Hamed_nx
کاربر سایت
فیس پلیتش جدا ۴۴۰۰ ، دستهش ۶۹۰۰ ، کد بازی هم یه سایت هست که اکانت کره رو وریفای میکنهجدا هم میشه خرید اونارو، اصل داستان کد بازی هست که نمیتونید فعال کنید.
فیس پلیتش جدا ۴۴۰۰ ، دستهش ۶۹۰۰ ، کد بازی هم یه سایت هست که اکانت کره رو وریفای میکنهجدا هم میشه خرید اونارو، اصل داستان کد بازی هست که نمیتونید فعال کنید.
اره همونه ولی درکل یه چیزه دیگه س نسخه اسپایدر منش اصن رخ کارش قابله مقایسه نیستمابین تفاوت نسخه اسپایدرمن و معمولی چقدره؟
اگر اشتباه نکنم حدود ۵ میلیونه، آره؟؟؟
با چنتا از کره جنوبی دارم حرف میزنم اگه اوکی بشه خبرت میکنماره منم برا اسپایدرمن میخوام
از شانس ما برا کره جنوبیه وگرنه ریجن اروپاشم بود من اون موقع فکرشم نکردم اینجوری ب مشکل میخورم وگرنه اروپا رو برمیداشتمجدا هم میشه خرید اونارو، اصل داستان کد بازی هست که نمیتونید فعال کنید.
دمت گرم خداییبا چنتا از کره جنوبی دارم حرف میزنم اگه اوکی بشه خبرت میکنم
والا منم بخاطر تنوع ۱۲۱۸ برداشتم چون ps5 معمولیم ریجن ۲ بود گفتم بزار اینو کره بردارم، درکل بجز ریجن چین تفاوت ریجن بی معنیه ، این مشکل اکانت ساختنم بخاطر سخت گیریای کره جنوبیهاز شانس ما برا کره جنوبیه وگرنه ریجن اروپاشم بود من اون موقع فکرشم نکردم اینجوری ب مشکل میخورم وگرنه اروپا رو برمیداشتم
دوستان یه سوال فنی
تا دیروز با سیمکارت ایرانسل راحت به psn وصل میشدم و فورتنایت راحت بازی میکردم
امروز اصلا به psn وصل نمیشه و همش نت کنسول قطع میشه
به نظرتون مشگل از نت منه یا مسئله چیز دیگه ایی هستش ؟
حتی از psn منو singout کرده میرم که ایمیل و پسورد وارد کنم مجددا اخطار قطع شدن نت میده
برنامه nekoray دانلود کنید و در حالت tun mode قرار بدیدکسی یه وی پی ان خوب برا شیر کردن رو کنسول سراغ داره؟ از طریق لپ تاپ میخوامشیر کنم ولی v2ray شیر نمیشه!
اگه دارید بگید ممنون میشم
باید امتحان کنیکسی از بچه ها اینجا میدونه برای Call of Duty بهترین DNS رو اینترنت زیتل چیه؟