همه چیز درباره ی Xbox Live

58bpmgaivm70zxf2cnrw.jpg
اگه بازم نمیدونی چی کار کنی پروفایلتو بده من درستش کنم :|

- - -ویرایش - - -

چطوری میتونم از استور Trials Fusion رو بخرم ؟ نیاز به سرویس V*P*N هست ؟
آره اگه خواستی بخری به من پی ام بده.

نمیشه کمکم کنی خودم درستش کنم

به نظر من برو نقشه گوگلو باز کن سرچ کن Restaurants in New York یا حالا هر شهر دیگه. لیست رستورانارو برات میاره برو اخر لیست اونایی که دیگه دوستاره دارن بزن details بیادش ادرس و تلفن و کدپستی اون رستوران رو بده. من خودم دوبار این کارو کردمو جواب داده

Sent from my iPad using Tapatalk HD

سلام دوستان
این اولین پست منه
با راهنمایی شما به xbl متصل شدم.
یه سوال داشتم
اگه ممکنه راجع به برنامه هایی که توقسمت app میشه دانلود کرد و بدر بخوره توضیح بدین و اینکه
من برنامه یوتویوب را دانلود کردم.اجرا هم شد ، یه کد بهم داد که از کامپیوتر وارد کردم و اجازه دسترسی هم صادر شد ، حتی سرچ هم میکنم ویدیو برام میاره.
ولی موقع پخش اررور میده که cant displayed this video
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .

سلام دوستان
این اولین پست منه
یه سوال داشتم
اگه ممکنه راجع به برنامه هایی که توقسمت app میشه دانلود کرد و بدر بخوره توضیح بدین و اینکه
من برنامه یوتویوب را دانلود کردم.اجرا هم شد ، یه کد بهم داد که از کامپیوتر وارد کردم و اجازه دسترسی هم صادر شد ، حتی سرچ هم میکنم ویدیو برام میاره.

فك كنم چيلتر هست به قول دوستان قند شكن شِير كن

!!! HALA MADRID !!! CR7 !!!

سلام دوستان
این اولین پست منه
یه سوال داشتم

دوست من اکثر برنامه های که تو لیست مشاهده میکنی یا از طرف ما ***** هست یا از طرف اون ها
بنابراین زیاد خودت رو اذیت نکن و به کار اصلی کنسول که بازی کردن هست برس این امکانات فعلا برای ایران رویا است

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or