همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام.من عوض تازه وارد اين سايت هستم.

كنسولم xbox360 هست.

دنبال يك فرد با تجربه و كاردان ميگردم كه بتونم باهاش تبادل اطلاعات كنم.

وارد اين گفت گوها و اين بحث ها كه شدم سردر گم شدم.

هر كس تمايل داشت لطفا بهم اطلاع بده.

ممنون.

سلام اقا من یک اتفاقی برام افتاده میترسم که برای اکانتم مشکلی پیش امده باشه
قضیه از این قرار که من الان خونه نیستم رفتم توی سایت اکس باکس منتظر یک پیغام بودم از دوستم ساین این کردم ایملو پسوردمو دادم بعد برام توی ایمیل فرستاد که اینو نوشته

Unusual sign-in activity
We've detected something unusual about a recent sign-in to the Microsoft account tr*****@yahoo.com. To help keep you safe, we've required an extra security challe
Sign-in details:
Country/region: Iran
IP address: 91.98.245.88
Date: 18/10/2014 09:00 (GMT
If this was you, then you can safely ignore this email.
If you aren't sure whether this was you, a malicious user might have your password. Please review your account activity and we'll help you take corrective action.

این یعنی چی دیگه نمیشه وارد بشم مشکلی پیش امده ؟ دلم شور میزنه

سلام اقا من یک اتفاقی برام افتاده میترسم که برای اکانتم مشکلی پیش امده باشه
قضیه از این قرار که من الان خونه نیستم رفتم توی سایت اکس باکس منتظر یک پیغام بودم از دوستم ساین این کردم ایملو پسوردمو دادم بعد برام توی ایمیل فرستاد که اینو نوشته

Unusual sign-in activity
We've detected something unusual about a recent sign-in to the Microsoft account tr*****@yahoo.com. To help keep you safe, we've required an extra security challe
Sign-in details:
Country/region: Iran
IP address: 91.98.245.88
Date: 18/10/2014 09:00 (GMT
If this was you, then you can safely ignore this email.
If you aren't sure whether this was you, a malicious user might have your password. Please review your account activity and we'll help you take corrective action.

این یعنی چی دیگه نمیشه وارد بشم مشکلی پیش امده ؟ دلم شور میزنه

می گه یا خودت یا یکی دیگه با مشخصات فلان وارد این اکانت شده قبلا (اگه خودت بودی بدون ******* رفتی یا هرکی بوده ) میگه اگه تو بودی که هیچ بیخیال این ایمیل شو اگه تو نبودی سریع پسورد عوض کن یکی دیگه رفته تو اکانتت

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

می گه یا خودت یا یکی دیگه با مشخصات فلان وارد این اکانت شده قبلا (اگه خودت بودی بدون ******* رفتی یا هرکی بوده ) میگه اگه تو بودی که هیچ بیخیال این ایمیل شو اگه تو نبودی سریع پسورد عوض کن یکی دیگه رفته تو اکانتت

نه خودم بودم نیازی نیست کاری انجام بدم ؟
اخه این دو گزینه را داره rewiew recent activey

و

To opt out or change where you receive security notifications, click here.

نه خودم بودم نیازی نیست کاری انجام بدم ؟
اخه این دو گزینه را داره rewiew recent activey

و

To opt out or change where you receive security notifications, click here.

نمیدونم والا آخه تا بحال برای من همچین اتفاقی نیافتاده محض احتیاط کار های امنیتی رو که باید انجام بدی نگاه کن تر نظرت مشکلی نداره sign in کن

نمیدونم والا آخه تا بحال برای من همچین اتفاقی نیافتاده محض احتیاط کار های امنیتی رو که باید انجام بدی نگاه کن تر نظرت مشکلی نداره sign in کن

تو قسمت سکورتی کد یک کد بهش دادم به ایمیلم فرستاد اونو وارد کردم اوکی شد مرسی واقعا کمک بزرگی کردید تا شب که میخواسم برم خونه دلهره داشتم خیالم راحت شد ممنون

سلام;;)

دوستان دستگاه من lt3 هستش و وقتي كه ميخام آنلاين بازي كنم،از ديسكاي برنر مكس استفاده نميكنم.

مثلا وقتي fifa14 بازي ميكنم از ديسك ورباتيم اورژينال استفاده ميكنم و مشكلي تا الان در مورد بن شدن برام پيش نيومده.

يا مدال آف آنور بازي ميكنم از اين دي وي دي معموليا هستش.

به نظر شما اگه به همين منوال پيش برم،مشكلي برام پيش مياد يا نه؟.

هيشكي بهمون اهميت نميده نميدونم چرا:-s:d

بابا شايد ما توي اين سايت تازه وارد باشيم اما گيمر كاركشته اي هستيم:d

با مام دوس شين ديگه;)b-):">:p

سلام;;)

دوستان دستگاه من lt3 هستش و وقتي كه ميخام آنلاين بازي كنم،از ديسكاي برنر مكس استفاده نميكنم.

مثلا وقتي fifa14 بازي ميكنم از ديسك ورباتيم اورژينال استفاده ميكنم و مشكلي تا الان در مورد بن شدن برام پيش نيومده.

سلام. دوست عزیز من باهات دوست میشم . خخخ .
من خودم 4 سال لایو میزنم با همین دیسک ساده ها فقط گیرز با هیلو و تایتانفال رو با برنر رفتم بقیش همش 97 درصد .... بن نشدم و پابرجا اینجا مخلص شما هستم ... گیمرتگ Vahidking746

سلام;;)

مایکروسافت دیگه بیخیال X360 فن‌ها شده... این اواخر کسانی که انحصاری هاش رو زودتر از ریلیز رسمی بازی می‌کردن رو بن می‌کرد اما الان دیگه مشکلی نیست... بدون برنر مکس هم میشه بازی کرد.

سلام. دوست عزیز من باهات دوست میشم . خخخ .
من خودم 4 سال لایو میزنم با همین دیسک ساده ها فقط گیرز با هیلو و تایتانفال رو با برنر رفتم بقیش همش 97 درصد .... بن نشدم و پابرجا اینجا مخلص شما هستم ... گیمرتگ Vahidking746

سلام.حالا كه دوست ميشيد پس بياييد يه چتروم باهم صحبت كنيم:d

موبايل هوشمند ندارم.اگه ميشه بياييد چتروم ارداپ:d

- - -ویرایش - - -

يوزرم تو ارداپ همين اسممه كه ميبينيد

دوست عزیز االان اینتزنتم تموم میشه اخه من با موبایل میام اگه شد فردا باهاتون صحبت میکنم ..
ببخشید بخاطر اسپم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or