همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بازی پلاس که نمیتونه.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
منظورت از بازی پلاس چیه؟

1-دوستان موضوع این ورژن های گرونتر بازی ها چیه که اسمش تو استور گذاشته باندل بعد مثلا 30 دلار هم گرونتر میدتش؟!؟ مثلا کلاف یه نسخه 60 و یه نسخه100 دلاری داره.

2-این بازی هایی که اروزنترن و اسمشون رو psn نوشته چین؟ مثل اینفیمس فرست لایت که 15 دلارم هست. کلا آنلاین و تحت وبن؟ اگه psn از این 14 روزه های ژاپن داشته باشیم بعد تموم بشه و بخوایم یکی دیگه بسازیم و شیر کنیم مشکلی برای این مدل بازی ها پیش میاد؟

3-ازتو ps4 نمیشه با paypal بازی خرید مثل اینکه بستنش برای ایران. پس چجوری میشه نسخه دیجیتالی بازی هارو خرید؟ میشه با psn کارت خرید یا حتما باید کارت اعتباری داشت؟

شرمنده زیاد شد سوالام:)

Last edited by a moderator:
1-دوستان موضوع این ورژن های گرونتر بازی ها چیه که اسمش تو استور گذاشته باندل بعد مثلا 30 دلار هم گرونتر میدتش؟!؟ مثلا کلاف یه نسخه 60 و یه نسخه100 دلاری داره.

2-این بازی هایی که اروزنترن و اسمشون رو psn نوشته چین؟ مثل اینفیمس فرست لایت که 15 دلارم هست. کلا آنلاین و تحت وبن؟ اگه psn از این 14 روزه های ژاپن داشته باشیم بعد تموم بشه و بخوایم یکی دیگه بسازیم و شیر کنیم مشکلی برای این مدل بازی ها پیش میاد؟

3-ازتو ps4 نمیشه با paypal بازی خرید مثل اینکه بستنش برای ایران. پس چجوری میشه نسخه دیجیتالی بازی هارو خرید؟ میشه با psn کارت خرید یا حتما باید کارت اعتباری داشت؟

شرمنده زیاد شد سوالام:)
1. توی info میزنه. ممکنه به همراه Season pass باشه که شامله همه dlc ها میشه. اینطوری هست باندلها .

2. اصطلاحن میگیم indie games یا بازیهای مستقل ... first light هم که stand alone dlc هست در واقعا . کده انلاین دیگه Ps4 نداره ... شما بایستی plus داشته باشی برای انلاین بازی کردن .
نه مشکلی نمیاد دوباره میتونی انلاین رو بزنی

3. میتونی Psn کارت بخری.

دوستان دستگاه بنده ریجن 1 میباشد، اکانت PSN بنده نیز ریجن US میباشد ولی در وب سایت سونی ورژن us تروفی ها و بازی های من نمایش داده نمیشه ولی در ورژن uk نمایش داده میشه ، به نظرتون علت چیه ؟

دوستان دستگاه بنده ریجن 1 میباشد، اکانت PSN بنده نیز ریجن US میباشد ولی در وب سایت سونی ورژن us تروفی ها و بازی های من نمایش داده نمیشه ولی در ورژن uk نمایش داده میشه ، به نظرتون علت چیه ؟
دستگاه مهمه نیست
بر توی account manager سونی از طریقه وب و بخشه details و address رو ببین پایین زده COUNTRY/REGION اونجا ریجنت هست اگر اطمینان نداری .
این وب سایتها همه profile ها رو نشون میدن نباید محدودیتی توی نمایش profile باشه تا جایی که خاطر دارم . همچنین از سایته psnprofiles میتونی استفاده کنی .

دستگاه مهمه نیست
بر توی account manager سونی از طریقه وب و بخشه details و address رو ببین پایین زده COUNTRY/REGION اونجا ریجنت هست اگر اطمینان نداری .
این وب سایتها همه profile ها رو نشون میدن نباید محدودیتی توی نمایش profile باشه تا جایی که خاطر دارم . همچنین از سایته psnprofiles میتونی استفاده کنی .

دوست عزیز مربوط به تنظیمات پرایوسی بنده بود ، گذاشتم روی حالت any one درست شد و در وب سایت ورژن us هم نشونش داد ، از تو سایتی هم که گفتید چک کردم پرچم آمریکا را زده بود و اکانتم همون امریکا بود

دوستان لطفا کمک کنید
من یک اکانت جدید ساختم و پلاس دارم روش ولی نمیتونم رو پلی ۴ فعالش کنم .
زمانی که ایمیل رو میزنم و پس رو میزنم میزنه پلیز وایت و همینطوری میمونه .
رو ویتا هم اکانتم فعاله

دوستان چجوری با psn کارت میتونم یه بازی رو از داخل ps4 به صورت دیجیتالی بخرم؟ چون فقط کردیت کارت و ‍پایپال داره و یک گزینه سریال نامبر. هیچی مبنی بر psn کارت ندیدم!

دوستان چجوری با psn کارت میتونم یه بازی رو از داخل ps4 به صورت دیجیتالی بخرم؟ چون فقط کردیت کارت و ‍پایپال داره و یک گزینه سریال نامبر. هیچی مبنی بر psn کارت ندیدم!
یک جا داره باید اون جا کد رو بزنی.فکر کنم اسمش ممبر کد باشه

دوستان سیستم این ترفی تویه ps4 چجوریه؟ با آفلاین بازی کردن زیاد میشه یا آنلاین؟ کلا چی باعث میشه کاپ برنزی یا نقره و یا طلایی بگیریم؟ بر هر بازی جدا حساب کتاب میشه یا همه بازی ها باهم؟

- - -ویرایش - - -

یک جا داره باید اون جا کد رو بزنی.فکر کنم اسمش ممبر کد باشه
باید کد psn کارت رو بزنم دیگه؟ فقط اگه یه کارت بیشتر باشه چی؟ مثلا بازی 60 دلار من دو تا 30 دلاری داشته باشم.

مشکل من حل شد.انشائالله مشکل بچهای دیگه هم حل بشه بخاطر کانکت نشدن به psn.

راهنمایی ساده میکنم تا قابل فهم باشه براتون:

اونایی که مشکل please wait دارن و همچنین استور و انلاین بازی کردن باید برن داخل تنظیمات مودم روترشون و firewall رو حتما خاموش کنن.چون فایر وال جلوی یک سری چکها که سرور سونی اونها رو انجام میده رو میگیره و اختلال ایجاد میکنه .اگر فایر وال رو خاموش کردید و مشکل پا برجا بود باید زنگ بزنید isp تا دو پورت UDP و TCP رو اگر اشتباه نکنم براتون باز کنه اگر امکان داره چون این دو پورت گویا برای امنیت شبکه کاربرد داره{من از شبکه اطلاع چندانی ندارم} و چکهای امنیتی سرورهای سونی روی این 2 پورت انجام میشه و بعضی از ISP های ایران این 2 پورت رو میبندن برای همین مشکل پیش میاد.البته جاهای دیگه دنیا هم این مشکلات هست و مختص ایران فقط نیست.

اونایی که مشکل DNS دارن باید تنظیمات DNS رو manual انجام بدن .باید primary به صورت 8.8.8.8 باشه و secondry به صورت 8.8.4.4 باشه.

موفق باشین.
من با این که نرم افزار میخونم ولی از شبکه هیچی حالیم نیست.میشه دوستان یک توضیح ساده بگن باید چیکار کنم منم مشکل پلیز وایت دارم

- - -ویرایش - - -

دوستان سیستم این ترفی تویه ps4 چجوریه؟ با آفلاین بازی کردن زیاد میشه یا آنلاین؟ کلا چی باعث میشه کاپ برنزی یا نقره و یا طلایی بگیریم؟ بر هر بازی جدا حساب کتاب میشه یا همه بازی ها باهم؟

- - -ویرایش - - -

باید کد psn کارت رو بزنم دیگه؟ فقط اگه یه کارت بیشتر باشه چی؟ مثلا بازی 60 دلار من دو تا 30 دلاری داشته باشم.
شما غبل از این که بری برای خرید کد هاتو تو ممبر کد (اگه درست گفته باشم) بزن بعد برو بازی رو خریداری کن.
تروفی بازی ها هم جدا هستند و همه با هم رو درجه گیمری ت حساب میشن.
بازی ها هم انلاینشون یک سری تروفی داره افلاینشون هم یکسری
-----------------------
دوستان ببخشید اشتباه املایی دارم چون سیستمم فارسی پشتیبانی نمیکنه

- - -ویرایش - - -

دوستان غزیه ساب اکانت چیه؟

دوستان زنگ زدم مخابرات پرت هارو برام ببنده گفت که باید فایروال نسب کنم خودم ببندم .:(
پلی ۴ فایر وال داره؟

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or