mjavadkh
کاربر سایت
اره 512 مخابرات دارم تا سرور Vodafone لندن ۹۰ تا ۱۴۰ هست راحتم انلاین میزنم140؟؟! نا محدود چه سرعتی؟! من که 2 مگ محدود شاتل دارم پینگش تا لندن روی 300 هست
واقعا 140 باشه تا لندن من همین امروز میرم ispم رو عوض می کنم
اره 512 مخابرات دارم تا سرور Vodafone لندن ۹۰ تا ۱۴۰ هست راحتم انلاین میزنم140؟؟! نا محدود چه سرعتی؟! من که 2 مگ محدود شاتل دارم پینگش تا لندن روی 300 هست
واقعا 140 باشه تا لندن من همین امروز میرم ispم رو عوض می کنم
به نظرم این طرح 2 ماه 20 دلار 3 ماه 45 دلار واسه کسایی که کنسول دارن صرف نداره
این سیستم به نظرم بیشتر به درده کسایی میخوره که کنسول ندارن ولی نته حسابی دارن . اینطوری صرف داره . یه دسته میخری کلی بازی میتونی بکنی !

من متوجه نشدم ! چیکار کردید که مشکل حل شد !؟منم مشكل شما رو داشتم و استور رو بزور باز ميكرد وسط التيميت يتم ميومد بيرون ولي براي من مشكلي پيش امد كه مجبور شدم ps4 رو كامل كنم كه از اون موقع درست شده

سلام دوستان
من هر کاری میکنم به پلی استیشن استور وصل نمیشم! از اینترنت 4G ایرانسل استفاده کردم و از اینترنت 512 مخابرات ولی باز توی Please Wait میمونه! ولی PSN خیلی راحت وصل میشه! از طرفی هم با PC خیلی راحت میرم توی استور ! و ***** هم نیست !! Nat Type هم 2 هستش و سرعتم هم خوبه! از روش رفتن توی استور بوسیله خود بازی و Theme هم استفاده کردم ولی باز هم نشد! دیگه راهی مونده که امتحان کنم؟!!![]()
mtuرو بذار 1473سلام دوستان
من هر کاری میکنم به پلی استیشن استور وصل نمیشم! از اینترنت 4G ایرانسل استفاده کردم و از اینترنت 512 مخابرات ولی باز توی Please Wait میمونه! ولی PSN خیلی راحت وصل میشه! از طرفی هم با PC خیلی راحت میرم توی استور ! و ***** هم نیست !! Nat Type هم 2 هستش و سرعتم هم خوبه! از روش رفتن توی استور بوسیله خود بازی و Theme هم استفاده کردم ولی باز هم نشد! دیگه راهی مونده که امتحان کنم؟!!![]()
mtuرو بذار 1473

سرعت وقتی کم بشه از این بازیا در میارهمن هر روشی بود تست کردم باز نشد![]()
عجیب بود که سرعت دانلود از استور ظهر داشتم يک theme دانلود میکردم 18 mb را تو بیست دقیقه دان کرد![]()
دوستانی که مشکل دارن مخابراتن؟
چون منم مشکل دارم و مخابراتم

من شاتل دارم و مشكل دارم . دقيقا بعد از داون شدن سرور ها ديگه وصل نمي شم به استور همه روش ها رو هم تست كردم .دوستانی که مشکل دارن مخابراتن؟
چون منم مشکل دارم و مخابراتم