همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

به نظرم این طرح 2 ماه 20 دلار 3 ماه 45 دلار واسه کسایی که کنسول دارن صرف نداره
این سیستم به نظرم بیشتر به درده کسایی میخوره که کنسول ندارن ولی نته حسابی دارن . اینطوری صرف داره . یه دسته میخری کلی بازی میتونی بکنی !

درسته برا اونها که دوست دارن بازیا قدیم را تجربه کنند خیلی خوبه :)

تو ایران هم که امکان نداره حالا بر فرض سرعت بالا هم بگیری حجمی که نمیشه استفاده کرد نامحدودم که قیمتش سر به فلک ميزاره تازه

نامحدودشم اسمش نامحدوده بعد مصرف یکحجم مشخصی سرعتت بسته میشه در کل یعنی کشک :| :))

Play Station STORE

سلام دوستان

من هر کاری میکنم به پلی استیشن استور وصل نمیشم! از اینترنت 4G ایرانسل استفاده کردم و از اینترنت 512 مخابرات ولی باز توی Please Wait میمونه! ولی PSN خیلی راحت وصل میشه! از طرفی هم با PC خیلی راحت میرم توی استور ! و ***** هم نیست !! Nat Type هم 2 هستش و سرعتم هم خوبه! از روش رفتن توی استور بوسیله خود بازی و Theme هم استفاده کردم ولی باز هم نشد! دیگه راهی مونده که امتحان کنم؟!!
:-/

سلام دوستان

من هر کاری میکنم به پلی استیشن استور وصل نمیشم! از اینترنت 4G ایرانسل استفاده کردم و از اینترنت 512 مخابرات ولی باز توی Please Wait میمونه! ولی PSN خیلی راحت وصل میشه! از طرفی هم با PC خیلی راحت میرم توی استور ! و ***** هم نیست !! Nat Type هم 2 هستش و سرعتم هم خوبه! از روش رفتن توی استور بوسیله خود بازی و Theme هم استفاده کردم ولی باز هم نشد! دیگه راهی مونده که امتحان کنم؟!!

dsn رو دستي وارد كن منم اوايل مشكل داشتم dsn تغير دادم حل شد

8.8.8.8
8.8.4.4

سلام دوستان

mtuرو بذار 1473

دوستان من یه مشکلی دارم اینکه با برادرم اصلا نمیتونم تو پارتی با voice صحبت کنم یا فیفا جوین نمیشه با هم بازی کنیم با اینکه از یه isp استفاده میکنیم.این مشکلو با کسی دیگه نداریم.nat type هم 2 هست .مشکل از کجاست به نظرتون؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or