Mehrdad
کاربر سایت
مرسی اما من مشکلم با store و بقیه feature های ps4 هست که الان از دسترس خارج شده. اگه دنبالش رو نگیریم به خدا تا اخر نصل همینطور میمونه. اقا من می خوام از feature های کنسولم استفاده کنم 2400 تومان ندادم که برم مثل ps3 از این کنسول استفاده کنمخبر خیلی فوری و خیلی مهم . نحوه Sign in شدن در PS4 با هر کانکشنی 100% تست شده
دوستان بلاخره موفق به Sign in شدن در PS4 شدم و بسیار از این بابت خوشحالم که GOD KNOWS HOW MUCH
و نحوه Sing in شدن :
اول از همه شما احتیاج به PS3Proxy و Kerio و یک عدد WiFi Dongle یا یک عدد کارت شبکه(pci express network card) و یا Laptop دارید. البته فقط برای باره اول ....
بعد باید اینترنت خود را از مودم به PC با استفاده از کارت شبکه یا WIFI Dongle انتقال داده و با استفادا از PS3Proxy (احتمالا نحوه استفاده از این برنامه و تنظیماتش رو بلدید اگه نه که میتونید از کسانیکه بلدن بپرسید یا بپرسید که جدا توضیح بدم و ست کردن این برنامه با PS4 درست شبیه PS3 هست ) اینترنت رو به PS4 از طرق کارت شبکه مادربرد انتقال داده ولی قبل از آن باید Kerio رو اجرا کنید و از قسمت Open Network and sharing center به قسمت change adapter stettings و روی Kerio virtual network کلیک راست کرده و از تبِ sharing تیکه Allow Other user to connect throgh this camputer's network رو بزنید سپس PS3Proxy رو طبق روش خودش اجرا کرده و با PS4 ستش کنید همانطوری که با PS3 ست میکنید ...
و حالا به قسمت Sign in در PS4 بروید و Acc خود را وارد کنید و شما ذوق زده خواهید شد همانطوری که من شدم و به PSN وصل خواهید شد و فراموش نکنید که گزینه AUTO LOGIN را فعال کنید و در همین لحظه شما Store را هم باز خواهید کرد و میتوانید استفاده کنید .
وحالا میتوانید تنظیمات خود را به حالت اول برگردانید و براحتی Sign in شوید و بازی کنید و Update و DL کنید فقط شما کافیست یکبار SIGN IN شوید بعد از آن هیچ احتیاجی به مراحل قبل ندارید .... و اگه به Store نیاز داشتد میتوند Playstaion App یا سایت Sonyentertainmentnetwork.com با Acc خود log in شده و خرید و کد Plus و دانلود خود را روی PS4 انجام دهید یا راه قبلی رو پیش بگیرید .... تنها چیزی که من الان نمیفهمم اینه که چرا برای یه بار Sign in شدن یا تنظیمات Profile باید اینکار رو کرد ولی بعدش احتیاجی نیست ولی خو حداقل میشه فعلا مثه PS3 استفاده کرد تا اینترنت درست شه مثه قبل امیدوارم ...
در صورت موفق شدن که من 100% تست کردم و مشکلی ندارم لایک یادتون نره:bighug: در غیره اینصورت نمیبخشمتون )x:-*