همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان توی GT7 یکسره آفلاین و آنلاین میشه، چی کنم؟
اینجوری هم که میشه سیو نمیشه درست
دی ان اس هم زدم، شکن

متاسفانه ظاهرا ازینور یه غلطی کردن! مشکلی هست که همه داریم و احتمالا تنها راه حلش، شیر کردن وی‌پی‌عن باشه.

• Like
Reactions: rahmanshahi
متاسفانه ظاهرا ازینور یه غلطی کردن! مشکلی هست که همه داریم و احتمالا تنها راه حلش، شیر کردن وی‌پی‌عن باشه.
آقا vpn رو هم با گوشی شیر کردم روی کنسول، همه چیز باز میشد حتی یوتیوب و توییچ، ولی بازی همچنان قطع و وصل میشد، بعید میدونم مشکل از نت ما باشه، هیچ جای دیگه مشکل نداره

• Wow
Reactions: Milad.Samavati
درود عزیزان
الان یه مشکلی با PSN دارم ، بازی دانلود میشه ولی یوزر آنلاین نمیشه لیست دوستان لود نمیشه تروفی ها لود نمیشه استور یه خط در میون بالا میاد
به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟

درود عزیزان
الان یه مشکلی با PSN دارم ، بازی دانلود میشه ولی یوزر آنلاین نمیشه لیست دوستان لود نمیشه تروفی ها لود نمیشه استور یه خط در میون بالا میاد
به نظرتون مشکل چیه ؟؟؟
DNS بزن، احتمال زیاد درست میشه.

• Like
Reactions: beh1382
دوستان یه سوال ،الان بهترین ispبزا اینکه راحت بشه به psnوصل شد چه شرکتی را پیشنهاد میدید؟من خودم پارس آنلاین دارم چند روزه هیچ جوره وصل نمیشه حتی با این DNSها

ان
دوستان یه سوال ،الان بهترین ispبزا اینکه راحت بشه به psnوصل شد چه شرکتی را پیشنهاد میدید؟من خودم پارس آنلاین دارم چند روزه هیچ جوره وصل نمیشه حتی با این DNSها
چیزی که من تجربه کردم منطقه مخابراتی هم ربط داره.مثلا خیلی ها با نت مخابرات مشکل دارن ولی برای من نت مخابرت(vdsl) با دی ان اس شکن مثل هلو هرچی بازی آنلاین تست کردم جواب میده.

• Like
Reactions: afshin192

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or