همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان عزیز

من به یک مشکل بر خوردم ممنون میشم راهنماییم کنید

من و دوستم با هم یک بازی رو از استور روی یک اکانت خریدیم الان اون اکانت روی کنسول من اکتیو پریماری شده اما روی کنسول دوستم

اکتیو پریماری نمیشه و میگه تا این اکانت که قبلا روی یک کنسول دیگه اکتیو شده دی اکتیو نشه نمیتونی پریماری کنی

این اکانت فقط روی کنسول من اکتیو شده و به هیچکی دیگه هم ندادم

البته اینم بگم که دوستم نمیخواد اصلا روی این اکانت بازی کنه و میخواد روی اکانت خودش بازی رو که با این اکانت خریدیم بازی کنه

و میخواد فقط پریماری کنه بعد ریستور لایسنس و بعد هم ساین اوت کنه و نیازی به این اکانت نداره

الان باید چیکار کنیم که این اکانت هم روی کنسول من هم روی کنسول دوستم پریماری بشه ؟؟؟

خیلی خیلی ازتون ممنونم
سلام عزیز
هر اکانت فقط و فقط میتونه در یک زمان یک عدد کنسول Primary انتخاب کنه .
این به این معنا هست که
البته اینم بگم که دوستم نمیخواد اصلا روی این اکانت بازی کنه و میخواد روی اکانت خودش بازی رو که با این اکانت خریدیم بازی کنه
این مسعله عملی نیست. چون فقط در صورت primary بودن دوسته شما میتونه بازی رو روی بقیه اکانتها بازی کنی - چون شما primary کردی اون نمیتونه این کار رو انجام بده در این نتیجه مجبوره روی همین اکانت استفاده کنه !
کلا اینکه نمیشه روی دو کنسول primary باشه
برای بازی کردن دوسته شما باید به نت متصل باشه چون License رو چک میکنه .

سلام عزیز
هر اکانت فقط و فقط میتونه در یک زمان یک عدد کنسول Primary انتخاب کنه .
این به این معنا هست که

این مسعله عملی نیست. چون فقط در صورت primary بودن دوسته شما میتونه بازی رو روی بقیه اکانتها بازی کنی - چون شما primary کردی اون نمیتونه این کار رو انجام بده در این نتیجه مجبوره روی همین اکانت استفاده کنه !
کلا اینکه نمیشه روی دو کنسول primary باشه
برای بازی کردن دوسته شما باید به نت متصل باشه چون License رو چک میکنه .

ممنونم آقا آرمان

اما الان تو این حالت گیم شیرینگ یک اکانت رو روی دو تا کنسول پریماری میکنند و نفر سوم میتونه از اون

اکانت فقط در حالت آنلاین استفاده کنه اینو مطمئنم چونکه خودم بازی از اینا که گیم شیرینگ میکنند گرفتم و دیدم یک اکانت رو روی دو تا کنسول

پریماری میکنند

پس اینا چیکار میکنند ؟؟؟؟!!!!

ممنونم آقا آرمان

اما الان تو این حالت گیم شیرینگ یک اکانت رو روی دو تا کنسول پریماری میکنند و نفر سوم میتونه از اون

اکانت فقط در حالت آنلاین استفاده کنه اینو مطمئنم چونکه خودم بازی از اینا که گیم شیرینگ میکنند گرفتم و دیدم یک اکانت رو روی دو تا کنسول

پریماری میکنند

پس اینا چیکار میکنند ؟؟؟؟!!!!
یه گشتی توی همین انجمن بزنی یه تاپیک بودن که راجع بهش بحث کرده بودن
ولی در کل من خودم در جریان اون مسعله game sharing که راه انداختن نیستم.

تا قبل از داون شدن سرور ها من هميشه راحت به استور وصل مي شدم . ولي الان بعد اون ماجرا ديگه هيچ جوره نمي تونم وصل بشم و تو لودينگ گير مي كنه دو ساعت ! راه حل خاصي وجود نداره !؟ اكثر mtu ها رو هم تست كردم .

تا قبل از داون شدن سرور ها من هميشه راحت به استور وصل مي شدم . ولي الان بعد اون ماجرا ديگه هيچ جوره نمي تونم وصل بشم و تو لودينگ گير مي كنه دو ساعت ! راه حل خاصي وجود نداره !؟ اكثر mtu ها رو هم تست كردم .

با یه اینترنت دیگه تست کن....اگه 3g دارین برنامه protable wi fi hotspot رو رو گوشی نصب کن بعد با کنسول با wifi به اینترنت موبایلت وصل شو...ماله من اینجوری درست شد

با یه اینترنت دیگه تست کن....اگه 3g دارین برنامه protable wi fi hotspot رو رو گوشی نصب کن بعد با کنسول با wifi به اینترنت موبایلت وصل شو...ماله من اینجوری درست شد
به نت من ربطي نداره . من ٣ ساله با اين نت مي رم استور و تا قبل از داون شدن سرور هاي سوني مشكلي نبود . ضمنا چيز شكن هم با pc شير كردم جواب نداد !

سلام دوستان من اینترنت مخابرات 512 دارم با کامپیوتر انلاین میزنم ی نفر میره اینترنت گیر میکنه.حالا ک بخام ps4 بگیرم مطمعنم گیر میکنه..نظرتون در مورد 512 وایمکس چیه؟؟ تاحالا کسی استفاده کرده یا هر نت دیگه ای ک استفاده میکنید و راضی هستید.. نتی ک ps4 رو بشه انلاین زد باهاش و ابدیتاشو بشه دان کرد...بعد راسته میگن چند وقته ک دیگه نمیشه استور رفت و شبکه قات زده ؟؟؟

به نت من ربطي نداره . من ٣ ساله با اين نت مي رم استور و تا قبل از داون شدن سرور هاي سوني مشكلي نبود . ضمنا چيز شكن هم با pc شير كردم جواب نداد !
منم مشكل شما رو داشتم و استور رو بزور باز ميكرد وسط التيميت يتم ميومد بيرون ولي براي من مشكلي پيش امد كه مجبور شدم ps4 رو كامل كنم كه از اون موقع درست شده

حیف که ما نمیتونم استفاده کنیم :|
به نظرم این طرح 2 ماه 20 دلار 3 ماه 45 دلار واسه کسایی که کنسول دارن صرف نداره
این سیستم به نظرم بیشتر به درده کسایی میخوره که کنسول ندارن ولی نته حسابی دارن . اینطوری صرف داره . یه دسته میخری کلی بازی میتونی بکنی !

سلام دوستان من اینترنت مخابرات 512 دارم با کامپیوتر انلاین میزنم ی نفر میره اینترنت گیر میکنه.حالا ک بخام ps4 بگیرم مطمعنم گیر میکنه..نظرتون در مورد 512 وایمکس چیه؟؟ تاحالا کسی استفاده کرده یا هر نت دیگه ای ک استفاده میکنید و راضی هستید.. نتی ک ps4 رو بشه انلاین زد باهاش و ابدیتاشو بشه دان کرد...بعد راسته میگن چند وقته ک دیگه نمیشه استور رفت و شبکه قات زده ؟؟؟
من وایمکس داشتم پینگش واقعا افتضاح بود اصلا به کار بازی نمیاد دادم رفت همین مخابرات نا محدود گرفتم هم قیمتش مناسبه هم نا محدوده دیگه راحتی پینگشم تا لندن تو بد ترین حالت از ۱۴۰ تجاوز نمیکنه که عالیه من ۹۰ هم دیدم بشه تو حالت خوبش.

من وایمکس داشتم پینگش واقعا افتضاح بود اصلا به کار بازی نمیاد دادم رفت همین مخابرات نا محدود گرفتم هم قیمتش مناسبه هم نا محدوده دیگه راحتی پینگشم تا لندن تو بد ترین حالت از ۱۴۰ تجاوز نمیکنه که عالیه من ۹۰ هم دیدم بشه تو حالت خوبش.

140؟؟! نا محدود چه سرعتی؟! من که 2 مگ محدود شاتل دارم پینگش تا لندن روی 300 هست
واقعا 140 باشه تا لندن من همین امروز میرم ispم رو عوض می کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or