همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان میخواستم فیفا انلاین 15بزنم.
وقتی وصل میشم تو لایو بعدشم میره وصل میشه به سرورای eaمیگه ایمیلم وارد شده.پایینش میگه دو بارپسوردتو واردکن منم 2مرتبه پس
ایمیلمو وارد میکنم پیغام ارور میده your password must betwen 8 and 16 characters,and must include an uppercase letter and a number

پسورد ایمیلم همینه ولی وارد نمیشه تو ea

من میتونم خرید کنم

اسکرین از ارور
51077569994156668389.jpg

راه حلی داری براش؟

دوستان میخواستم فیفا انلاین 15بزنم.
وقتی وصل میشم تو لایو بعدشم میره وصل میشه به سرورای eaمیگه ایمیلم وارد شده.پایینش میگه دو بارپسوردتو واردکن منم 2مرتبه پس
ایمیلمو وارد میکنم پیغام ارور میده your password must betwen 8 and 16 characters,and must include an uppercase letter and a number

پسورد ایمیلم همینه ولی وارد نمیشه تو ea

حتما پسورد ایمیل نمیخواد

تو متن هم نوشته که پسورد باید شامل حروف بزرگ و عدد باشه

مثل Adr8onu

سلام جواد تو يوت*يوب كانال داري درسته؟

اينو از سايته مايكروسافت پيدا كردم :

Error 96-80150017 | Xbox Live Error Code Lookup Tool

اميدوارم بدردت بخوره :)

Subscribe to my youtube channel :
aryan namavar
اره JavadMus1c اکانت من در You-Tube هستش
این مشکل فکر کنم باید کلا Region Uk کنم هم کنسول هم اکانت وهم V-p-N uk
تستش میکنم خبر میدم

دوستان چه بازی هایی رو باید 100 درصد بگیریم....الان من 97 درصد بازی میکنم بیشتر بازی ها رو مشکل داره؟یعنی احتمال بن شدنم هست؟

احتمال بن شدن تو همه ي ديسك ها هست ولي ٩٧ درصد احتمالش يك كم بيشتره ولي بازي اي كه هنوز رسما نيومده رو انلاين بازي نكن مثلا اگه بازي ٢٣ مهر مياد تو ٢٠ نرو انلاين بازي بكن اون بازي رو

aryan namavar

احتمال بن شدن تو همه ي ديسك ها هست ولي ٩٧ درصد احتمالش يك كم بيشتره ولي بازي اي كه هنوز رسما نيومده رو انلاين بازي نكن مثلا اگه بازي ٢٣ مهر مياد تو ٢٠ نرو انلاين بازي بكن اون بازي رو

aryan namavar
ممنون دوست عزیز

نه من تا حالا بازی رو زودتر از موعود بازی نکردم....

مثلا من اگر دستنی رو 97 بازی کنم مشکلی داره؟

360 هم مثل PS3 کپی خور هستش؟ :-b مثل PS3 هارد رو فرمت کرد و بعدش اپدیت دیگه نمیشه انلاین زد؟ یا نه با فرمت هم بازی برنر مکس بگیریم میشه انلاین زد؟ :p

360 هم مثل PS3 کپی خور هستش؟ :-b مثل PS3 هارد رو فرمت کرد و بعدش اپدیت دیگه نمیشه انلاین زد؟ یا نه با فرمت هم بازی برنر مکس بگیریم میشه انلاین زد؟ :p

اگه جي تگ بكني كنسولت رو نميتوني به لايو وصل شي ولي اگه كپي خور بكني (lt3) ميتوني با برنرمكس راحت انلاين بزني

aryan namavar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or