احتمالا در دست تعمیره،برایه منم همینجورهاي بابا برا منم از صبح psn fiald ميزنه قضيه چيه؟ ديشب تا دو صبح داشتم بتلو بازي ميكردم هيچ ميشكلي نداشت. نكنه هيل ترمون كردن
ممنون،معمولا يكي دو ساعته حله ديگه؟ راستي چرا اين سينگل پلير بتل من سيو نميشه ده بار تا حالا باكو رو رفتم باز ميخام ادامه برم بر ميگرده از اول شروع ميكنه:\ شديدا به p90 نياز مندماحتمالا در دست تعمیره،برایه منم همینجوره
theme فک کنم داره . اواتار برای 4 نداره . چون 4 قابلیت خرید و دانلود اواتار رو نداره. برای 3 هست.بچه ها یه سوال
من الان plus گرفتم اما شنیدم که محتوا هایی جز بازی مثل avatar و ... هم free داره اما من هر چی میگردم نمیتونم پیداش کنم میشه راهنمایی کنید
دوما این که الان رنگ خود کنسول یه آبی خیلی کمرنگه چه زمان هایی آبی تیره تر میشه؟؟ تو حالت قرمز فقط خطر هست دیگه؟؟
و در آخر تو ps3 اگه یه چیزی میذاشتی واسه دانلود میرفتی تو بازی قطع میشد ، ps4 که امکانش هست؟
انلاین بازی کردن تو ایران کابوسهخواهشا جواب بدید می خوام ps4 بگیرم اما دراین باره چیزی نمیدونم
نه وقتی کد بزنی دیگه جای دیگه قابل استفاده نیستسلام
واسه ps4 هم ميشه دو نفر يك كارت پلاس بخرن و هر كدوم رو اكانت خودشون بازي كنن؟؟؟ مثل ps3 !
شما از هر هندزفری میتونی استفاده کنی راحت ساپورت میکنه.سلام می خواستم بدونم من اگه بخوام تو بازی های مثل cod و destiny با بقیه آنلاین صحبت کنم . میتونم از هندزفری تو جعبه دستگاه استفاده کنم یا باید هدست گلد سونی بگیرم ؟ با توجه به قیمتش ارزش خرید داره واسه آنلاین صحبت کردن یا مورد های دیگه هم هست. ممنون
بله پینگ مهمه در انلاین بازی کردنسلام
من اینترنت 512 نامحدود اسیاتک دارم سرعت دانلودم 60 پینگم 300 میخواستم با یک مگ محدود عوض کنم زنگ زدم پشتیبانی اسیاتک گفت با سرویس یک مگ سرعت دانلودت میره رو 250 ولی پینگ معلوم نیست چند بشه!
حالا به نظرتون با یک مگ عوض کنم یا برم کلا از یه جا دیگه نت بگیرم؟ اخه شنیدم اگه بخوام راحت با ps4 انلاین بازی کنم باید پینگم زیره 150 باشه