ایرانسلی یا همرا اول؟ ... من همراه اولم کد برام نمی فرسته رو ps4انلاینم ولی رو ps3نمیتونم یا از تو سایتوالا برای من از دیروز اینجوری شده کد به گوشیم نمیفرسته نگو همگیر شده
همراه اولم .... راهی نداره غیر فعالش کنم.... عجب داستانی شدهایرانسلی یا همرا اول؟ ... من همراه اولم کد برام نمی فرسته رو ps4انلاینم ولی رو ps3نمیتونم یا از تو سایت
به احتمال زیاد درست میشه این مشکل برای فیسبو ک هم بود اشتباه نکنم مشکه از ماست نباید از همراه اول برای فرستادن کد استفاده میکردیمهمراه اولم .... راهی نداره غیر فعالش کنم.... عجب داستانی شده
الان نمیدونم چطور بدون تاییدیه با کامپبوتر وارد اکانتم شدم شماره ایرانسل هم اضافه کردم کد تایید برای خط ایرانسلم اومدبه احتمال زیاد درست میشه این مشکل برای فیسبو ک هم بود اشتباه نکنم مشکه از ماست نباید از همراه اول برای فرستادن کد استفاده میکردیم
از کجا وارد شدی میتونی لینکش رو هم به من بدی ؟الان نمیدونم چطور بدون تاییدیه با کامپبوتر وارد اکانتم شدم شماره ایرانسل هم اضافه کردم کد تایید برای خط ایرانسلم اومد
واردhttps://store.playstation.com/#!/en-us/ شدم طبق روال ولی قبلا یوزر و پس رو داخل مرورگر سیو کرده بودم ازم کد نخواست وادر اکانت ستینگ شدم و بقیه مراحلاز کجا وارد شدی میتونی لینکش رو هم به من بدی ؟
تایید میشهمشکل ارسال کد توسط همراه اول و همچنین مشکل دانلود نشدن ها کاملا حل شده.
هرکس لازم میدونه تست کنه اگر خدایی نکرده مشکلی داشت گزارش کنه اینجا
گویا مشکل فقط برا شما نیستسلام دوستان من یه چند ماهی روشن نمیکردم دستگاهم رو یه دو سه روزه روشن کردم که Evil ـه پلاس رو دانلود کنم همش ارور میده یه 10 مگ دانلود میکنه باز ارور . هر کاری میکنم درست نمیشه قبلا اصلا همچین مشکلی نداشتم .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
تایید میشه الان هر چی خواستم TRANSFORMERS رو با دستگاه دانلود کنم همش ارور داد یعنی فیلتر بود مجبور شدم از PSX و فیل شکن استفاده کنمگویا مشکل فقط برا شما نیست
کلا PSN فیلتر شده