همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

به احتمال زیاد درست میشه این مشکل برای فیسبو ک هم بود اشتباه نکنم مشکه از ماست نباید از همراه اول برای فرستادن کد استفاده میکردیم
الان نمیدونم چطور بدون تاییدیه با کامپبوتر وارد اکانتم شدم شماره ایرانسل هم اضافه کردم کد تایید برای خط ایرانسلم اومد

این مشکل نیومدن کد از طرف سونی رو منم دیروز داشتم و ظاهرا مشکل فقط با سیمکارتهای همراه اول هستش
اگر هیچ جوره دسترسی اکانتتون ندارید ( چه از طریق کنسول و موبایل و چه کامپیوتر ) تنها راهش اینه که برید با ساپورت سونی چت کنید و بگید که موبایل رو از روی اکانتتون حذف کنه

در ضمن هر اکانتی که این سیستم امنیتی رو فعال میکنه 10 تا کد بکاپ داره که وقتی همین مشکل ها به وجود میاد و کدی براتون فرستاده نمیشه یا مثلا موبایلتون در دسترس نیست یکی از این کدها رو میزنی و وارد اکانتت میشی ... این اکانتها 1 بار مصرف هستن و باید با کنسول به قسمت security و بعد قسمت 2 step verification برید و وارد گزینه backup code بشید و این 10 تا کد رو یکجا یادداشت کنید

• Like
Reactions: King-1
سلام دوستان من یه چند ماهی روشن نمیکردم دستگاهم رو یه دو سه روزه روشن کردم که Evil ـه پلاس رو دانلود کنم همش ارور میده یه 10 مگ دانلود میکنه باز ارور . هر کاری میکنم درست نمیشه قبلا اصلا همچین مشکلی نداشتم .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

سلام دوستان من یه چند ماهی روشن نمیکردم دستگاهم رو یه دو سه روزه روشن کردم که Evil ـه پلاس رو دانلود کنم همش ارور میده یه 10 مگ دانلود میکنه باز ارور . هر کاری میکنم درست نمیشه قبلا اصلا همچین مشکلی نداشتم .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
گویا مشکل فقط برا شما نیست
کلا PSN فیلتر شده

گویا مشکل فقط برا شما نیست
کلا PSN فیلتر شده
تایید میشه الان هر چی خواستم TRANSFORMERS رو با دستگاه دانلود کنم همش ارور داد یعنی فیلتر بود مجبور شدم از PSX و فیل شکن استفاده کنم
به نظر من نباید اینجور دست رو دست بذاریم تا هر غلطی خواستن بکنن احتمالا فردا پس فردا هم خود استور رو فیلتر میکنن و خلاص

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or