phoenix666
کاربر سایت
نه عزیز psn مشکل پیدا کرده گاهی اوقات هم که بهش کانکت میشم friendlist م رو باز نمیکنه و ارور میدهpsn خرابه؟
من هی میرم تو سایتش اکانتمو چک کنم با لپ تاپ میگه سرور مشکل داره و....گمونم.فکر کردم من قاطی کردم
نه عزیز psn مشکل پیدا کرده گاهی اوقات هم که بهش کانکت میشم friendlist م رو باز نمیکنه و ارور میدهpsn خرابه؟
من هی میرم تو سایتش اکانتمو چک کنم با لپ تاپ میگه سرور مشکل داره و....گمونم.فکر کردم من قاطی کردم
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺟﻮاﺏ ﺳﻮاﻝ ﻣﻨﻮ ﺑﺪﻳﺪ ﻛﻪ ﺗﻮ ﻧﻘﻞ ﻗﻮﻝ ﺫﻛﺮ ﻛﺮﺩﻡ.
ﻣﺮﺳﻲ
اگه PSN مثل xlive میشد دیگه چیزی کم نداشت :خط
PSN که مشکلی نداره
من از پریشب تا الان یه بند وصل بودم و 5 گیگ هم دانلود کردم.
Trials Fusion Demo رو دان کردم الان هم دارم بازی میکنم![]()
![]()
اینترنت قطع میشه! یا ارتباط با psn قطع میشه؟؟!!هیچ فایلی از psn نمیتونم بگیرم یکم که دانلود میکنه قطع میشه! به شرکت زنگ زدم هر کاری که میشد رو انجام دادن ولی مشکل حل نشد!برای کسی این مشکل پیش اومده؟
اینترنت قطع نمیشه با psn هم همینطوراینترنت قطع میشه! یا ارتباط با psn قطع میشه؟؟!!
کسی به این مشکل برنخورده؟ راه حلی مدنظرتون نیست؟هیچ فایلی از psn نمیتونم بگیرم یکم که دانلود میکنه قطع میشه! به شرکت زنگ زدم هر کاری که میشد رو انجام دادن ولی مشکل حل نشد!برای کسی این مشکل پیش اومده؟
با یک پروفایلدیگه تست کن حامد جان . اگر نشد پروفایلو پاک کن دوباره دانلود کن ببین مشکلت حل میشهکسی به این مشکل برنخورده؟ راه حلی مدنظرتون نیست؟