همه چیز درباره ی Xbox Live

من هر ماه بدون مشکل redeem code میزدم برای گلد ولی الان چند روزه که گلد یک ماهه خریدم وقتی میزنه مینویسه که 1 ماه هست ولی وقتی redeem now میزنم مینوسه یه مشکلی تو سرویس های ایکس باکس هست بعدا تلاش کنید.الان چند روز شده.چی کارش کنم؟

خوب از خود سایت امتحان کن حتما جواب میده

پس خوش به حال شما ، فکر کنم این مشکلات فقط مربوط به تهران میشه

من هم تو بندرعباس همین مشکل رو داشتم ولی الان خوبش شده.(مبین نت دارم)

Sent from my C2105 using Tapatalk

یکی از رفیقام می گفت دلیل قطع شدن از این بازی اینکه فرند لیست شما بالای 90 نفر توش هست.

من کردمش 88تا همون شب تو نیم ساعت 4بار فریز شد!!!

Sent from my C2105 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
اینکه چیزی نیست رو round 32 زامبی بودم یکی از دوستان گفت دکمه وسط رو نزن اینترنت قطع میشه:|:دی
در ضمن با حرف یه نفر که فرند لیستشو کم کرده که نمیشه گفت دوست من یونس اشتباه گفته:|

اینکه چیزی نیست رو round 32 زامبی بودم یکی از دوستان گفت دکمه وسط رو نزن اینترنت قطع میشه:|:دی
در ضمن با حرف یه نفر که فرند لیستشو کم کرده که نمیشه گفت دوست من یونس اشتباه گفته:|

من 3تا از دوستام که لیست فرنداشون حتی به 70 هم نمیرسه پرسیدم اونا هم گفتن مشکل فریز رو دارن, احتمالا این روش فقط برا اقا یونس جواب میده!

احتمالا چون اد لیست فرند زیاد داشته هرکی هم میومده برای آنلاین دستگاه چک میکرده خب از سرعت اینترنتش کم میشده که یکجا دیسش کرده به نظرم خوبه تنظیماتو بذارید روی اینکه دستگاه هرکی رو که آنلاین هست چک نکنه اینطوری اینترنت برای کارای اضافی مصرف نمیشه

احتمالا چون اد لیست فرند زیاد داشته هرکی هم میومده برای آنلاین دستگاه چک میکرده خب از سرعت اینترنتش کم میشده که یکجا دیسش کرده به نظرم خوبه تنظیماتو بذارید روی اینکه دستگاه هرکی رو که آنلاین هست چک نکنه اینطوری اینترنت برای کارای اضافی مصرف نمیشه
باو چه ربطی داره/. مگه چه قد نت میگیره این چک کردن؟:|

درود دوستان در تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread87721/page3/ شرکت کنید دوستانی که از مشکلات اخیر اینترنت رنج می برند !!!

واقعا که معلوم نیست این قبیل مشکلات تا کی میخواد ادامه داشته باشه و چه کسی جواب کو ضرر و زیان کاربر ها ست
با توجه به کم بودن تفریحات سالم چه قدر باید برای یک بازی بدون نقص حرص بخوریم
خودتون آمار سر انگشتی بگیرین تو این سال چند بار و چند نوع مشکل برای نت بوجود اومده

دوستان این که فیفا اکثر وقت ها برام نیمه ی دوم لاست کانکشن میده مشکل نت من یا سرور EA ؟ آخه تو خود فروم فیفا هم یه عالمه شاکی بودن اما من با کسای دیگه که بازی میکنیم بعد هیستوری بازیاشونو میبینم به مراتب کمتر از من بازیاشون DNF شده!من تقریبا 9 بار از 10 بار DNF میشه بازیام اما خوشبختانه چون جلو ام 3 0 به نفع ام میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or