pasia
کاربر سایت
چطوری چیز پی آن رو رو وارد دستگاه کنم؟ شما پلاسی؟:dواسه اون قسمت ساخت اورجین نیاز به چی چی ان داری . منم دیشب ۱ ساعت گیر کرده بودم![]()
چطوری چیز پی آن رو رو وارد دستگاه کنم؟ شما پلاسی؟:dواسه اون قسمت ساخت اورجین نیاز به چی چی ان داری . منم دیشب ۱ ساعت گیر کرده بودم![]()
اگه كامپيورت داره از اونجا عضو شو بعد با دستگاهت وارد شوچطوری چیز پی آن رو رو وارد دستگاه کنم؟ شما پلاسی؟:d
من با pc ساختم ولی بازم واسه اولین بار باید باهاش وارد شی موقع finish کاری نمیکرد , با کریو خیلی سادس از رو pc share کن رو کنسولاگه كامپيورت داره از اونجا عضو شو بعد با دستگاهت وارد شو
Sent from my iPhone using Tapatalk
من با pc ساختم ولی بازم واسه اولین بار باید باهاش وارد شی موقع finish کاری نمیکرد , با کریو خیلی سادس از رو pc share کن رو کنسول
والا من که شانس ندارمولي من راحت تونستم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز من کارت شبکه ندارم میتونم این کار رو بکنم؟من با pc ساختم ولی بازم واسه اولین بار باید باهاش وارد شی موقع finish کاری نمیکرد , با کریو خیلی سادس از رو pc share کن رو کنسول
اگه میخوای با اکانتت بیام بالا join شم واستدوست عزیز من کارت شبکه ندارم میتونم این کار رو بکنم؟
منم به پی اس ان وصل نمیشم نتم هم 1 مگه پارس انلاین سرعت خوبی هم داره ولی پی اس ان همین طور می مونم چیزی نمیاد یاد روزا اول بخیر چقدر راحت بودیماگه میخوای با اکانتت بیام بالا join شم واست
- - -ویرایش - - -
دوستان از دیروز کنسول من فقط چی گی ان به PSN وصل میشه بدون اون نمیشه . واسه شما هم اینجوره ؟
ممنون همونطور که دوستمون گفتن با PC ساختم و راحت وصل شدماگه میخوای با اکانتت بیام بالا join شم واست
منم به پی اس ان وصل نمیشم نتم هم 1 مگه پارس انلاین سرعت خوبی هم داره ولی پی اس ان همین طور می مونم چیزی نمیاد یاد روزا اول بخیر چقدر راحت بودیم