همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام

والا منم در حد خودتون میدونم و انصافا چیزی در این مورد نمیدونم ولی شاید چندبار اینکار رو انجام بدبد بدونید مشکل از کجاست منم دوباره تست میکنم ببینم مشکل شما کجاست که شاید خوتون زودتر از من متوجه شدید . من Win8.1 دارم و این اصلا ربطی نباید داشته باشه .

دوستان مشکل Store بنظر من حل خواهد شد و تا اون لحظه با این روش میشه کارامون انجام بدیم و بازی کنیم تا نت دوباره عادی بشه ...
شما موقعی اون گزینه مربوط به Kerio رو میزنی خود Kerio قطع نمیشه!!:-/چون من وقتی اینکارا میکنم متاسفانه کیرو قطع میشه!!:|

شما موقعی اون گزینه مربوط به Kerio رو میزنی خود Kerio قطع نمیشه!!:-/چون من وقتی اینکارا میکنم متاسفانه کیرو قطع میشه!!:|

واسه من قطع نمیشه ولی من قبلا اون تیک رو نمیزدم به PS3 وصل میشد و کار میکرد ولی واسه PS4 نمیشد چون نمیشناختش و جواب نمیداد بعدش که تیک رو زدم وصل شد و با PS4 هم کار کرد و دقیق نمیدونم مشکل شما چی میتونه باشه دوستان کسی میدونه چرا Kerio برای این دوستمون قطع میشه !؟!؟ چون من بهش بر نخوردم :(

واسه من قطع نمیشه ولی من قبلا اون تیک رو نمیزدم به PS3 وصل میشد و کار میکرد ولی واسه PS4 نمیشد چون نمیشناختش و جواب نمیداد بعدش که تیک رو زدم وصل شد و با PS4 هم کار کرد و دقیق نمیدونم مشکل شما چی میتونه باشه دوستان کسی میدونه چرا Kerio برای این دوستمون قطع میشه !؟!؟ چون من بهش بر نخوردم :(
میثم لینک دانلود کانکشن کریو که خودت داریو بذار اینجا....کانکشن ها کریو با هم فرق دارند

دوستان دنبال راه حل نباشید. sony ایران رو تحریم کرده. خبر کاملا موثق هست. این اتفاق در واسه xbox360 store هم افتاد شما می تونستید از طریق pc خرید هاتون رو انجام بدید ولی از طریق خود xbox360 در هنگام خرید error ظاهر می شد این اتفاق پارسال افتاد و تا الان هم هست اما sony هم به این جمع اظافه شده و در پاسخ به اونهایی که می گن چطوری اوراکل و داتک کار می کنن باید گفت که بنا بر گفته های مدیر مسول بخش فنی پارس انلاین که امروز 1 ساعت روی مشکل من کار می کرد باید بگم که تحریم ها بر روی range ip های متداول و مطرح هر کشور اعمال می شه.
Im proud of being an Iranian

آخرین ویرایش:
سلام
امروز با ps3 وارد استور شدم :dبا وایمکس مبینت
بعد سونی یه پلاس 3 ماه بهم هدیه داده بعد می خواستم بدونم برای ps4 استفادش کرد؟

بعد الان راحت میشه با ps4 انلاین بازی کرد دیگه؟

اره ميشه من دارم بازي ميكنم ولي با پلاس دو هفته كه مجاني ميده نميدونم بعدش پلاس رو چجوري وارد كنم

دوستان دنبال راه حل نباشید. sony ایران رو تحریم کرده. خبر کاملا موثق هست. این اتفاق در واسه xbox360 store هم افتاد شما می تونستید از طریق pc خرید هاتون رو انجام بدید ولی از طریق خود xbox360 در هنگام خرید error ظاهر می شد این اتفاق پارسال افتاد و تا الان هم هست اما sony هم به این جمع اظافه شده و در پاسخ به اونهایی که می گن چطوری اوراکل و داتک کار می کنن باید گفت که بنا بر گفته های مدیر مسول بخش فنی پارس انلاین که امروز 1 ساعت روی مشکل من کار می کرد باید بگم که تحریم ها بر روی range ip های متداول و مطرح هر کشور اعمال می شه.
میشه منبع بدبد داداش
اگر تحریم بودبم این چند نفر نمتونستند وصل بشند داداش
اگر منبعت پارس انلاین باشه که هیچ

بهتون گفتم چرا اونا می تونن وصل بشند به store
اطمینان داشته باشید که دیگه از طریق ps4 نمی تونید به store وصل بشید در ایران از طریق اکثر isp های مطرح ایران که ip هاشون شناخته شده هست
من فقط بحثم store هست و متاسفانه تمام feature های ps4 از طریق port های store انجام می شه.
psn که خودمم الان وصل می شم اما اینطوری عملا 2400 دادم واسی کارت گرافیک که از Gforce ps3 بیام به AMD PS4
واقعا لذت بخش هست.
در کل اطمینان داشته باشید که دیگه از ps4 وصل نخواهید شد به store مگر اینکه اوضاع دنیا عوض بشه یا روحانی کاری انجام بده که این تحریم ها از بین برند.
موفق باشید همه

1- با ساپورت سونی صحبت شده و گفتند که ip ایران رو مسدود نکردند و هیچ تحریمی نشده ولی ساپورت رسمی نمیکنند چون نمایندگی ندارند.
2- اگه تحریم شده باشیم هیچ کس با ip از ایران نمیتونه به ps3 و psvita و ps4 وصل بشه ...(بحث رنج ای پی هم خنده داره، چون ip ایران کاملا مشخصه و چیزی به اسم رنج که مثلا چندتایی از دستشون در رفته معنی نداره.)
3-اگه دو صفحه آخر رو خونده باشی میبینی هر کسی بتونه فقط یکبار وصل بشه دیگه با نت خودش هم میتونه بدون مشکل وصل بشه...پس باز اگه مسدود بودن ip مطرح بود نباید باز اجازه دسترسی میداد.....

با توجه به این تفاسیر یه مشکلی از داخل هست...البته بعد از آپدیت 1.51 سونی که یه تغییراتی تو سرور های ایجاد کرد و به احتمال زیاد ممکنه درست بشه...
لطفا و خواهشا حرف isp های ایران رو زودی باور نکنید بیاین اینجا نقل قول کنید:|.زشته:d

آخرین ویرایش:
من اون تاپیک هم گفتم،
من دوتا خط پارس آنلاین دارم تو خونه با یکی راحت وصل میشم استور با اون یکی اصلا وصل نمیشه ! اگه پارس‌آنلاین مشکل داره چرا من با یکی از خط ها وصل میشم !؟

پس این قضیه تحریم منتفی ـیه

کلا خیلی وقته بیشتر تحریم های تکنولوژی و اینترنتی به دستور خزانه داری امریکا رفع شده، حالا چرا SONY (شرکت ژاپنی) بعد این همه سال تازه با رفع تحریم های تکنولوژی یک دفعه بیاد IP ایران رو ببنده !؟

بهتون گفتم چرا اونا می تونن وصل بشند به store
اطمینان داشته باشید که دیگه از طریق ps4 نمی تونید به store وصل بشید در ایران از طریق اکثر isp های مطرح ایران که ip هاشون شناخته شده هست
من فقط بحثم store هست و متاسفانه تمام feature های ps4 از طریق port های store انجام می شه.
psn که خودمم الان وصل می شم اما اینطوری عملا 2400 دادم واسی کارت گرافیک که از Gforce ps3 بیام به AMD PS4
واقعا لذت بخش هست.
در کل اطمینان داشته باشید که دیگه از ps4 وصل نخواهید شد به store مگر اینکه اوضاع دنیا عوض بشه یا روحانی کاری انجام بده که این تحریم ها از بین برند.
موفق باشید همه
بخدا مدیرا این کلمه ی تحریم رو باید تحریم کنن اقا نه تحریم شدیم نه چیزی اینارو مثل مریضی پخش نکنید تحریم........ مشکلتون با یکم صبر حل میشه ما تو این ۷ ۶ سالی کهPS3داشتیم کلی چیز میز کشیدیم اینم مثل همونه

میثم لینک دانلود کانکشن کریو که خودت داریو بذار اینجا....کانکشن ها کریو با هم فرق دارند

اره دقیقا کریو ها کانکشنا فرق داره ماله من اصلا مثل اینکه جای شر نداره لینک دانلود کانکشنا بزاره دوستمون کار راحت تر میشه:)

لطفاً بحث سیاسی نکنید. درسته بعضی جاها مربوطه اما دیگه از خط قرمز عبور نکنید !
عنوان تاپیک مشخص چیه, آخه تاپیک شبکه PSN به رئیس جمهور یک کشور چه ربطی داره ؟

لطفاً بحث سیاسی نکنید. درسته بعضی جاها مربوطه اما دیگه از خط قرمز عبور نکنید !
عنوان تاپیک مشخص چیه, آخه تاپیک شبکه PSN به رئیس جمهور یک کشور چه ربطی داره ؟

ربطش به اينكه كل دنيا دارن وصل ميشن فقط ما ايرانيا نميتونيم
اگه تو گوگل هم سرچ كنيد تنها كسايي كه اين اررور رو ميگييرن ايرانيها هستند
البته به نظر منم تحريم نيستيم چون sonyنمايندگي براي كالاهاي ديگش داره فقط براي playstation نداره
و وقتي چيزي اينجا براي از دست دادن نداره چرا تحريم كنه؟اصلا تحريم كنه كه چي؟مثلا ايرانيها ps4بازي نكنند؟اخه ازين تحريم مسخره تر هم ميشه؟به كجاي دنيا بر ميخوره ما بازي دانلود كنيم؟ فكر ميكنم با اپديت هاي بعدي درست بشه
به هر حال هنوز خيلي كشورها كنسول نرفته.راه زياده...

ربطش به اينكه كل دنيا دارن وصل ميشن فقط ما ايرانيا نميتونيم
اگه تو گوگل هم سرچ كنيد تنها كسايي كه اين اررور رو ميگييرن ايرانيها هستند
البته به نظر منم تحريم نيستيم چون sonyنمايندگي براي كالاهاي ديگش داره فقط براي playstation نداره
و وقتي چيزي اينجا براي از دست دادن نداره چرا تحريم كنه؟اصلا تحريم كنه كه چي؟مثلا ايرانيها ps4بازي نكنند؟اخه ازين تحريم مسخره تر هم ميشه؟به كجاي دنيا بر ميخوره ما بازي دانلود كنيم؟ فكر ميكنم با اپديت هاي بعدي درست بشه
به هر حال هنوز خيلي كشورها كنسول نرفته.راه زياده...

فرمایشات شما درسته, اما جای این انتفادها و صحبت های این جا نیست.
شما اگه اعتراضی دارید و احساس می کنید حقتون خوره شده می تونید به مکان هایی که مسئولین این امر هستند برید و اعتراض خودتون رو حضوری اعلام کنید.

این سایت در مورد بازی و گیم هستش و صحبت در مورد مسائل سیاسی هم ممنوع چون جاش اینجا نیست و مسئولین ذیربط این مقوله هم صحبت های شما رو نمی بینند !. پس دیگه در این مورد پستی داده نشه چون برخورد می کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or