همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

داداش الان بچه ها با اون لینکی که گذاشته بودن چک میکنم فقط 80 بازه بقیه بسته

- - -ویرایش - - -

درست میگی داداش من خودمم 3 روز پیش با نت همسایه که کد نداره وصل شدم الان با اونم نمیشه نت خودمم که تعطیله
فکر کنم فقط با داک بشه وصل شد به استور بقیه ispها تعطیل هستند

دلیل دیگه که میگه ما تحریم نیستیم اینه که با ps appمیشه بری تو استور با pcهم میشه بری تو استور هرچی هست از این بستن پورت ها رنج میبریم

اخه با ps app کار زیادی نیمشه کرد تو استور فقط دمو دانلود کنی بازی ad کنی حتی بازی های free رو گزینه دانلود براش نذاشته کدهای پلاسم باهاش وارد میکنی قبول نیمکنه موندم اگه پورت ها بستس چطور با pc وapp استور باز میشه

دوستان میتونید الان مولت بازی کنید یا نه؟

نه دوست عزیز برای مولتی بازی کردن توps4 لازم عضو پلاس باشی برای عضو پلاس شدن باید کدی که تو کارت پلاست هست و با دستگاه بهت میدن رو بری تو استور واردکنی ولی الان ps4 استورو باز نمکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ISPش چی هست و در کودوم شهر؟ حتما بپرس که اقا زاده هست یا نه چون اونا کلا با ما فرق دارند

- - -ویرایش - - -
نه قربونت من نه اقا زادم نه با بقیه فرق دارم.من از تهران و از شرکت داتک میگیرم
un ruzi ke bekhaym ba ****** shekan az psn estefade konim ruze bicharegie HAMEYE mast
نه قربونت من نه اقا زادم نه با بقیه فرق دارم.من از تهران و از شرکت داتک میگیرم

دوستان يه خبر خوب من كه به هـيچ كدوم وصل نميشدمpsn store و psn id بعد ازينكه رفتم خونه دوستم وصل شدم
اومدم خونه وبا مال خودم هم وصل شدم الان اومدم فيفا اپديت جديد داد دارم ميگيرم ولي به store وصل نشدم همون error wv339106 رو ميده
دوستاني كه به psn وصل ميشن موقع وصل شدن به psn store هم همين error رو ميگيرن؟

استور رو مگه از pc نمیشه باز کرد از pc کد رو وارد میکنیم با کنسول فقط مولت بازی میکنیم اگه چیزی هم بخوایم بزاریم واسه دانلود با pc

من که هم با pc هم با اسمارت فون با برنامه ps4 link رفتم استور کدهارو وارد کردم قبول نکردو پیغام :this prepaid card cannot be redeemed on a pc میده قفط دمو فیفا رو زدم دانلو دستگاه خودش داره دانلود مکنه حتی بازیهاهی free to paly رو هم گزینه دانلود براش نزاشته تو pc و گوشی بابرنامه ps4 link ولی اون روز که با دستگاه شانسی رفتم استور (با نت همسایه که پسوردنداره) یه یازی فری تو پلی دانلود کردم war feram

- - -ویرایش - - -

دوستان يه خبر خوب من كه به هـيچ كدوم وصل نميشدمpsn store و psn id بعد ازينكه رفتم خونه دوستم وصل شدم
اومدم خونه وبا مال خودم هم وصل شدم الان اومدم فيفا اپديت جديد داد دارم ميگيرم ولي به store وصل نشدم همون error wv339106 رو ميده
دوستاني كه به psn وصل ميشن موقع وصل شدن به psn store هم همين error رو ميگيرن؟

برای من که قبل از اینکه با یه نت دیگه وصل شم استور هم اپدیت بازی کلزون وهم paly room رو میگرفت مسیج به ps3 میفرستاد وازps3 به ps4

من که هم با pc هم با اسمارت فون با برنامه ps4 link رفتم استور کدهارو وارد کردم قبول نکردو پیغام :this prepaid card cannot be redeemed on a pc میده قفط دمو فیفا رو زدم دانلو دستگاه خودش داره دانلود مکنه حتی بازیهاهی free to paly رو هم گزینه دانلود براش نزاشته تو pc و گوشی بابرنامه ps4 link ولی اون روز که با دستگاه شانسی رفتم استور (با نت همسایه که پسوردنداره) یه یازی فری تو پلی دانلود کردم war feram
شما بازي رو وقتي از PC ميخري وارد دانلود ليست ميشه، از PS4 بزن دانلود بشه.
براي كد هم من از PC استفاده كردم و مشكلي نداشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or