همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

الان ميترسم دستگاه خاموش كنم ميترسم دوباره وصل نشه((:

نترس من خودم با نت همسایه رفتم استور بازی زدم دانلود تا AD دستگاه شد نت رو بگردوندم رو مال خودم شروع کرد دانلود تو که داری مولتی میزنی
یادم رفت بگم تا دانلود اپدیت بازیت تموم نشده دستگاه رو خاموش نکن چون میاد از اول ولی در موردنلود بازیها از استور وقتی خاموشم کنی از ادامه مش میگره یا استندبای بزار

آخرین ویرایش:
نترس من خودم با نت همسایه رفتم استور بازی زدم دانلود تا AD دستگاه شد نت رو بگردوندم رو مال خودم شروع کرد دانلود تو که داری مولتی میزنی
یادم رفت بگم تا دانلود اپدیت بازیت تموم نشده دستگاه رو خاموش نکن چون میاد از اول ولی در موردنلود بازیها از استور وقتی خاموشم کنی از ادامه مش میگره یا استندبای بزار
Ok hatman dame shoma garm

tysamemu.jpg

فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk

بابک جان میشه به من دو بخش سه رقم اول ip رو بگی ؟ اینجا تو اراک داتک داریم ولی میخوام مطمئن باشم که ip از همون رنج باشه که شما داری الان استفاده میکنی که منم 100% بنوتم ساین این شم رو PS4 . اگر هم احیانا منظورم و خوب متوجه نشدی ببین واسه نمونه یه ip هست : 217.218.123.74 شما به من فقط اون دو قسمت اول بده بی زحمت . دمت گرم دادا .

من هنوز PS4 دستم نرسیده خواستم اکانت PSN مو از طریق PC پلاس کنم که پیغام میده:
The prepaid card cannot be redeemed on a PC
یعنی باید حتما باید از کنسول پلاس بشه از طریق PC نمیشه؟

دوستان خبری نیست یعنی واسه همه درست شده؟

- - -ویرایش - - -

دوستان درست شد چرا کسی نمیاد گزارشی چیزی بده بریم بخریم با خیال راحت؟

Aziz man moshkel dashtam ke be hichkodom vasl nemishod kemdoros shod.tosie mikonam hatman begir
multiplayer ghost va fifa divane konandas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or