همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام. دوستان من سرعت دانلودم رو ps4 خیلی پایینه یه اپدیت 33 مگ تامب رایدر میخوام دانلود کنم همش هی قطع میشه یا زیاد طول میکشه، اینترنتم 2 مگ هست سرعت دانلودم هم خوبه. بازیهای ps3 راحت بدون مشکل با سرعت خوب دانلود میشه ولی رو ps4 اذیت میکنه.:(

سلام برو در قسمت setting کنسولت و بعد در قسمت network برو و test connection رو بزن و بعد ببین اونجا سرعت دانلودت چنده اگه بد بود باید ****** یا سرور adsl که گرفتی رو بزنی اگه نمیدونی زنگ بزن به پشتیبانی اونجایی که اینترنت گرفتی راهنماییت میکنه

سلام برو در قسمت setting کنسولت و بعد در قسمت network برو و test connection رو بزن و بعد ببین اونجا سرعت دانلودت چنده اگه بد بود باید ****** یا سرور adsl که گرفتی رو بزنی اگه نمیدونی زنگ بزن به پشتیبانی اونجایی که اینترنت گرفتی راهنماییت میکنه

تست گرفتم داداش سرعت دانلود میزنه 1.1mb سرعت دانلودم با pc و ps3 خیلی خوبه ولی با ps4 مشکل دارم

اقا من الان براي اكانت خودم پلاس بگيرم و يه پروفايل ديگه رو دستگاهم درست كنم اونوقت ديگه با اين اكانت جديدم نميتونم آنلاين بازي كنم و بايد برم براي اين اكانتم هم پلاس بگيرم؟

اقا من الان براي اكانت خودم پلاس بگيرم و يه پروفايل ديگه رو دستگاهم درست كنم اونوقت ديگه با اين اكانت جديدم نميتونم آنلاين بازي كنم و بايد برم براي اين اكانتم هم پلاس بگيرم؟

نه نمیتونی، هر پلاس برای یک اکانته

اکانته Primary رو پلاس کنی بین بقیه اکانتها پلاس رو share میکنه.

چند وقتیست سرعت دانلود با PS4 چیزی در حدود فاجعست! :-"
البته کلا نت این چند وقته ترکیده،ولی دیگه نه تا این حد! :|

تست سرعت هم با کنسول که میگیرم مثلا زده 2Mbps ولی خوب...واقعا نیست! :| 1Kbps هم نیست با این اوضاع:-"
میخوام آپدیت بازی ها رو بگیرم، مثلا Infamous که حدود 350 مگ میباشد آپدیتش، ولی زده حدود 10 ساعت طول میکشه! :| چرا واقعا؟ :| کاری نمیشه براش کرد آیا؟
من Paper Trail میخوام :((

چند وقتیست سرعت دانلود با PS4 چیزی در حدود فاجعست! :-"
البته کلا نت این چند وقته ترکیده،ولی دیگه نه تا این حد! :|

تست سرعت هم با کنسول که میگیرم مثلا زده 2Mbps ولی خوب...واقعا نیست! :| 1Kbps هم نیست با این اوضاع:-"
میخوام آپدیت بازی ها رو بگیرم، مثلا Infamous که حدود 350 مگ میباشد آپدیتش، ولی زده حدود 10 ساعت طول میکشه! :| چرا واقعا؟ :| کاری نمیشه براش کرد آیا؟
من Paper Trail میخوام :((

تنظیمات IP رو Manual کن مطابق شکل :
91% کسایی که مشکل دانلود دارند حل میشه من خودم اون 91 مین درصدم 90% قبلی دوستان بودن :دی

53696316240945796301.jpg

با تشکر فراوان از آرمان که این راه حل رو دادن :x

سونی هم اشغال شده اولش یه اکانتو پلاس میکردی واسه همه اکانتا فعال میشد الان اینجور نیست دیگه با اکانتم نمیتونم بازی کنم میگه باس پلاس بشی در صورتی که تا شهریور پلاس دارم ......

سونی هم اشغال شده اولش یه اکانتو پلاس میکردی واسه همه اکانتا فعال میشد الان اینجور نیست دیگه با اکانتم نمیتونم بازی کنم میگه باس پلاس بشی در صورتی که تا شهریور پلاس دارم ......
سلام دوست عزیز درست میشه تا اخر شب.

تنظیمات IP رو Manual کن مطابق شکل :
91% کسایی که مشکل دانلود دارند حل میشه من خودم اون 91 مین درصدم 90% قبلی دوستان بودن :دی

53696316240945796301.jpg

با تشکر فراوان از آرمان که این راه حل رو دادن :x
تشکر ویژه از شما و آرمان:bighug:
فایلی که بالای 10 ساعت میزد(=)) ) ، الان شده 29 دیقه:-"

البته من چشمم شوره،میترسم الان دوباره بره رو 19 ساعت:| :-"

دوستان من چجوری باید آواتار بخرم؟یعنی منظورم اینه که یه نفر رو گیر بیارم که پی اس 3 داره اون واسم بخره.باید پول بدم؟
یه سوال دیگه.من پلاس یه ساله دارم.حالا یه رفیقی دارم که ویتا داره میگه اکانتتو رمزشو بده تا من بازی های رایگان ویتا رو دان کنم تا دو روز.تو اون دو روز من که دیگه نمیتونم وصل بشم با پی اس 4 چون اون وصله.درسته؟؟؟؟؟میتونم رمزمو بعدا عوض کنم؟؟

کسی دقیقا نمیدونه کی مشکل psn حل میشه ؟!!!
هی میزنه sony entertainment is currently busy
.......
در ضمن او عکسی که دوستان بالا آپلود کردن واقعا تنظیم کنم سرعت دانلودم OK میشه ؟!!!

کسی دقیقا نمیدونه کی مشکل psn حل میشه ؟!!!
هی میزنه sony entertainment is currently busy
.......
در ضمن او عکسی که دوستان بالا آپلود کردن واقعا تنظیم کنم سرعت دانلودم OK میشه ؟!!!
psn خرابه؟
من هی میرم تو سایتش اکانتمو چک کنم با لپ تاپ میگه سرور مشکل داره و....گمونم.فکر کردم من قاطی کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or