همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

اما FF که روی پلاس نیومده .
کلا انتظار بازی بزرگ دی وان روی پلاس نداشته باش سونی فرست پارتی های خودشم دی وان نمیاره چه برسه انحصار زمانی ترد پارتی
شکل بیزینس پلاس با گیمپس خیلی فرق داره، گیمپس برای مایکرو مرکز همه چیزه و کلا تمرکز مایکرو روی گیمپسه ولی برای سونی پلاس صرفا یک سرویس جانبیه

• Like
Reactions: Milad.Samavati
dns بزن
8.8.8.8
8.8.4.4
من الان دارم با همین دانلود میکنم
سرعت هم خوبه.
آره الان منم با همین تونستم دانلود کنم سرعت خوبه ولی مشکل این بود که استارت دانلود نمی‌خورد مجبور شدم با نت ایرانسل شروع بزنم ولی الان ادامه دانلودش با همراه خوبه

سلام
دوستم ۳ تا پلی۴ داره
حالا یک اکانت ظرفیت ۲ فیفا۲۴خریده
والان میخواد رو هر ۳ کنسولش وارد کنه ، ( نوبتی میخواد روشن کنه دستگاه هارو ,یعنی دستگاه اولی که خاموش کرد ،دومی رو روشن می‌کنه و بازی کنه )
بعد الان اون کانالی که ازش خرید کرده گفته نمیتونی اینطور کنی . خلاف مقررات کانالشه!
..
سوالم اینه دلیلش چیه که نمیتونه اینکار رو کنه ؟

سلام
دوستم ۳ تا پلی۴ داره
حالا یک اکانت ظرفیت ۲ فیفا۲۴خریده
والان میخواد رو هر ۳ کنسولش وارد کنه ، ( نوبتی میخواد روشن کنه دستگاه هارو ,یعنی دستگاه اولی که خاموش کرد ،دومی رو روشن می‌کنه و بازی کنه )
بعد الان اون کانالی که ازش خرید کرده گفته نمیتونی اینطور کنی . خلاف مقررات کانالشه!
..
سوالم اینه دلیلش چیه که نمیتونه اینکار رو کنه ؟
دوست من، نمیشه کلا یه اکانت ظ2 رو، رو چند تا کنسول زد،
چون ظ2 باید اکتیو بشه رو کنسول ( و هر اکانت فقط رو یه کنسول اکتیو میشه، البته سوای ظ1 که فرق داره) ، و اگه بعد اکتیو کردن رو کنسول اول، بخواد وارد کنسول دوم کنه، اکانت اکتیو نمیشه،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

دوستان من الان یک کنسول ریجن ۱ دارم.بازیم هم ریجن ۲ هست.۲ اکانت هم رو کنسول وارد شده یکی آمریکا و دیگری اروپا.الان من برای اون بازی از ps store بخوام dlcهاشو بخرم و نصب کنم با توجه به اینکه بازی ریجن ۲ یعنی ریجن اروپا هست باید با اکانت اروپا لاگین کنم رو کنسول و وارد ps store بشم و dlcهای بازی رو بخرم درسته؟ ضمن اینکه ریجن ۱ بودن کنسول تاثیری روی این کار داره؟ سوال آخر اینکه من برای گرفتن dlcها همچنین باید گیفت کارت اروپا(انگلیس) رو بخرم؟ یا با گیفت کارت آمریکا هم میشه از ps store اروپا خرید کرد؟

دوستان من الان یک کنسول ریجن ۱ دارم.بازیم هم ریجن ۲ هست.۲ اکانت هم رو کنسول وارد شده یکی آمریکا و دیگری اروپا.الان من برای اون بازی از ps store بخوام dlcهاشو بخرم و نصب کنم با توجه به اینکه بازی ریجن ۲ یعنی ریجن اروپا هست باید با اکانت اروپا لاگین کنم رو کنسول و وارد ps store بشم و dlcهای بازی رو بخرم درسته؟ ضمن اینکه ریجن ۱ بودن کنسول تاثیری روی این کار داره؟ سوال آخر اینکه من برای گرفتن dlcها همچنین باید گیفت کارت اروپا(انگلیس) رو بخرم؟ یا با گیفت کارت آمریکا هم میشه از ps store اروپا خرید کرد؟
ریجن کنسول مهم نیست فقط ریجن اکانت مهمه

• Like
Reactions: XENOS
دوستان کسی تونسته بازی های ps now رو استریم کنه ؟؟ چه سرعتی لازم و چقدر حجم میبره برای چند ساعت
تو نت نوشته بود سرعت ۵ مگابیت بر ثانیه نمیدونم درسته یا نه اما فکر نکنم با این بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or