amrisdonte
کاربر سایت
سلام دوستان من به تازگیPS4 رو خریداری کردم توش یه کد ده دلاری هست چرا اینو هر چی میزنم قبول نمیکنه اخه
آخ آخ من با پلاس اشتباه گرفتمنه امیر حسین کد 10 دلاری ربطی به کردیت کارد نداره ! حتما ریجن اکانت یکی نیست ! چک کنید ریجن اکانت باید 1 باشه.
دانلود رو میذاره هنوز انجام بدی ولی دیگه اجرا نمیشه تا وقتی که پلاس بشی دوباره...سلام و درود
من پلاسم فردا تموم میشه و 2 تا بازی تو لیست دانلود هام به صورت استاپ هستن
من پلاسم تموم بشه دیگه نمی تونم اینا رو دانلود کنم؟ چون رایگان هستن برای اعضای پلاس
امریکا بهتره...برای psn کارت با صرفه تر هست...محتوا هم چندان فرقی نداره و خیلی جزیی هست...دوستان
به نظرتون اکانت PSN رو بهتره آمریکا بسازم یا اروپا ؟ اونایی که تجربه دارن بگن که کدوم ریجن برا ما ایرانیا بهتره و محتوای بهتری براش میاد ؟
سلام
بچه ها من یه کردیت مجازی دارم که قبلا باهاش از mailchimp خرید کردم ولی مال یه بانک اماراتیه و نشونیش رو هم خودم زدم اوکراین
این کارتو نمیتونم واسه ریجن 1 اد کنم؟؟؟
نه...فقط آمریکا میشه....
My PSN Id: Abadan-Game
ادرسشو عوض کنم؟؟؟
چون پنل آنلاین داره از اون بانک اماراتی آدرسو میزاره عوض کنی
یا باید کردیت کارت آمریکایی جور کنیم!
مشکل واسه همه هست داداشم یه سر به این تایپک ها بزن میبینی که همه این مشکلو دارنبچه ها شما مشکل psn sign in failed ندارید دیگه ؟ من هنوز دارم. با اینترنت وایمکس ایرانسل یک مگ این مشکل رو دارم. با اینترنت 6 مگ شاتل این مشکل رو ندارم ولی به جاش وسط بازی کانکشن لاست میشه و بازی رو میبازم.
الان یک ماه این مشکل رو دارم واقعا ps4 دیگه بلا استفاده شده برام. میخوام ببینم فقط من این مشکل رو دارم یا شما ها هم دارین ؟
شما با یه نت دیگه امتحان کن...ترجیحا adsl ...ممکنه وایمکس با psn مشکل خورده...سلام دوستان
الان دوروزی هست کلا کنسولم به زور به اینترنت وصل میشه. تو psn نمیره، اصلا چیزهایه مربوط به اینترنتو دیر لود میکنه یا ارور میده، کلا وسط دانلود اپیدت بازی ارور میده. تو سایت خود پلی استیشن هم دیر میره،اصلا قبلا اینطوری نبود جدیدا شده
هم ps3 اینجوری شده هم ps4 کلا جفتشون سرعت نتشون اومده پایین !!! در صورتی که وقتی با. لپتاپ یا حتی گوشی میخوام وصل شم سرعت خوبه مشکلی نیست،فقط دوتا کنسولا اینطوری اینترنتم هم وایمکس ایرانسله اینقدر سرعت نتش پایینه نمیشه کنسولو اپ کرد!!!!!!!!!
این مشکل از کجاست؟؟؟ چرا فقط سرعت نت تو کنسولام پایینه،؟؟ حتی کنسولو چسبوندم به مودم ولی فایده نداشت!
شماهام مشکل دارید؟!؟!
اینم بگم قبلا مشکل نداشتم همه چی خوب بود،الان چند روزه که اینجوری شده