kamil_ps3
کاربر سایت
سلام،، اين كد چيه برا من فرستادن و وارد نكردم؟ كسه ديگه ي هم گرفته؟
آپلود عکس » مشاهده تصویر » image.jpg
اره واسه منم اومدهسلام،، اين كد چيه برا من فرستادن و وارد نكردم؟ كسه ديگه ي هم گرفته؟
نه نمیخورهدوستان گیفت دلار استرالیا به امریکا نمیخوره؟
سلام خدمت دوستان اساتید عزیز.
من یه مشکل برام پیش اومده اکانت PSN من دی اکتیو شده (نمی دونم توسط کی) رفتم که با کنسول اکتیو کنم پیغام می داد که باید اون یکی کنسول رو دی اکتیو کنی تا بتونم روی کنسول خودم دوباره اکتیو کنم پس فوراً به وب سایت سونی رفتم از اونجا لاگین کردم قسمت Media & devices رفتم که تمامی سیستم ها رو غیر فعال کنم خاموش بود و نوشته شده بود که شما اخیرا از این قابلیت استفاده کردید (همون جریان 6 ماه یک بار) خلاصه ایمیل زدم به ساپورت سونی یه سری اطلاعات رو ازم خواست امروز پاسخ دادن از طریق ایمیل که System Deactivation Completed و نوشته بود که تمامی دستگاه های فعال روی اکانت شما بنا به درخواستتون غیرفعال شد. من پسووردم رو عوض کردم و قابلیت دو حالته هم فعال کردم حالا که لاگین می کنم باز توی لیست Device ها یک PS4 فعال نشون میده. چه دلیلی میتونه داشته باشه که هنوز فعال هست؟ ممنون می شدم راهنمایی کنید هنوز اکانتم رو اکتیو نکردم خودم حدس می زنم کسی که اکانت من رو زده باید آنلاین بشه حداقل یک بار تا غیرفعال بشه یا اینکه من اشتباه می کنم.
سلام خدمت دوستان اساتید عزیز.
من یه مشکل برام پیش اومده اکانت PSN من دی اکتیو شده (نمی دونم توسط کی) رفتم که با کنسول اکتیو کنم پیغام می داد که باید اون یکی کنسول رو دی اکتیو کنی تا بتونم روی کنسول خودم دوباره اکتیو کنم پس فوراً به وب سایت سونی رفتم از اونجا لاگین کردم قسمت Media & devices رفتم که تمامی سیستم ها رو غیر فعال کنم خاموش بود و نوشته شده بود که شما اخیرا از این قابلیت استفاده کردید (همون جریان 6 ماه یک بار) خلاصه ایمیل زدم به ساپورت سونی یه سری اطلاعات رو ازم خواست امروز پاسخ دادن از طریق ایمیل که System Deactivation Completed و نوشته بود که تمامی دستگاه های فعال روی اکانت شما بنا به درخواستتون غیرفعال شد. من پسووردم رو عوض کردم و قابلیت دو حالته هم فعال کردم حالا که لاگین می کنم باز توی لیست Device ها یک PS4 فعال نشون میده. چه دلیلی میتونه داشته باشه که هنوز فعال هست؟ ممنون می شدم راهنمایی کنید هنوز اکانتم رو اکتیو نکردم خودم حدس می زنم کسی که اکانت من رو زده باید آنلاین بشه حداقل یک بار تا غیرفعال بشه یا اینکه من اشتباه می کنم.
بازی هایی که تاریخ دقیق عرضه شون معلوم نیست تو سایت های فروش تاریخ پرت می خورن چیز عجیبی نیستسلام
دوستان من میخوام بازی Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Gold Edition رو Pre Order کنم
منتها تو استور سونی زده ریلیز بازی 449 روزه دیگه ( Released Dec 31, 2017)
در حالی که تو سایت خود بازی یا ویکی پیدیا یا هر جایی دیگه ی ریلیز بازی برای زمستون همین امساله
میخوام بدونم داستان چیه؟ به کدوم تاریخ اعتماد کنم؟ چرا تو استور اینجوری زده
اینم لینک استور بازی
https://store.playstation.com/#!/en-us/games/tom-clancy’s-ghost-recon-wildlands-gold-edition/cid=UP0001-CUSA02902_00-GRWGOLDEDITION00
والا برای من از دیروز اینجوری شده کد به گوشیم نمیفرسته نگو همگیر شدهکسی نیست راهنمایی کنه