هر اکانت یک بار primary میشه و توی FAQ رسمی سونی هم فکر کنم هست !لطفا اینو یه نفر تحقیق کنه ببینه تا چند اکانت میشه پریمری کرد
ممنون
هر اکانت یک بار primary میشه و توی FAQ رسمی سونی هم فکر کنم هست !لطفا اینو یه نفر تحقیق کنه ببینه تا چند اکانت میشه پریمری کرد
ممنون
چند اکانت رو میشه روی کنسول primary کرد؟هر اکانت یک بار primary میشه و توی FAQ رسمی سونی هم فکر کنم هست !
فرقی نداره . جوابی که دادم صدق میکنهچند اکانت رو میشه روی کنسول primary کرد؟
شما با تهران تست گرفتی. با لندن تست بگیر .این سرعت و پینگ اینترنت من هست واسه بازی انلاین خوبه دیگه؟
ا
فرقی نداره . جوابی که دادم صدق میکنه
چون اکانت در واقع دستگاه رو روی این اکانت primary میکنه. هر دستگاه فقط یک بار میتونه به عنوانه primary یک اکانت activate بشه و هر اکانت هم فقط یک بار میتونه یک دستگاه رو primary کنه.
اره میشه.والا همین الان دوستم 8 تا اکانت همزمان داره که 8 تاشون هم پریمری هستند
پلاس و بازی ها هم شیر شدند
پس الان تعداد اکانت هایی که همزمان روی ی دستگاه پریمری میشناره میشه.
فکر کنم من بد جواب دادم ×_×
منظورم این بود که هر اکانت فقط خودش یک بار یک دستگاه primary میکنه و یک دستگاه هم به تعداده اکانتهایی که داره میتونه براشون primary بشه !
لول ×_×
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5214/~/use-multiple-user-profiles-on-ps4پس الان تعداد اکانت هایی که همزمان روی ی دستگاه پریمری میشن
بینهایت هستش؟
یا مثلا فلان عدد؟
https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5214/~/use-multiple-user-profiles-on-ps4
up2 16 user profiles
یعنی 16 تا .
اکانت رو به صورت معمولی میسازیاین اکانت Primary چیه؟چه جوری باید ساختش؟
بله نمیشه برای X دیگه primary کرد . کلا هر اکانت فقط یک بار میتونه کنسوله primary بربگزینه ×_×خوب منظورت این هستش که اگر من یه اکانت برای دستگاه خودم بسازم ....... و اونو primary کنم ...... نمیتونم برای دستگاه دیگه ایی مثلا X پریمری کنم ......؟؟؟؟ درسته !!!!
اما اگر این اکانت اصلیم رو برای دستگاه خودم که پریمری کردم ....... میتونم تعداد اکانت هایی که برای دستگاه خودم که درست کردم اون ها هم رو پریمری کنم درسته ....؟؟؟؟ یعنی از مزیت اکانت اصلیم هم استفاده کنم ....!!!
کسی با مخابرات تونست از Pls Wait کذایی رد شه ؟