Paradise Lost
کاربر سایت
تو سایت اصلی گفته شده سروری های psn down شدن و بزودی به حالت عادی بر میگرده!منم این مشکل رو دارم همین الان اینطوری شد دیگه کانکت نمیشه و مینویشه undrergoing playstation networkدوستان میدونن مشکل از چیه؟
تو سایت اصلی گفته شده سروری های psn down شدن و بزودی به حالت عادی بر میگرده!منم این مشکل رو دارم همین الان اینطوری شد دیگه کانکت نمیشه و مینویشه undrergoing playstation networkدوستان میدونن مشکل از چیه؟
آخه پس چرا یکی از دوستام تونسته بره توی پروفایلش...؟ من همین الان باهاش تماس گرفتم و از اون پرسیدم و اونم بهم گفتش که تونسته بره توی پروفایلش...مشکل سراسری هست درست میشه
اونی که 7 دلاره فقط بازی تنهاست ولی نسخه 20 دلاری شامل سیزن پس هم میشه که چند تا تور و ماشین اضافه داره نسخه موتور هم اگه دوست دارید بخرید کلا جداستلطفا کمکم کنید
سلام دوستان کنسول ps4 بنده کمی بعد از نصب فریمور ۳/۵۵ دچار ارور ce 34878-0 شد که به نظرم بدترین نوع خطاست بدین صورت که وسط بازی یا اول یا اخر یا در تنظیمات بازی مخصوصا فیفا ۱۶ صفحه ابی میاره و از بازی خارج میشه و تمام راههای محیط safe mod رو انجام دادم تازه فریمور ۴ رو هم اخیرا دان کردن ولی باز ارور ادامه داره حتی تو دموی فیفا ۱۷ و pess 17 هم ارور میده مندم چکارش کنم ایا تو ایران جایی هست که بشه این خطا رو برطرف کنند یا بایستی بفرستم دوبی یا کارخانه کاکسون تو چین؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز منم همچین مشکلی برام پیش اومد...این میتونه مربوط به...خراب شدن سیو بازی- خراب شدن دیتای بازی- باشه...سلام دوستان کنسول ps4 بنده کمی بعد از نصب فریمور ۳/۵۵ دچار ارور ce 34878-0 شد که به نظرم بدترین نوع خطاست بدین صورت که وسط بازی یا اول یا اخر یا در تنظیمات بازی مخصوصا فیفا ۱۶ صفحه ابی میاره و از بازی خارج میشه و تمام راههای محیط safe mod رو انجام دادم تازه فریمور ۴ رو هم اخیرا دان کردن ولی باز ارور ادامه داره حتی تو دموی فیفا ۱۷ و pess 17 هم ارور میده مندم چکارش کنم ایا تو ایران جایی هست که بشه این خطا رو برطرف کنند یا بایستی بفرستم دوبی یا کارخانه کاکسون تو چین؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.