پلنت زامبی بعد از 3گیگ ک گرفتی میشه استوپش کرد چون اتوماتیک خودش دانلود میکنه؟
میشه فقط,شما نمیتونی ساین این کنی...دوستان یه سوال میشه از یه اکانت psn روی دو کنسول استفاده کرد مثلا من بازی the order 1886 رو روی اکانت psn خودم pre order کردم عموم میخواد ماه دیگه ps4 بگیره اگه من یوزرنیم و پسورد اکانت psn خودمو بهش بدم اونم روی کنسولش وارد کنه بعد که the order 1886 عرضه شد دوتامون میتونیم دانلود و استفادش کنیم
میشه فقط,شما نمیتونی ساین این کنی...
تا وقتی که عموت تو اکانت باشه و بازی دیجیتالی روش باشه، شما نمیتونی بازی کنی... فقط اون میتونهساین این دیگه چیه میشه توضیح بدی
برا دانلود بازی پلاس نمیخواد. وقتی دانلود تموم شد و خواستید بازی کنید، باید پلاس داشته باشید. چون بازی آنلاین هست و سینگل نداره.
شما هم راحت میتونی با ساخت اکانت ژاپن، پلاس 2 هفته ای بگیری.
تو سایت PS یدونه اکانت ژاپن بساز. ( از ترجمه گر مرورگر استفاده بکن تا متن ها رو به انگلیسی ترجمه بکنه )
برای آدرس از این سایت استفاده بکن. ( بهتره شهر Hokkaido رو انتخاب کنی )
بعدا توی کنسول Sign in بکن و از استور پلاس 14 روزه رو فعال کن.
دوست عزیز من این اکانت ژاپن رو ساختم از طریق PC داخل سایت سونی ! الان با PS4 میخوام Sign Inبشم روی please Wait مونده !!؟؟ در صورتی که با اکانت قبلیم راحت وصل میشد هر روز و هر دقیقه ... مشکل کجاست ؟؟
من خودم مخابرات دارم پینگم تا لندن صده بقیه دوستامم مخابزات دارن همینجوری انلاین هم راحت بازی میکنمدوستان بهترین اینترنت برای انلاین چیه؟
از نظر پینگ و ارور ندادن سرورای بازی
مخصوصا ارور نده