Farhad1363
کاربر سایت
mtuرو بذار 1473
گذاشتم باز هم نشد ! هم 1473 هم 1450 ولی تو please wait میمونه! سرعتم هم خوبه! ولی نمیشه!
mtuرو بذار 1473
منم همین مشکلو دارم بد تر اینه که موقعی هم که وصل میشه بازی میکنی پیام میده به سرور وصل نمیشه سیو نشده بازی خاموش کنی همه چیز از اوله!!!!دوستان سلام! من يكي دو روزي ميشه كه gta v رو گرفتم ولي اصلا به يروراش وصل نميشه ! چند مدل DNS و mtu هم امتحان كردم فايده ندارهشايد مشكل از نتم باشه كه مال مخابرات ولي از نطر سرعت و پينگ عاليه و هيچ مشكلي نداره با بقيه بازي ها
كسي ميتونه راهنماييم كنه؟![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان سلام! من يكي دو روزي ميشه كه gta v رو گرفتم ولي اصلا به يروراش وصل نميشه ! چند مدل DNS و mtu هم امتحان كردم فايده ندارهشايد مشكل از نتم باشه كه مال مخابرات ولي از نطر سرعت و پينگ عاليه و هيچ مشكلي نداره با بقيه بازي ها
كسي ميتونه راهنماييم كنه؟
منم همین مشکل را دارم از isp هست![]()
منم همین مشکلو دارم بد تر اینه که موقعی هم که وصل میشه بازی میکنی پیام میده به سرور وصل نمیشه سیو نشده بازی خاموش کنی همه چیز از اوله!!!!
اينترنت شما چيه و كدوم شهرين؟
قبلا وصل ميشده الان نميشه يا كلا همينجوريه؟
کرجم مخابرات دارم انلاین سیو نمیشه ربطی به افلاین نداره که اینترنت!!دوست من اينترنت شما چيه و كدوم شهرين؟
توي قسمت افلاين سيو نميكنه؟
از سرعت اینترنت و شلوغی سرور psnدوستان من میخوام first light رو دانلود کنم وقتی میزارمش رست مود تا یکی دو ساعت دانلود میکنه ولی بعدش ارور میده و باید کنسول رو دوباره روشن کنم و دوباره بزارمشتا حالا چند بار اینجوری شده !
مشکل از چیه ؟!
خیر . هیچ امکانه انتقال تروفی وجود نداره از اکانت به اکانته دیگه .سلام.دوستان یک سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
من با PS3 تعداد تروفی های زیاد (چند پلات و ...:d) جمع کردم و روی اون پروفایلی که باهاش جمع کردم حتی یک بار هم اکانت PSN وارد نکردم! حالا با توجه به اینکه PS3 کپی خور، میخواستم بدونم می تونم اکانت PS4 رو وارد کنم روی PS3 و تروفی ها وارد اکانت شوند؟
مشکلی برای PS4 و اکانت به وجود نمیاد؟ تشکر.
تو تاپیک مربوط به جیلبریک ps3 دوستان یه سری روش برایجلو گیری از بن شدن گذاشتن که واقعا هم کار میکنه شما همه اون کارا رو بکن نباید مشکلی پیش بیاد بعدش هم با PC اونو رو ps3 دی اکتیو کن منم این کارو کردم مشکلی نداشتمسلام.دوستان یک سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
من با PS3 تعداد تروفی های زیاد (چند پلات و ...:d) جمع کردم و روی اون پروفایلی که باهاش جمع کردم حتی یک بار هم اکانت PSN وارد نکردم! حالا با توجه به اینکه PS3 کپی خور، میخواستم بدونم می تونم اکانت PS4 رو وارد کنم روی PS3 و تروفی ها وارد اکانت شوند؟
مشکلی برای PS4 و اکانت به وجود نمیاد؟ تشکر.