همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان من میخوام first light رو دانلود کنم وقتی میزارمش رست مود تا یکی دو ساعت دانلود میکنه ولی بعدش ارور میده و باید کنسول رو دوباره روشن کنم و دوباره بزارمش :| تا حالا چند بار اینجوری شده !
مشکل از چیه ؟!
توی پاور ستینگ اون تیک هارو بزن

من سرعتم با مودم مبین نت طی روز درps4حدود30کیلوبایت و در شب ساعات رایگان2.5مگ نیم هست!؟
مشکل از کجاست؟
DNS google وOpen DNSتاثیری ندارند
Cannel wifiرو تغییر دادم
portforwardکردم بازم فرقی نداشت
چطوری سرعتش تو روز بالا میره!!!؟؟؟؟؟
کسی DNSخوب میشناسه لطفا معرفی کنه

من سرعتم با مودم مبین نت طی روز درps4حدود30کیلوبایت و در شب ساعات رایگان2.5مگ نیم هست!؟
مشکل از کجاست؟
DNS google وOpen DNSتاثیری ندارند
Cannel wifiرو تغییر دادم
portforwardکردم بازم فرقی نداشت
چطوری سرعتش تو روز بالا میره!!!؟؟؟؟؟
کسی DNSخوب میشناسه لطفا معرفی کنه
[TABLE="width: 640"]
[TR]
[TH]Provider[/TH]
[TH="width: 30%, bgcolor: #F6F6F6"]Primary DNS Server[/TH]
[TH="bgcolor: #F6F6F6"]Secondary DNS Server[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Level31[/TD]
[TD]209.244.0.3[/TD]
[TD]209.244.0.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Google2[/TD]
[TD]8.8.8.8[/TD]
[TD]8.8.4.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DNS.WATCH3[/TD]
[TD]84.200.69.80[/TD]
[TD]84.200.70.40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Comodo Secure DNS[/TD]
[TD]8.26.56.26[/TD]
[TD]8.20.247.20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OpenDNS Home4[/TD]
[TD]208.67.222.222[/TD]
[TD]208.67.220.220[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DNS Advantage[/TD]
[TD]156.154.70.1[/TD]
[TD]156.154.71.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Norton ConnectSafe5[/TD]
[TD]199.85.126.10[/TD]
[TD]199.85.127.10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GreenTeamDNS6[/TD]
[TD]81.218.119.11[/TD]
[TD]209.88.198.133[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SafeDNS7[/TD]
[TD]195.46.39.39[/TD]
[TD]195.46.39.40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OpenNIC8[/TD]
[TD]107.150.40.234[/TD]
[TD]50.116.23.211[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SmartViper[/TD]
[TD]208.76.50.50[/TD]
[TD]208.76.51.51[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dyn[/TD]
[TD]216.146.35.35[/TD]
[TD]216.146.36.36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FreeDNS9[/TD]
[TD]37.235.1.174[/TD]
[TD]37.235.1.177[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]censurfridns.dk10[/TD]
[TD]89.233.43.71[/TD]
[TD]91.239.100.100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hurricane Electric11[/TD]
[TD]74.82.42.42[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]puntCAT12[/TD]
[TD]109.69.8.51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اینا یه سری هستن !

به هر حال همیشه به dns نیست به خوده نت هم میتونه ربط داشته باشه
upnp رو تیک بزن با کابله لن امتحان کن ببین بهتر میشه سرعت یا نه ؟
با Isp هم میتونی تماس بگیری
یا در نهایت از برنامه psxdownloader استفاده کنی

بچه ها یه سوال داشتم! وقتی از Storeـه PS4 یه بازی میخریم که اون بازی یا حالا اون آیتم (هر چی که باشه، فیلم، موزیک... ) هم برای Vita قابل دسترس باشه، برای Vita هم قابل دانلود به صورت مجانی هست؟
مثلاً اگه من توی PS4 بازی The Walking Dead رو بخرم، میتونم با Vitaـم هم دانلودش کنم به صورت Free؟

با توجه به درخواست های مکرر دوستان برای آموزش شیر کردن سرویس های کاهش پینگ روی کنسول ps4 و xbone ...یه pdf آماده کردم امیدوارم به کارتون بیاد.

لینک

دوستان من از روش دو کارت شبکه استفاده میکنم اما اینترنتش وصل نمیشه میگه ip میخواد....باید ip رو چی وارد کنم؟

یعنی با این برنامه میشه آپدیت بازی ها رو دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟!!
بله میشه و مشکلی نداره :)

بچه ها یه سوال داشتم! وقتی از Storeـه PS4 یه بازی میخریم که اون بازی یا حالا اون آیتم (هر چی که باشه، فیلم، موزیک... ) هم برای Vita قابل دسترس باشه، برای Vita هم قابل دانلود به صورت مجانی هست؟
مثلاً اگه من توی PS4 بازی The Walking Dead رو بخرم، میتونم با Vitaـم هم دانلودش کنم به صورت Free؟
در صورتی که cross buy داشته باشه میشه فقط که ذکر شده توی توضیحات .

رفقا میخام بازی tlou رو بخرم
میخاستم مشورت بگیرم، دستگاهم ریجن 2ــه اکانت پرایمریم هم واسه امریکاست (حوصله ساختن اکانت جدید اروپا رو هم ندارم:d )
چه ریجنی از بازی رو باید بگیرم که بتونم آنلاین بزنم و دی ال سی هارو دی ال کنم؟

فرموده شما صحیحه و سهل ترین راه برای انتخابه :)
ولی میخام بدونم اگه آل ریجن رو فاکتور بگیریم کدوم یکی از ریجنها مناسب برای آنلاین بازی کردنه؟ (مخصوصا اگه قصد خرید سِکِند هَند داشته باشید یکمی انتخابها محدود تر میشه و ممکنه آل ریجن پیدا نکنید )

[
رفقا میخام بازی tlou رو بخرم
میخاستم مشورت بگیرم، دستگاهم ریجن 2ــه اکانت پرایمریم هم واسه امریکاست (حوصله ساختن اکانت جدید اروپا رو هم ندارم:d )
چه ریجنی از بازی رو باید بگیرم که بتونم آنلاین بزنم و دی ال سی هارو دی ال کنم؟
سلام عزیز :)
در نظر داشته باش که Region all همون 1 هست ....
دستگاه که ریجنش مهم نیست. راحتی انلاین هم به نتت بستگی داره نه ریجن بندی بازی و اکانت .
برای دانلود dlc باید ریجن اکانت و ریجن بازی یکی باشه . این رو در نظر داشته باشه !
یعنی اینکه باید همون alll یا 1 بخری !
موفق باشی !

دوستان يه سوال مي پرسم كه جوابش به درد همه ملت هم بخوره :d

من ديگه تصميم گرفتم براي گرفتن صداي بهتر يا حداقل با حالتر بالاخره از سينماي خانگي خونه استفاده كنم
الان فقط كافيه يه كابل اپتيكال صدا بخرم و از يه سمت وصل كنم به PS4 و يكي ديگه رو به سينماي خانگي ؟

نكته ديگه اين كه نميشه با همين 3.5 ميلي متري DS4 وصل كرد به سينماي خانگي و صداي 5 كاناله گرفت :d خوب البته كه نميشه چون فكر كنم 3.5 هها صداي 2 كاناله و استريو فقط پخش مي كنن :| ميخواستم خرج يه كابل الكي نيفته رو دستمون :|

دوستان يه سوال مي پرسم كه جوابش به درد همه ملت هم بخوره :d

من ديگه تصميم گرفتم براي گرفتن صداي بهتر يا حداقل با حالتر بالاخره از سينماي خانگي خونه استفاده كنم
الان فقط كافيه يه كابل اپتيكال صدا بخرم و از يه سمت وصل كنم به PS4 و يكي ديگه رو به سينماي خانگي ؟

نكته ديگه اين كه نميشه با همين 3.5 ميلي متري DS4 وصل كرد به سينماي خانگي و صداي 5 كاناله گرفت :d خوب البته كه نميشه چون فكر كنم 3.5 هها صداي 2 كاناله و استريو فقط پخش مي كنن :| ميخواستم خرج يه كابل الكي نيفته رو دستمون :|
شما احتمال غریب به یقین باید کابلی رو داشتی باشی که صدا از tv میگیره واسه سیستم برای دیدن برنامه های تلویزیون یا دستگاه اگه دارید سیستمو رو این حالت که صدا رو از TV بگیره بزارید بعد صدا ps4 هم از همون میگیره من اینجوری استفاده میکنم

چرا من توو کنسول نمیتونم به استور وصل شم؟:| توی تست هیچ اروری نمیده و فرند هام رو عین موشک لود میکنه منتهی به استور وصل نمیشه

میخواسستم دیتاهام رو بریزم)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or