آگر مربوط به سایته اصلی خوده sony رو میگی ( چون قبلا بچه ها پرسیده بودن ) توی ایران استفاده ای نداره.بچه ها کسی میدونه قضیه این sony reward account چیه؟
موفق باشید
آگر مربوط به سایته اصلی خوده sony رو میگی ( چون قبلا بچه ها پرسیده بودن ) توی ایران استفاده ای نداره.بچه ها کسی میدونه قضیه این sony reward account چیه؟
دوستان من بعد از وصل شدن به اکانت psnم لیست تروفی هام قابله نمایش نیست.پیغام میده باید دوباره به psn وصل بشی. چون من همیشه دسترسی به اینترنت ندارم خواستم بدونم کسی میتونه کمک بکنه که به صورت آفلاین لیست تروفی هامو ببینم؟ممنون میشم راهنمایی کنید!
تو سایت خوندم که این مشکل واسه بعضی از کاربرا اتفاق افتاده!!و این که مال اکثر کاربرا رو درست کردن و الان مشکلی ندارنواسه منم دوباره قاط زده . با همون mtu وصل میشدم که الان خواستم فیفا بزنم دیدم وصل نمیشه به PSN
گندش درومد دیگه
الان چک کردم همه کاربرا همین مشکلو دارن , تو تمام سایتا خارجی هم صدا ملت درومده . همشون هم تغییر mtu رو تست کردن ولی الان دوباره خراب شده
ساپورت PSN زدهمن میتونم کانکت بشم به psn مشکلی ندارم ولی به استور وصل نمیشه. با v p n هم تست کردم نشد
به خاطره ساله نو هست . وصل شدن میتونه مشکلاتی داشته باشهPSN Status: Heavy Network Traffic
در اصل 2 تا ولی 3 تاام میشه ، دردسر داره :dپیشو نگیر...دوستان تا چند اکانت رو میشه رو ps4 پرایمری کرد و یکم توضیح بدید.:d
16 اکانت روی 4 میشه گذاشت و هر 16 تا هم میتونن کنسول رو به عنوانه کنسولی اصلی یا primary خودشون انتخاب کنندوستان تا چند اکانت رو میشه رو ps4 پرایمری کرد و یکم توضیح بدید.:d
از قسمت psnستینگ بزن دی اکتیو بعد یوزر پس بده دوستت اون پرایمری کنه ولی توی اکانت خودش بازی کنه شما هم فقط انلاین میتونی همه بازیهایی که از این اکانت دانلود کردیو بازی کنیدوستان من روی یکی از اکانت های PS4 , پرمیوم Battlefield 4 رو دارم (اکانت اصلیم نیست)
میخوام پرمیوم رو با دوستم به اشتراک بزارم
لطفا راهنمایی کنید
سلام خوبیسلام دوستان
از كدوم قسمت ميشه ببينم چند ماه ديگه تا پايان پلاس يكسالم مونده ؟
جايي هست كه تاريخ شروع و پايان اكانت باشه ؟
ممنون
ممکنه از این مشکلات گاهی پیش بیاد !یک سوال
ماه پیش بود رفتم توی لیست گیم های رایگان پلاس بعدش اسم بازی اسکیپ پلن نبود اما وقتی میرفتم توی صفحه ی مربوطه می زد رایگان برای پلاس دارا
چجوریه؟