالا میاد؟ مشکل پیدا کرده برا من با نت ایرانسل
باید DNS بزنی تا اوکی بشه
۱۴۹.۱۱۲.۱۱۲.۱۱۲
۹.۹.۹.۹
من خودم از این DNS استفاده میکنم
دروداقا برا شما psn بالا میاد؟ مشکل پیدا کرده برا من با نت ایرانسل
دوستان توی GT7 یکسره آفلاین و آنلاین میشه، چی کنم؟
اینجوری هم که میشه سیو نمیشه درست
دی ان اس هم زدم، شکن
آقا vpn رو هم با گوشی شیر کردم روی کنسول، همه چیز باز میشد حتی یوتیوب و توییچ، ولی بازی همچنان قطع و وصل میشد، بعید میدونم مشکل از نت ما باشه، هیچ جای دیگه مشکل ندارهمتاسفانه ظاهرا ازینور یه غلطی کردن! مشکلی هست که همه داریم و احتمالا تنها راه حلش، شیر کردن ویپیعن باشه.
به نام خدا ، اینترنتدرود عزیزان
الان یه مشکلی با PSN دارم ، بازی دانلود میشه ولی یوزر آنلاین نمیشه لیست دوستان لود نمیشه تروفی ها لود نمیشه استور یه خط در میون بالا میاد
به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟
DNS بزن، احتمال زیاد درست میشه.درود عزیزان
الان یه مشکلی با PSN دارم ، بازی دانلود میشه ولی یوزر آنلاین نمیشه لیست دوستان لود نمیشه تروفی ها لود نمیشه استور یه خط در میون بالا میاد
به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟
ممنون دوست عزیز ، چه DNS پیشنهاد میدید؟؟ اینترنتم TD-LTE ایرانسل هستDNS بزن، احتمال زیاد درست میشه.
چیزی که من تجربه کردم منطقه مخابراتی هم ربط داره.مثلا خیلی ها با نت مخابرات مشکل دارن ولی برای من نت مخابرت(vdsl) با دی ان اس شکن مثل هلو هرچی بازی آنلاین تست کردم جواب میده.دوستان یه سوال ،الان بهترین ispبزا اینکه راحت بشه به psnوصل شد چه شرکتی را پیشنهاد میدید؟من خودم پارس آنلاین دارم چند روزه هیچ جوره وصل نمیشه حتی با این DNSها
کلا به سرورا وصل نمیشه یا با سامن کردن/شدن مشکل داری؟دوستان من چندتا dns امتحان کردم ولی همچنان به سرورهای Demon Souls وصل نمیشه
اتفاقا من مثل هلو وصل میشدم تا همین دوروز پیش که بازیو تموم کردم.با دی ان اس شکن.دوستان من چندتا dns امتحان کردم ولی همچنان به سرورهای Demon Souls وصل نمیشه
تو منوی بازی Settings سرور بزار میلان یا انگلیس یا آلمان..دوستان من چندتا dns امتحان کردم ولی همچنان به سرورهای Demon Souls وصل نمیشه