ریجنه اکانت و بازیت یکی نیست اگر نصب نمیشهسلام
من دی ال سی بازی bf4 رو که حجمش تقریبا 4.7 گیگ بود رو دانلود کردم الان که میرم رو downloads ,دانلود کامل شده ولی رو حالت waiting to install گیر کرده و هیچ عملی صورت نمیگیره!!!دلیلش چیه؟
ممنون
نه چون ویتا فقط یک اکانت در یک زمان قبول میکنه. برای سوییچ اکانت بایستی factory reset اش کنیسلام .مي خواستم ببينم ايا امکانش هست با توجه به اينکه کنسول من ريجن 1 داره و از پلاس استفاده مي کنم. از ويتا با ريجن 2 از همون پلاس استفاده کنم يا نه ويتا هم بايد حتما ريجن 1 باشه
اقا من gta م ریجن زده All , میتونم از استور اروپا چیز میز بخرم براش ؟
ممکنه از نتتون باشه .... شما چند تا کار بکن .... 1- dns عوض کن 2- تست نویز بگیر ... به احتمال خییییییلی زیاد برای نویز خط هست .. چون منم تا امروز حسابی سر بازی آنلاین به خصوص gta v مشکل داشتم تا امروز که مشکل نویز خطم رفع شد و بعد از اون براحتی و بدون هیچ مشکالی بازی کردم..بچه ها نميدونم برا شما هم اينجوري شده يا نه ولي برا من از هفته پيش كه psn چن ساعتي برا اپديت قطع شد و وصل شد سرعتم افتضاح شده. قبلش بتل چهار رو تقريبا در اكثر مواقع خيلي راحت بازي ميكردم ولي از هفته گذشته تا بحال اشكم در اوومده. همش اون علامت پاكت لاست مياد پينگمو تست كردم مث سابقه حدود نود ايناست سرعتمم فرقي نكرده. چيكار كنم يراه جلو پاي من بزاريد ،دهنم صاف شده تا داگ تگ هاي فانتوم بو رو رو انلاك كردم. همش يا ميندازه از بازي بيرون يا سرعت افتضاحه اون علامت پاكت لاست كشته منو:-o ديشب يه ياروه رو تو مپ لاكر يه ساعته تير زدم بعده سي ثانيه ديدم يارو منو قبلش زده خاكمم كرده اين چ وضشه اخه. بريم ايكس باكس وان بخريم