همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

این سرعت و پینگ اینترنت من هست واسه بازی انلاین خوبه دیگه؟
Untitled1febd.png
ا

چند اکانت رو میشه روی کنسول primary کرد؟:-/
فرقی نداره . جوابی که دادم صدق میکنه
چون اکانت در واقع دستگاه رو روی این اکانت primary میکنه. هر دستگاه فقط یک بار میتونه به عنوانه primary یک اکانت activate بشه و هر اکانت هم فقط یک بار میتونه یک دستگاه رو primary کنه.

این سرعت و پینگ اینترنت من هست واسه بازی انلاین خوبه دیگه؟
ا
شما با تهران تست گرفتی. با لندن تست بگیر .

فرقی نداره . جوابی که دادم صدق میکنه
چون اکانت در واقع دستگاه رو روی این اکانت primary میکنه. هر دستگاه فقط یک بار میتونه به عنوانه primary یک اکانت activate بشه و هر اکانت هم فقط یک بار میتونه یک دستگاه رو primary کنه.
والا همین الان دوستم 8 تا اکانت همزمان داره که 8 تاشون هم پریمری هستند
پلاس و بازی ها هم شیر شدند

والا همین الان دوستم 8 تا اکانت همزمان داره که 8 تاشون هم پریمری هستند
پلاس و بازی ها هم شیر شدند
اره میشه.
فکر کنم من بد جواب دادم ×_×
منظورم این بود که هر اکانت فقط خودش یک بار یک دستگاه primary میکنه و یک دستگاه هم به تعداده اکانتهایی که داره میتونه براشون primary بشه !
لول ×_×

اره میشه.
فکر کنم من بد جواب دادم ×_×
منظورم این بود که هر اکانت فقط خودش یک بار یک دستگاه primary میکنه و یک دستگاه هم به تعداده اکانتهایی که داره میتونه براشون primary بشه !
لول ×_×
پس الان تعداد اکانت هایی که همزمان روی ی دستگاه پریمری میشن
بینهایت هستش؟
یا مثلا فلان عدد؟

خوب منظورت این هستش که اگر من یه اکانت برای دستگاه خودم بسازم ....... و اونو primary کنم ...... نمیتونم برای دستگاه دیگه ایی مثلا X پریمری کنم ......؟؟؟؟ درسته !!!!
اما اگر این اکانت اصلیم رو برای دستگاه خودم که پریمری کردم ....... میتونم تعداد اکانت هایی که برای دستگاه خودم که درست کردم اون ها هم رو پریمری کنم درسته ....؟؟؟؟ یعنی از مزیت اکانت اصلیم هم استفاده کنم ....!!!

این اکانت Primary چیه؟چه جوری باید ساختش؟
اکانت رو به صورت معمولی میسازی
بعد توی Setting > PSN > Activate as primary > Active بزنی primary میشه .

خوب منظورت این هستش که اگر من یه اکانت برای دستگاه خودم بسازم ....... و اونو primary کنم ...... نمیتونم برای دستگاه دیگه ایی مثلا X پریمری کنم ......؟؟؟؟ درسته !!!!
اما اگر این اکانت اصلیم رو برای دستگاه خودم که پریمری کردم ....... میتونم تعداد اکانت هایی که برای دستگاه خودم که درست کردم اون ها هم رو پریمری کنم درسته ....؟؟؟؟ یعنی از مزیت اکانت اصلیم هم استفاده کنم ....!!!
بله نمیشه برای X دیگه primary کرد . کلا هر اکانت فقط یک بار میتونه کنسوله primary بربگزینه ×_×
بله میشه تا 16 تا اکانت روی 4 بسازی و همه هم Primary کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or