همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

از اینجا هم دیدم ولی هنوزم پیش خرید نشده ! البته تو قسمت تاریخچه خرید ها دیدم تایید کرده بود که بازی خریداری شده . مشکلی پیش نمیاد ؟
وقتی برای بازی پرداخت میشه یه رسید هم به ایمیلت میفرسته اگر در اینده مشکلی برخوردی که مثلا این بازی رو میزنه باید بخری و گزینه دانلود نمیاد یه تماس ساده با سونی و دادن رسید میتونی مشکل رو حل کنی . اونا خودشون هم احتمالا یه کپی از رسید و این مساعل دارن .
برای بعضی از بازیا قبلا چنین باگی توی استور پیش اومده بوده..

سلام دوستان یه مساله ای با این ps4 دارم.....

قبلا توی ps3 که دکمه ی confirm دایره بود توی بازی ها هم همینطور بود حتی اگه بازی ریجن 1 یا 2 باشه ولی الان روی ps4 ام که ریجن 2 ژاپن هست (همون 3 میشه دیگه؟) توی بازی ها اینطور نیست و دکمه ی confirm همون x هست که اصلا باهاش حال نمیکنم مشکل از کجاس؟؟ یا کلا ps4 اینجوریه؟؟؟

یه چیز دیگه: مثل بازی های pc نمیشه مثلا یه جایی رو پیدا کرد cd-key بازی هارو ارزون تر خرید؟؟؟ یا روی کنسول تنها شاپ همون استور خود سونیه.....

مثلا من از blue estate خوشم اومد ولی 20 دلار خیلی زیاده خدایی....

قبلا توی ps3 که دکمه ی confirm دایره بود توی بازی ها هم همینطور بود حتی اگه بازی ریجن 1 یا 2 باشه ولی الان روی ps4 ام که ریجن 2 ژاپن هست (همون 3 میشه دیگه؟) توی بازی ها اینطور نیست و دکمه ی confirm همون x هست که اصلا باهاش حال نمیکنم مشکل از کجاس؟؟ یا کلا ps4 اینجوریه؟؟؟

یه چیز دیگه: مثل بازی های pc نمیشه مثلا یه جایی رو پیدا کرد cd-key بازی هارو ارزون تر خرید؟؟؟ یا روی کنسول تنها شاپ همون استور خود سونیه.....

ریجن 3 فک کنم جای دایره و ضربدر عوض میشد.PS3 خودمم همینطوری بود.PS4 چون ریجنش فرق داره و ریجنای 1 و 2 ضربدر دکمه تاییده.مشکلی نداره مدلشه این ریجنا اینه.
سایت ایرانی تک و توک بازی دیجیتالی میفروشن که به دردم نمیخوره.نیست جایی

سلام
من دربازی FIFA 14 تو بازی انلاین قسمت Friendly مشکلی ندارم و بازی خیلی خوب اجرا میشه . ولی وقتی میریم تو قسمت CO OP لگ خیلی زیادی داره . یعنی دیگه نمیشه بازی کرد . کسی میتوه کمک کنه . ببینم مشکل از کجاست

- ریجن2 ژاپن و ریجن 3 ، دایره برای منو هست . تو بازی همون X هست .

- فقط از استور خود سونی میشه .

مکالمه‌ای داشتم با ساپورت سونی گفتم شاید شما هم بد نباشه بخونیدش:

[LTR] Jaime T.: Hi, my name is Jaime T.. How may I help you?
من: Hi, Good morning. I got a question but it's kind of long, so please wait until I'm finished typing. :D
Jaime T.: I see. I'd be happy to look into this for you today.
من: I live in Iran, and because of sanctions imposed on this country, it's not possible for me to spend money directly in SEN, and I have to buy gift cards from third party retailers. And obviously sometimes those retailers obtain the codes via illegal means. The question is if I ever use a code which was originally bought with stolen money, will the countermeasure target me? Will anything happen to my account?
Jaime T.: Please wait while I research this for you.
من: Ok.
Jaime T.: Ok, what we can recommend you in this case but we can't assure you anything, is that every time that you made a purchase, ask for a receipt or a proof of purchase, if you have one you should not have any issues.
من: Well, OK, but what if it happens?
من: You know a receipt can be forged.
Jaime T.: If something happens you can contact us again to know how is going to be the procedure that you can follow.
Jaime T.: Right now don't worry, and always ask for a proof of purchase.
Jaime T.: Is there anything else I can assist you with today?
من: Ok, thanks for your time, have a nice day.[/LTR]

من به یه مشکل برخوردم:
فیفا 15 نسخه التمیت ادیشن رو پری اوذدر کردم. قبلا هم تو کنسول و هم تو سایت با احتساب بازی و دو تا add on سه گزیته برای دانلود برام میاورد که عبارت Purchased هم زیرشون بود ولی الان که نگاه میکنم فقط بازی رو برام نشون میده و برای add on ها نوشته که پری اوردر شما ناموفق بوده! جالبه برای بازی هم دیگه عبارت Purchased نمیاره و عبارت pre order رو زیرش نوشته. لایسنس ریستور کردم، فرقی نکرد.
کسی همچین مشکلی داشته؟!

من به یه مشکل برخوردم:
فیفا 15 نسخه التمیت ادیشن رو پری اوذدر کردم. قبلا هم تو کنسول و هم تو سایت با احتساب بازی و دو تا add on سه گزیته برای دانلود برام میاورد که عبارت Purchased هم زیرشون بود ولی الان که نگاه میکنم فقط بازی رو برام نشون میده و برای add on ها نوشته که پری اوردر شما ناموفق بوده! جالبه برای بازی هم دیگه عبارت Purchased نمیاره و عبارت pre order رو زیرش نوشته. لایسنس ریستور کردم، فرقی نکرد.
کسی همچین مشکلی داشته؟!

بله برای من هم همینجوره احتمالا روز عرضه بازی مشکل برطرف بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or