توی پاور ستینگ اون تیک هارو بزندوستان من میخوام first light رو دانلود کنم وقتی میزارمش رست مود تا یکی دو ساعت دانلود میکنه ولی بعدش ارور میده و باید کنسول رو دوباره روشن کنم و دوباره بزارمشتا حالا چند بار اینجوری شده !
مشکل از چیه ؟!
توی پاور ستینگ اون تیک هارو بزندوستان من میخوام first light رو دانلود کنم وقتی میزارمش رست مود تا یکی دو ساعت دانلود میکنه ولی بعدش ارور میده و باید کنسول رو دوباره روشن کنم و دوباره بزارمشتا حالا چند بار اینجوری شده !
مشکل از چیه ؟!
تیک ها رو زده وگرنه همون ۲ ساعت هم دان نمیکردتوی پاور ستینگ اون تیک هارو بزن
[TABLE="width: 640"]من سرعتم با مودم مبین نت طی روز درps4حدود30کیلوبایت و در شب ساعات رایگان2.5مگ نیم هست!؟
مشکل از کجاست؟
DNS google وOpen DNSتاثیری ندارند
Cannel wifiرو تغییر دادم
portforwardکردم بازم فرقی نداشت
چطوری سرعتش تو روز بالا میره!!!؟؟؟؟؟
کسی DNSخوب میشناسه لطفا معرفی کنه
تشکریا در نهایت از برنامه psxdownloader استفاده کنی
بله میشه و مشکلی ندارهتشکر
یعنی با این برنامه میشه آپدیت بازی ها رو دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟!!
در صورتی که cross buy داشته باشه میشه فقط که ذکر شده توی توضیحات .بچه ها یه سوال داشتم! وقتی از Storeـه PS4 یه بازی میخریم که اون بازی یا حالا اون آیتم (هر چی که باشه، فیلم، موزیک... ) هم برای Vita قابل دسترس باشه، برای Vita هم قابل دانلود به صورت مجانی هست؟
مثلاً اگه من توی PS4 بازی The Walking Dead رو بخرم، میتونم با Vitaـم هم دانلودش کنم به صورت Free؟
سلام عزیزرفقا میخام بازی tlou رو بخرم
میخاستم مشورت بگیرم، دستگاهم ریجن 2ــه اکانت پرایمریم هم واسه امریکاست (حوصله ساختن اکانت جدید اروپا رو هم ندارم:d )
چه ریجنی از بازی رو باید بگیرم که بتونم آنلاین بزنم و دی ال سی هارو دی ال کنم؟
شما احتمال غریب به یقین باید کابلی رو داشتی باشی که صدا از tv میگیره واسه سیستم برای دیدن برنامه های تلویزیون یا دستگاه اگه دارید سیستمو رو این حالت که صدا رو از TV بگیره بزارید بعد صدا ps4 هم از همون میگیره من اینجوری استفاده میکنمدوستان يه سوال مي پرسم كه جوابش به درد همه ملت هم بخوره :d
من ديگه تصميم گرفتم براي گرفتن صداي بهتر يا حداقل با حالتر بالاخره از سينماي خانگي خونه استفاده كنم
الان فقط كافيه يه كابل اپتيكال صدا بخرم و از يه سمت وصل كنم به PS4 و يكي ديگه رو به سينماي خانگي ؟
نكته ديگه اين كه نميشه با همين 3.5 ميلي متري DS4 وصل كرد به سينماي خانگي و صداي 5 كاناله گرفت :d خوب البته كه نميشه چون فكر كنم 3.5 هها صداي 2 كاناله و استريو فقط پخش مي كننميخواستم خرج يه كابل الكي نيفته رو دستمون
![]()