Abolfazl3007 کاربر سایت Aug 24, 2014 #2,731 حمله و هک و داون یا هر چی که هست ما الان بدون PSN موندیم و خیلی رو مخه
aslirezahddd PRO FIFA PLAYER کاربر سایت Aug 24, 2014 #2,733 هـنوز وصل نمیشه واسه من ! مطمئنی آنلاینه سرورا ؟
HoR!ZoN کاربر سایت Aug 24, 2014 #2,734 نوشته شده توسط Victarion: سرورها آنلاین شدن، الان میتونید به PSN کانکت بشید. بیشتر... هنوز نتونستیم وارد شیم، همین الان تست کردم
نوشته شده توسط Victarion: سرورها آنلاین شدن، الان میتونید به PSN کانکت بشید. بیشتر... هنوز نتونستیم وارد شیم، همین الان تست کردم
Need-More-Speed Gold User Aug 24, 2014 #2,740 الان که ساعت 6:22 هست من وصل شدم آپدیت بازی Pixel Junk هم داره دانلود میشه ولی هیچ کدوم از لیست دوستام آنلاین نیستن!
الان که ساعت 6:22 هست من وصل شدم آپدیت بازی Pixel Junk هم داره دانلود میشه ولی هیچ کدوم از لیست دوستام آنلاین نیستن!
phoenix666 کاربر سایت Aug 24, 2014 #2,741 برای من هم هنوز درست نشده میخواستیم خبرمون بشینیم یکم COD بازی کنیمااااااااا
hhhh4736 کاربر سایت Aug 24, 2014 #2,743 اقایون و خانمهای محترم این پیغام میاد Psn is undergoing Maintenance که یعنی psn از دسترس خارج هست (سرور مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد ) هک رو نمیدونم ولی هدس من اینه که دارن سرور ها رو قوی تر میکنن :bighug:
اقایون و خانمهای محترم این پیغام میاد Psn is undergoing Maintenance که یعنی psn از دسترس خارج هست (سرور مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد ) هک رو نمیدونم ولی هدس من اینه که دارن سرور ها رو قوی تر میکنن :bighug:
aslirezahddd PRO FIFA PLAYER کاربر سایت Aug 24, 2014 #2,744 حداقل یه جا اعلام کنن چه روزی چه ساعتی اوکی میشه تا کی صبر کنیم آخه !