همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

والا من 1 هفتست نمیتونم وصل بشم

من هم نتونستم هنوز وارد psn بشم به هیچ وجه وصل نشد و هی اون ارور کوفتیا اول کار میده :|دستگاه را بردم خونه چند تا از دوستام با اینترنت اونها هم وصل نشد با شاتل صبانت فن اوا رنگین کمان وصل نشد عجب گرفتاری شدیما.:(

من هم نتونستم هنوز وارد psn بشم به هیچ وجه وصل نشد و هی اون ارور کوفتیا اول کار میده :|دستگاه را بردم خونه چند تا از دوستام با اینترنت اونها هم وصل نشد با شاتل صبانت فن اوا رنگین کمان وصل نشد عجب گرفتاری شدیما.:(

عزيز اوراكل و داتك وصل ميشن منم وصل نميشدم رفتم با اينا وصل شدم اومدم خونه با ماله خودمم وصل شد

- - -ویرایش - - -

بچه ها كسي ميتونه اكنانت psn plus رو جايي غير از ps4 وارد كنه؟
من ميترسم برم با يه دستگاه ديگه وارد كنم از اكانت ps4 بيام بيرون نتووم دوباره وارد شم
وگرنه خارج از كشور دوست دارم كه بهش بگم با ps3 بره تو اكانت من كد پلاس رو بزنه
كسي امتحان كرده؟مشكلي پيش نمياد؟

با سلام خدمت دوستان
من تمام راه ها رو چک کردم ip ایران جواب نمیده همین الان با vp تونستم به psn و تمام امکانات ps4 وصل بشم
یا باید یه روتر میکروتیک د:-$اشته باشید یا یک کامپیوتر با دو تا کارت شبکه حالا اگه کسی دو دوست داره تا توضیحات تکمیل هم بدم

با سلام خدمت دوستان
من تمام راه ها رو چک کردم ip ایران جواب نمیده همین الان با vp تونستم به psn و تمام امکانات ps4 وصل بشم
یا باید یه روتر میکروتیک د:-$اشته باشید یا یک کامپیوتر با دو تا کارت شبکه حالا اگه کسی دو دوست داره تا توضیحات تکمیل هم بدم
روتر ميكروتيك چيه ديگه؟

با سلام خدمت دوستان
ممنون میشم اگه توضیح بدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or